Paskelbta nuolaida nedidelės galios, bet itin kompaktiškam ir unikaliam oro šildytuvui iš Kinijos  (2)

Atkeliavusi žiema į Lietuvą atnešė ne tik sniego, tačiau ir šalčius. Neretai eilinis lietuvis susiduria su šildymo namuose problemomis, nes šilumos paprasčiausiai būna per maža ir tuomet tenka pirkti papildomus šildytuvus. Tai ypač aktuali problema butuose, kur nėra galimybės reguliuoti šilumą. Paprasčiausias būdas išspręsti problemą - nusipirkti elektrinį radiatorių. Lietuvoje jų yra pačių įvairiausių, bet dažniausiai jie yra pakankamai dideli ir apie didelį mobilumą kalba neina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau kinai turi itin kompaktišką pasiūlymą šiuo klausimu. Nors dideliame kambaryje iš jo naudos nebus, bet mažuose kambariuose ar norint kišenėje turėti kelioninį oro šildytuvą, tai labai įdomus sprendimas. 

Internetinė parduotuvė „Tomtop“ išplatino pranešimą spaudai, kad šiuo metu galima įsigyti itin kompaktišką „Portable Mini Electric Handy Air Heater“ šildytuvą, kuriam šiuo metu vyksta ir akcija.

Nors anksčiau šis prietaisas kainavo kiek daugiau nei 23 eurus, tačiau dabar kambarį galėsite pašildyti už šį įrenginį sumokėję vos 13,75 euro. Įdomu ką gero gali pasiūlyti šis keistas ir dar neregėtas šildytuvas?

Visų pirma, tai „Portable Mini Electric Handy Air Heater“ išsiskiria savo dydžiu ir yra neįtikėtinai kompaktiškas – šis šildytuvas sveria vos 480 gramų ir yra itin nedidelis, šiek tiek primenantis kvapų purškiklius, kuriuos jungiame į elektros šaltinį. 

Gamintojas skelbia, kad „Portable Mini Electric Handy Air Heater“ šildytuvas gali įšildyti patalpas iki 25,08 kvadratinių metrų, o tai reiškia, jog vos vieno šio įrenginio pakaktų įšildyti pakankamai didelį kambarį. Tačiau šį skaičių reikia vertinti saikingai - viskas priklauso nuo to, kokia temeperatūra už lango ir kaip sandariai yra apšiltintas kambarys. Tuo labiau, kad šildytuvo galia siekia 300W.

Tad labiau tikėtina, kad Lietuvos sąlygomis jis galėtų juntamai pašildyti dvigubai mažesnės kvadratūros kambariuką, pavyzdžiui, nedideliame ofiso kabinete pasidžiaugti didesne šiluma, nei kad užtikrina centrinio šildymno radiatorius.  

Verta paminėti ir tai, jog šis šildytuvas veikia itin greitai bei turi nemažai naudingų funkcijų. Visų pirma, tai jis pasižymi tuo, jog turi laiko nustatymo funkcija, kuri padės Jums įjungti ar išjungti šį šildytuvą tam tikru metu. Šis originalus šildytuvas taip pat turi reguliuojamą termostatą – su juo galima nustatyti šildytuvo skleidžiamą temperatūrą - ji reguliuojasi tarp 60-90 laipsnių. 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(14)
(12)
(2)

Komentarai (2)