Kinijos turgelio stebuklai: dar neregėtas vaizdo registratorius su GPS navigacija, WiFi ryšiu ir multimediniu ekranu, tikras svajonių žadintuvas ir išmanusis sportinis laikrodis, galintis viską (Video)  ()

Jeigu laikas nuo laiko apsilankote Kinijos elektroninėse parduotuvėse, tai greičiausiai sutiksite, kad ten visuomet galima rasti įdomių elektroninių aksesuarų. O kas įdomiausia, dauguma jų būna itin praktiški. Daugelis potencialių pirkėjų pripažįsta, kad kai kurie kiniški aksesuarai atrodo tarsi iš fantastikos srities, tačiau plačiau pagalvojus apie jų galimą paskirtį vėliau tenka pripažinti, kad jie dažnai siūlo itin racionalius ir iki šiol dar niekam nematytus sprendimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent tokių pasiūlymų šią savaitę tikrai netrūksta „Flash Sale“ išpardavime.

„Junsun E515“: vaizdo registratorius, kokio dar nematėte - galinio vaizdo veidrodėlis su GPS, 3G, WiFi ryšio moduliais ir vaizdo kamera

Jeigu daug laiko praleidžiate keliaudami automobiliu, tai šią savaitę greičiausiai susidomėsite itin universaliu 86 eurus kainuojančiu aksesuaru „Junsun E515“.

Nors iš pirmo žvilgsnio „Junsun E515“ primena tiesiog paprastą galinio vaizdo veidrodėlį pažiūrėjus atidžiau paaiškėja, kad šiame universaliame įrenginyje taip pat yra integruoti GPS, 3G, WiFi ryšio moduliai, 8 GB vidinė ROM atmintis, 7 colių įstrižainės lietimui jautrus ekranas bei aukštosios raiškos (1920 x 1080) 120 laipsnių kampu galinti filmuoti kamera, kuri šiuo konkrečiu atveju, žinoma, atstoja vaizdo registratorių.

Be to, „Junsun E515“ yra įdiegta „Android 5.0“ operacinė sistema, tad jis gali veikti visiškai savarankiškai atkurdamas vaizdus ar rodydamas žemėlapį.

Be to, šio aksesuaro komplekte dar yra pridedama ir galinio vaizdo kamera, kuri esant reikalui gali palengvinti automobilio parkavimą.

Kam reikia tiek daug funkcijų? Tam, kad jis visiškai pilnavertiškai atstotų ir GPS navigaciją, ir vaizdo registratorių ir dar papildomai automobilinį multimedijos ekraną – prisijungę per specialią programėlę gale sėdintiems keleiviams galite iš telefono ar planšeto per Wi-Fi transliuoti įvairius video ar žaidimus.

Nors visa tai padaroma per išmanųjį telefoną ar planšetą prisijungus per specialią programėlę, tačiau verta pastebėti, jog šio vaizdo registratoriaus ekranas yra lietimui jautrus, tad galima jį valdyti ir neturint telefono. Taip pat į telefoną ar planšetą galima iš karto atsiųsti vaizdo registratoriaus filmuojamus vaizdus, arba juos kaupti SD kortelėje iki 32GB talpos.

Dar neregėtas naujos kartos žadintuvas: gamtos garsai su specialiai pritaikytu apšvietimu

Skaitytojams, kuriems jau įgriso standartiniai žadintuvai šį kartą siūlome pasidomėti naujos kartos 18 eurų kainuojančiu žadintuvu „Wake Up Light“.

Šis žadintuvas ypatingas tuo, nes žadinimui iš miego naudoja natūralius gamtos garsus bei palaipsniui stiprėjantį apšvietimą, kuris šiuo atveju leidžia imituoti kiekvieną rytą kylant saulei natūraliai kambaryje kintančio apšvietimo efektą.

Be to, šis nestandartinis „Wake Up Light“ žadintuvas turi integruotus RGB tipo LED, kas leidžia sukurti praktiškai bet kokią norimą apšvietimo spalvą.

„Wake Up Light“ maitinimui užtikrinti pakanka įprasto telefoninio USB adapterio, tačiau čia norisi pabrėžti tai, kad šis aksesuaras taip pat turi integruotą 3600 mAh talpos bateriją, todėl be papildomos įkrovos esant reikalui be jokių laidų gali veikti net iki 120 valandų.

„TenFifteen F1“: išmanusis sportinis laikrodis su SIM kortele ir GPS navigacija

Besiruošiantiems pradėti sportuoti papildomos motyvacijos greičiausiai gali suteikti išmanusis laikrodis su fizinio aktyvumo asistento funkcionalumu.

Vieną tokių Kinijoje šią savaitę galima įsigyti už patrauklią nei 50 eurų nesiekiančią kainą - tai „TenFifteen F1“ laikrodis. „TenFifteen F1“ ypatingas tuo, nes yra aprūpintas ne tik 3G, bet ir GPS ryšio moduliu.

Be to, šis 1,3 colių įstrižainės (240 x 240) lietimui jautrų ekraną turintis išmanusis laikrodis taip pat gali pasigirti integruotu kompasu, chronometru, kompasu bei pulsometru, tad matuoja ir širdies darbą, ir žingsnius, ir rodo nueitą maršrutą pagal GPS duomenis.

Galiausiai gamintojas pabrėžia ir tai, kad „TenFifteen F1“ išmanusis laikrodis yra pritaikytas skirtingiems sporto režimams (važiavimas dviračiu, bėgimas, vaikščiojimas) ir esant reikalui dar gali sekti miego kokybę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai ()