Taip gali tik kiniškos apyrankės: „F1 Plus Smart Wristband“ su spalvotu ekranu, IP67 reitingu ir net kraujo spaudimo matavimu, o kaina mažesnė už 15€  (3)

Šiai dienai internete galima rasti ne vieną dešimtį pačių įvairiausių išmaniųjų apyrankių – nuo itin brangių iki pakankamai pigių. Kone kiekvienas geriau žinomas gamintojas turi pristatęs bent vieną savo kurtą apyrankę, tačiau jų kaina dažnai būna pakankamai aukšta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinė parduotuvė „TomTop“ turi pasiūlymą tiems, kurie ieško itin pigios ir įdomios išmaniosios apyrankės, kuri turėtų visas pagrindines tokio tipo įrenginiams būdingas funkcijas.

Pardavėjo rekomenduojamas „F1 Plus Smart Wristband“ kainuoja 16,59 euro, tačiau dabar dar galima gauti ir nuolaidą. Su nuolaidos kodu HTY3FG šią apyrankę galima įsigyti vos už 14,10 euro. Pažvelkime ką gi gauname už tokią sumą.

Visų pirma reikėtų paminėti tai, jog ši išmanioji apyrankė yra ganėtinai nedidelė. Stačiakampio formos korpusas yra vos 2,4 cm pločio, o storis siekia 1,2 cm pačioje storiausioje įrenginio dalyje.

Išskirtinis jos bruožas - spalvotas ekranas. Net ir Kinijoje už tokią kainą apyrankių su spalvotais ekranais nėra labai daug, tad pasiūlymas iš karto patraukia dėmesį. 

Kaip ir dauguma tokių apyrankių, „F1 Plus Smart Wristband“ yra puikiai tinkamas tiek vyrams, tiek ir moterims, o jį įsigyti galima trijų skirtingų spalvų – mėlyną, juodą arba raudoną. Taigi, tinkamą variantą rasti turėtų turbūt dauguma. Nesate tikri dėl šios apyrankės funkcionalumo?

Dėl to tikrai nereikėtų sukti galvos. „F1 Plus Smart Wristband“ palaiko kone visas pagrindines funkcijas, kurias dažniausiai palaiko dauguma išmaniųjų apyrankių – skaičiuoja Jūsų žingsnius, stebi širdies plakimą, fiksuoja Jūsų miegą ir pan. Ir gali dar daugiau - matuoja kraujo spaudimą, į ekraną siunčia orų pranešimus. 

Žinoma, nereikia tikėtis medicininio tikslumo iš kraujo spaudimo matavimo, tačiau kartais tokios papildomos funkcijos gali visai praversti. 

 

Taip pat apyrankė lengvai sinchronizuojamas su kiekvienu „Android“ ar „iOS“ operacinę sistemą naudojančiu telefonu. O tai suteikia ir dar daugiau funkcijų – žadintuvas, pranešimai apie gautas žinutes ar praleistus skambučius, nuotolinis telefono kameros valdymas ir pan.

Verta paminėti ir tai, jog „F1 Plus Smart Wristband“ yra ganėtinai atsparus vandeniui bei turi IP67 saugumo sertifikatą. 

Apyrankė turi 90 mAh talpos bateriją - tai gan nemažai kaip tokiam daiktui, tačiau ištvermė nėra labai didelė ir tai didele dalimi spalvotas ekranas. Be pakrovimo turėtų ištverti 3-7 dienas, o kiek tiksliai, priklauso, ką su ja darysite. Jei įjungsite nuolatinį širdies ritmo matavimą ir kitas funkcijas, budėjimo laikas bus mažiausias, jei tokias funkcijas įjungsite tik tada, kai to reikia, ištvers kur kas ilgiau. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(5)
(2)
(3)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: