Kinijos turgelio stebuklai: itin gera garso kokybe stebinančios belaidės ausinės „Qbuds W1“ su neodimio magnetais, grafeno membrana ir naujos kartos triukšmo šalinimo technologija  ()

Naudotis ausinėmis greičiausiai bent kartą per mėnesį tenka kiekvienam skaitytojui. Tuo tarpu kitiems – tai išvis nepakeičiamas ir būtinas kasdienis aksesuaras. Tenka pripažinti, kad Lietuvoje vis dar dominuoja laidinės ausinės. Vis dėlto pasaulinėje rinkoje galima justi aiškias tendencijas, kad belaidės ausinės džiaugiasi vis labiau augančiu populiarumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai tikėtina, kad lietuvius šiek tiek gąsdina šiuolaikinių Bluetooth ausinių kaina. Ir iš dalies su tuo tenka sutikti. Tačiau šiuo atveju į šią rinką pravartu žvelgti tarptautiniu mastu – apsiriboti vien tik Lietuvos elektroninių parduotuvių pasiūlymais tikrai nereikėtų.

Pavyzdžiui, belaidės Bluetooth ausinės „Qbuds W1“ Kinijoje su nuolaida šią savaitę kainuoja 65 eurus. Tuo tarpu jeigu šias ausines nuspręstumėte pirkti „Amazon“ elektroninėje parduotuvėje, tuomet jūsų išlaidos siektų apie 100 eurų. Na o didžiausi skeptikai, kurie „Qbuds W1“ svajoja įsigyti Lietuvoje, turi kantriai laukti, kadangi tokio tipo belaidžių ausinių mūsų šalyje kol kas įsigyti išvis nepavyks.

20 Hz – 20 kHz dažnių ruožą atkuriančios, 93 dB (± 3dB) jautrumu išsiskiriančios ir 16 omų varžą turinčios naujos kartos „Qbuds W1“ belaidės ausinės net ir pačius didžiausius skeptikus stebina garso kokybe.

Pirkėjai, kurie šias ausines ruošiasi naudoti kaip laisvų rankų įrangą, liks maloniai nustebinti naujos kartos triukšmo šalinimo techniniu sprendimu „CVC6.0“. Jeigu „Qbuds W1“ daugiau naudosite muzikos klausymui, tikrai pajusite ne tik iš grafeno pagamintos diafragmos, bet ir integruotų neodimio magnetų privalumus.

Priminsime, kad iš grafeno pagaminta diafragma leidžia ženkliai pagerinti garso sklaidą bei atkuriamą originalią garso kokybę. Tuo tarpu neodimis šiuo metu yra geriausia medžiaga stipriam magnetiniam laukui sukurti – tai yra itin svarbus akcentas siekiant ne tik aukštesnės garso kokybės, bet ir nepriekaištingų žemų dažnių atkūrimo galimybių.

Bluetooth v4.2 ryšio moduliu aprūpintų „Qbuds W1“ ausinių skiriamas bruožas, žinoma, yra patrauklus dizainas bei itin mažas svoris (viena ausinė sveria vos 4,5 gramo). Šiuo atveju stebina tai, kad šios fizinės savybės gamintojui nesutrukdė kiekvienoje „Qbuds W1“ ausinėje integruoti ne tik funkcinių valdymo mygtų, bet taip pat ir 55 mAh talpos baterijų. Būtent tokios talpos baterijos užtikrina, kad be papildomos įkrovos „Qbuds W1“ belaidėmis ausinėmis nepertraukiamai būtų galima naudotis net iki 5 valandų.

Galiausiai čia reikia atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad gamintojas „Qbuds W1“ komplekte prideda specialų ausinių dėklą, kuris dar veikia ir kaip belaidis ausinių įkroviklis. Šiame papildomame aksesuare yra integruota net 450 mAh talpos baterija, todėl neturint energijos šaltinio ir naudojant vien tik šios baterijos resursus, „Qbuds W1“ belaides ausines kiekvieną kartą pilnai įkrauti galima dar bent du kartus (techninėse charakteristikose deklaruojama 2 – 3 kartai).

.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai ()