Ką gali moderni, bet nostalgiją kelianti klasikinių kompiuterinių žaidimų konsolė su 500 žaidimų už beveik 15 eurų (Video)  (12)

Mėgstate kompiuterinius žaidimus ir su nostalgija prisimenate pirmąsias žaidimų konsoles? Kinijos rinkoje galima rasti žaidimams skirtų kompiuterių, kurie grąžins Jus maždaug 10 ar dar daugiau metų atgal ir galėsite mėgautis dabar jau turbūt legendiniais žaidimais, tokiais kaip „Bomberman“ ar įvairiausiomis „Mario“ versijomis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-01-15 Ką gali moderni, bet nostalgiją kelianti klasikinių kompiuterinių žaidimų konsolė su 500 žaidimų už beveik 15 eurų (Video)  (12)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie šią konsolę su  500 pačių įvairiausių klasikinių žaidimų jau rašėme pernai metais, o nuo to laiko ją išbandė įvairūs apžvalgininkai ir patys pirkėjai. Dabar sulaukėme naujo pranešimo spaudo iš internetinės parduotuvės „Cafago“, kuri siūlo įsigyti „NES Game Machine“ žaidimų kompiuterį vos už 15,11 euro, tačiau tam Jums reikia panaudoti nuolaidos kodą F164.

Ta proga nusprendėme pasidomėti, ką apie šią konsole kalba apžvalgininkai, savo rankomis išbandę netradicinį gaminį. Štai ką apie ją kalba pocketgamer.co.uk apžvalgininkas.  

Nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog tai visiškai nenaudingas dalykas, tačiau taip tikrai nėra. Tiems, kurie mėgsta kompiuterinius žaidimus, o ypač klasikinius- tai tikras lobis.

Ši žaidimų konsolė išsiskiria tikrai šauniu žaidimų pasirinkimu – joje rasime ne tik klasikinius „Nintento“ žaidimus, tačiau ir daugybę kitų įvairių žaidimų iš populiariausių gamintojų.

Deja, tačiau jeigu norėsite įsikelti naujų žaidimų – Jums to padaryti nepavyks, tačiau konsolės viduje yra net 500 žaidimų, todėl vien visus juos išbandyti prireiks nemažai laiko.

Nepavyksta įvykti žaidimo lygio? Ne problema. „NES Game Machine“ turi žaidimų saugojimo sistemą. Jums tereikia spustelti perkrovimo mygtuką ir galėsite išsaugoti savo žaidimo progresą arba tiesiog įkelti seniau išsaugotą epizodą.

Verta paminėti ir tai, jog Jūs galite išsaugoti savo progresą net ir tuomet, kai priartėjote prie itin sunkiai įveikiamo boso, kurio greičiausiai nesugebėsite įveikti iš pirmo bandymo.

Nors tai skamba ganėtinai keistai, tačiau išsaugojimui skirtas mygtukas randasi ant konsolės, o ne ant pultelio. Tačiau tai neturėtų sukelti didelių problemų, nes „NES Game Machine“ pultelių laidai taip pat yra pakankamai trumpi, todėl Jūsų žaidimų kompiuteris taip pat bus netoliese. Dėmesio verti ir pulteliai, kurie yra kone identiški kaip originalūs „NES“ pulteliai, tačiau tik su gerokai trumpesniu kabeliu.

„NES Game Machine“ konsolės paruošimas naudojimui yra itin paprastas ir nesudėtingas. Konsolė maitinama USB laido dėka, tačiau reikėtų atkreipti dėmesį, jog komplektacijoje nėra kištuko į rozetę - jį teks įsigyti atskirai Lietuvoje arba naudoti savo telefono USB adapterį. Prie televizoriaus ši žaidimų konsolė jungiama HDMI laido dėka, todėl jeigu Jūsų televizorius nėra itin senas – tam problemų nekils.

Kalbant apie vaizdo kokybę – reikėtų žinoti tai, jog konsolė palaiko tradicinį HD raiškos vaizdą. Nors šiai dienai vaizdo standartai matomi televizoriuje yra kiek aukštesni, tačiau tai nereiškia, jog „NES Game Machine“ negali pasiūlyti gero vaizdo. Priešingai, reikėtų paminėti tai, jog vaidas tvarkingas ir gražus akiai net ir labai dideliame televizoriuje. Stebina ir tai, jog konsolė palaiko net keletą vaizdo rodymo režimų.

Pabaigai galima būtų paminėti ir tai, jog konsolė yra tinkama žaisti ir dviem asmenims, todėl jeigu svarstote pirkti šią klasikinių žaidimų konsolę su draugu – tai tikrai bus puikus pasirinkimas.

Tad kokie apibendrinimai? „NES Game Machine“  yra ne tik daili ir nostalgiją kelianti konsolė. Tai žaidimų konsolė, kuri turi tikrai didžiulį žaidimų pasirinkimą, puikius pultelius ir žinoma išsiskiria puikiu dizainu. Veikia labai gerai, apžvalgininkas nepastebėjo jokių sutrikimų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(17)
(4)
(13)

Komentarai (12)