Ribotos trukmės naujametinė akcija „LEMFO LES2“ išmaniajam laikrodžiui: metalinis korpusas, stilingas dizainas, pilnas fizinio aktyvumo stebėjimas, GPS modulis, atskiras SIM kortelės lizdas ir tik 80€ kaina (Video)  (1)

Išmanieji laikrodžiai bei fitneso apyrankės tampa vis populiaresnės, tačiau populiariųjų gamintojų modeliai kainuoja pakankamai daug. Niekam ne paslaptis, jog daugumos akys krypsta į Kinijos rinką kur galima rasti ne vieną tikrai pigesnį variantą su kartais net ir didesniu funkcijų pasirinkimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ galima įsigyti išmanųjį laikrodį „LEMFO LES2 3G Smart Watch Phone“, kuris kai kuriais atvejais Jums galės pakeisti ir išmanųjį telefoną, nes palaiko SIM korteles.

Už tokio tipo laikrodį pardavėjas šiuo metu prašo vos 80,66 euro, o tai yra net 61% pigiau nei anksčiau. Tiesa, prekių kiekis yra labai ribotas.

Kaip jau tikriausiai supratote, „LEMFO LES2 3G Smart Watch Phone“ palaiko 3G ryšį, todėl kai kuriuose situacijose jis tiesiog galės atstoti Jūsų išmanųjį telefoną. Išmanusis laikrodis veikia su „Mediatek MT6580“ procesoriumi bei turi 1 GB operatyviosios bei 16 GB vidinės atminties.

Tai, kad šis laikrodis palaiko 3G ryšį reiškia, jog jis turi SIM kortelės lizdą. Be to, jame integruota 450 mAh talpos bateriją.

Verta paminėti ir tai, jog laikrodis veikia su „Android 5.1“ operacine sistema bei yra puikiai suderinamas su kone visais „Android“ ir „iOs“ operacines sistemas naudojančiais telefonais.

Išmaniojo laikrodžio specifikacijos atrodo tikrai gerai, tačiau kokiomis kitomis savybėmis išsiskiria „LEMFO LES2 3G Smart Watch Phone“? Visų pirma reikėtų paminėti, jog jį galima įsigyti sidabrinės arba juodos spalvos – pats laikrodis pagamintas iš nerūdijančio plieno, o dirželis – silikoninis, todėl turėtų būti itin patogus nuolat jį dėvint. O ir pats laikrodis yra pakankamai stilingas ir puikiai tiktų tiek prie klasikinių drabužių, tiek ir nešiojant jį kasdien.

Gamintojas pabrėžia ir tai, jog „LEMFO LES2 3G Smart Watch Phone“ išsiskiria ir gausiu laikrodžio atvaizdavimo opcijų pasirinkimu. Jūs galėsite pasirinkti iš daugybės skirtingų variantų – nuo laiko rodyklių su įvairiais efektais iki tiesiog klasikinio vaizdo laikrodžio.

Vertėtų žinoti ir tai, jog šis laikrodis, kaip ir dauguma kitų, fiksuoja Jūsų nueitus žingsnius, skaičiuoja atstumą ir kalorijas, stebi širdies darbo ritmą, turi GPS navigaciją, matuoja oro slėgį, praneša orų prognozes, informuoja apie žinutes, skambučius ar pranešimus į socialinį tinklą, taip pat turi interneto naršyklę, groja muziką ir atlieka daugybę kitų funkcijų, kokių negausite iš paprasčiausios išmaniosios apyrankės. 

Perkant išmanųjį laikrodį – labai svarbu atkreipti dėmesį ir į baterijos tarnavimo laikotarpį. „LEMFO LES2 3G Smart Watch Phone“ išmaniojo laikrodžio baterija Jums gali suteikti 3,5 valandos pokalbių naudojant 2G ryšį arba 2 valandas pokalbių naudojantis 3G ryšiu. Gamintoju teigimu, budėjimo rėžimu šis laikrodis su pilnu įkrovimu veikia maždaug dvi paras. O pati smagiausia dalis ta, jog šis laikrodis dabar kainuoja išties nedaug.

Kaip jau minėjome, internetinėje parduotuvėje „Cafago“ šį išmanųjį laikrodį galima įsigyti vos už 80,66 eurų, tačiau susidomėjus reikėtų nedelsti, nes laikrodžių kiekis už šią kainą yra labai ribotas ir jis sparčiai mažėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(4)
(2)
(2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: