Kinijos turgelio stebuklai: tikras slaptų kamerų paradas – nuo elektroninio laikrodžio ir paprasčiausio vandens butelio iki tušinuko ir USB atmintinės  ()

Kinijos elektroninės parduotuvės tikrai niekada nepritrūksta įdomių pasiūlymų. Šią savaitę surengtas „Gearbest“ išpardavimas „Flagship Store“ taip pat nėra išimtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tenka pripažinti, kad dauguma pasiūlymų ištikimiems skaitytojams jau gali būti matyti. Vis dėlto šį kartą pro akis vis tiek rekomenduojame nepraleisti „Flagship Store“  išpardavime esančio „Security & Protection“ pasiūlymų skilties, kurioje galėsite įsigyti dar iki šiol nematytų slaptų kamerų.

Jeigu savo namus norite papuošti ne tik stilingu skaitmeniniu laikrodžiu, bet taip pat ir aukštosios raiškos (1920 x 1080) IP kamera su naktiniu pašvietimu, tuomet šis 48 eurus kainuojantis aksesuaras „Camera Clock Night Vision 1080P Wireless Covert Nanny Cam“ gali būti būtent tai ko jau labai seniai ieškojote.

Būtina pabrėžti, kad ši slapta kamera ypatinga tuo, nes yra jungiama prie WiFi. Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes esant reikalui išmaniojo telefono ekrane leidžia stebėti kas dedasi patalpoje tiesiog realiu laiku. Be to, norime atkreipti dėmesį, kad šią slaptą IP kamerą pirkdami per „Gearbest“ taikomąją programą dabar dar gausite papildomą beveik 10 eurų nuolaidą.

Skaitytojai, kurie slapta kamera norėtų pasinaudoti biure, greičiausiai susidomės 33 eurus kainuojančiu 0,5 litro talpos vandens buteliu „16G 1080p Video-taking for 2.5 hours Mini DV Surveillance Camcorder“ su integruota aukštosios raiškos (1920 x 1080) kamera.

Ši slapta kamera ypatinga tuo, nes esant reikalui taip pat gali užfiksuoti 1280 x 960 raiškos nuotraukas. Aksesuaro gamintojas tvirtina, kad su vienu pilnu baterijos įkrovimu ši slapta kamera į Micro SD kortelę gali įrašyti maždaug dviejų valandų trukmės vaizdo įrašą.

Jeigu ieškote dar pigesnio sprendimo, tuomet rekomenduojame pasidomėti šią savaitę 16 eurų kainuojančiu tušinuku „1080P Full HD DVR Camera Pen USB Camcorder Mini DV Video Recorder Cam“, kuris taip pat turi integruotą aukštosios raiškos (1920 x 1080) slaptą kamerą.

Čia dar norisi pridėti ir tai, kad esant reikalui šis nestandartinis aksesuaras dar gali fiksuoti ir 1280 x 960 raiškos nuotraukas.

Greičiausiai sutiksite, kad USB atmintinę primenanti slapta kamera irgi atrodo visiškai natūraliai. Būtent tokio tipo slapta kamera „Mini Motion DetectionCamera HD DVR USB Flash Drive Surveillance Camcorder“ kinai taip pat pasirūpino ir ją šią savaitę su nuolaida galite įsigyti vos už 11 eurų.

Be to, šis slapta kamera taip pat turi integruotą 300 mAh talpos bateriją, kas reiškia, kad esant reikalui be papildomos įkrovos šis nestandartinis USB atmintinę primenantis aksesuaras gali įrašyti valandos trukmės vaizdo įrašą net ir tada, kai šalia nėra kompiuterio su USB jungtimi.

Galiausiai siūlome pasidomėti ir E27 cokolį turinčia bei paprastą apšvietimo lemputę primenančia 960P raiškos (1280 x 960) slapta kamera „LED Bulb White Light 360 Degree 1.3MP WiFi Wireless P2P Cloud Security Network Fisheye Panoramic IP Camera“, kurią šiuo metu galite įsigyti už 29 eurus.

Čia tik norime atkreipti jūsų dėmesį, kad pirkdami šį aksesuarą per „Gearbest“ taikomąją programą dabar papildomai galite sutaupyti dar apie 6 eurus. Ši slapta kamera ypatinga tuo, nes yra maitinama tiesiai iš 220 V elektros tinklo, o kas įdomiausia dar turi ir integruotą WiFi ryšio modulį, kas šiuo atveju leidžia vaizdo įrašus peržiūrėti realiu laiku tiesiog iš bet kurio prie interneto tinklo prijungto įrenginio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(6)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: