Be konkurencijos, tai geriausia 2017 metų racija: „Xiaomi Walkie Talkie“ susišlavė tris prestižinius apdovanojimus (Video)  (5)

Aktyvus laisvalaikis lauke gali būti dar įdomesnis su racijomis. Jos užtikrina interaktyvų bendravimą net ir sudėtingiausiomis sąlygomis ar tiesiog smagiai pramogaujant parke.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir nors „Xiaomi“ kompanja jau gavo ne vieną apdovanojimą, ji ir toliau nenurimsta: tiesiog šluoja apdovanojimus už savo gaminamus įrenginius.

Dabar „Xiaomi Walkie Talkie“ radijo stotelė (racija) apdovanota net trimis prestižiniais geriausio dizaino apdovanojimais.

1 Japonijoje: Japan's Good Design;

2 Kinijoje: Red Star ir Taihu Lake.

„Japan's Good Design“ teisėjų vertinimas yra gana iškalbingas

Xiaomi Walkie Talkie“ peržengė tradicinį įsivaizdavimą kaip turi atrodyti racija.

Dauguma lauko racijų yra grubios ir panašios į „raumeningus“ prietaisus, tačiau „Xiaomi Walkie Talkie“ racija atrodo žymiai komerciškiau ir susidaro įspūdis, kad racija labiau panaši į vieną iš įprastų elektronikos prietaisų.

Monotoniškas ekranas aprūpintas 4 paprastais pasirinkimo mygtukais ir vienu garso valdymo mygtuku, todėl naudotis „Xiaomi Walkie Talkie“ yra labai paprasta.

Iš išorės „Xiaomi Walkie Talkie“ nedengia papildomas guminis sluoksnis, tačiau išorinis korpusas yra labai storas ir pakankamai atsparus, kad atlaikytų ir įvairius kritimus. Tai puiki lauko produktų dizaino idėja, kurią įkūnija „Xiaomi Walkie Talkie“.

Pagrindinės priežastys, kodėl šis produktas susilaukė šitiek apdovanojimų, yra: kompaktiškumas, intuityvumas, paprastas naudojimasis bei, žinoma, patogumas.“

Visos komisijos pažymi tokias pagrindines „Xiaomi Walkie Talkie“ stiprybes:

1) „micro USB“ įkrovimo prievadas yra praktiškas ir patogus;

2) greitai formuojama komanda, kiti gali prisijungti prie jos nepalikdami sudėtingo dažnio;

3) vietos bendrinimo funkcija – skambučių diapazone galima patikrinti draugų vietą ekrane ar programėlėje net kai nėra telefono signalo;

4) baterija (2600 mAh) išlaiko 8 dienas budėjimo režime, o įprastai naudojant – iki 17 valandų;

5) „automatinio aptikimo“ funkcija leidžia išvengti rizikos perkrauti bateriją ir kitų problemų;

6) FM radijo fukcija ieško kanalų 87 – 108 MHz, klausantis radijo pokalbis tarp „Xiaomi Walkie Talkie“ turės pirmenybę, tad jei tik kas norės su jumis susisiekti tai sėkmingai padarys;

7) gera siunčiamo signalo ir garso kokybė įvairiose aplinkose – iki 10 km atstumu atvirose vietovėse ir iki 6 km miesto aplinkoje;

8) galima naudoti nuo –20 iki 60 laipsnių pagal Celsijų;

9) kai garso reguliavimo mygtukas pasiekia tam tikrą lygį nebereikia spausti mygtuko ir jūsų sakomi žodžiai iškart yra siunčiami į kitą „Xiaomi Walkie Talkie“, tad rankos yra visiškai laisvos.

Panašu, kad „Xiaomi Walkie Talkie“ gali būti tiesiog ideali bendravimo priemonė lauko veiklai, kaip kad šeimos atostogoms, kelionėms keliuose, alpinizmui ir žygiams.

Integruotas „Bluetooth 4.0“ lustas leidžia siųsti informaciją realiuoju laiku ir atnaujinti programinę įrangą prisijungus prie palaikomos programos. Pati „Xiaomi Walkie Talkie“ išvaizda primena išmanųjį telefoną su LCD (160x100) ekranu, tad naudojimasis juo yra greitai perprantamas net pradedantiesiems. O kaip tik šiuo metu Gearbest.com yra taikoma net 34 % nuolaida ir „Xiaomi Walkie Talkie“ kainuos 33 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(3)
(15)

Komentarai (5)