Nemokama ir dėmesio verta programėlė, kuri greitai ir tvarkingai perkelia visus duomenis iš „iPhone“ telefono į kompiuterį ar kitą įrenginį („EaseUS MobiMover Free 3.0“ apžvalga)  (0)

Naudojatės „Apple“ gaminamu išmaniuoju telefonu ir norite nesudėtingai perkelti visus telefone esančius failus į kitą įrenginį ar kompiuterį? Šiandien apžvelgsime vieną tokią programą, kuri yra visiškai nemokama ir puikiai tinkama tiems, kurie naudojasi „iPhone“ išmaniuoju telefonu ir ne visus savo failus laiko „iCloud“ paskyroje arba jos visai neturi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-02-03 Nemokama ir dėmesio verta programėlė, kuri greitai ir tvarkingai perkelia visus duomenis iš „iPhone“ telefono į kompiuterį ar kitą įrenginį („EaseUS MobiMover Free 3.0“ apžvalga)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikriausiai ne visi esate girdėję apie programėlę „EaseUS MobiMover Free 3.0“, kuris leidžia nesudėtingai ir pakankamai greitai perkelti visą norimą informaciją iš savo „iPhone“ išmaniojo telefono į savo kompiuterį ar kitą įrenginį. Kaip ir dauguma tokio tipo programėlių – ji turi ir mokamą ir nemokamą versiją, o šiandien dėmesį skirsime būtent nemokamam variantui.

Vos tik pasijungus programėlę į akis krinta jos paprastumas. „EaseUS MobiMover Free 3.0“ yra itin minimalistinio dizaino ir neapkrauta jokia nereikalinga informacija. Jeigu jau prijungėte savo telefoną prie kompiuterio – pagrindiniame lange matysite informaciją apie savo turimą įrenginį – atminties panaudojimą, operacinės sistemos versiją, o taip pat ir tokią informaciją kaip telefono ar įrenginio serijos numerį. Dešinėje – pagrindinės pasirinkimų opcijos – įkelti failus į telefoną, perkelti į kitą įrenginį arba perkelti į kompiuterį.

Paprastesnis už programėlės dizainą yra tik jos naudojimasis. Jeigu pasirenkame perkelti failus iš „iPhone“ telefono į kompiuterį – jau kitame lange galime pasirinkti ką norėtumėme perkelti. Visos parinktys išdėliotos itin aiškiai ir paprasta, todėl renkantis informaciją kurią norite išsaugoti – problemų neturėtų kilti. Tačiau jeigu norėsite iškelti tik tam tikrus failus – to padaryti nepavyks, nes „EaseUS MobiMover Free 3.0“ suteikia galimybę persikelti tam tikras failų grupes, o ne atskirus failus.

Tiesa, jeigu telefone yra įjungta „iCloud“ paskyra tuomet iš įrenginio galėsite iškelti tik nuotraukas, vaizdo įrašus ir panašią informaciją, tačiau žinutės, kontaktai ir pan., deja, bet liks tik telefone. Norint išspręsti šią problemą Jums reikėtų išjungti savo „iCloud“ paskyrą. Apie tai Jūs gausite pranešimą kiekvieną kartą bandant perkelti duomenis, kurie susiję su anksčiau paminėta paskyra.

Tačiau Jūs nenorite nieko perkelti į kitą įrenginį ar kompiuterį, o norite įkelti naujų failų į savo „iPhone“ telefoną? Jums tereikia paspausti ant tam skirto mygtuko bei pasirinkti ką norite įkelti – pavienius failus ar visą katalogą. Pasirinkus norimus failus ar katalogus – Jūs atsidursite kitame lange, kuriame galėsite patikrinti ar pasirinkote viską ką norite įkelti bei pridėti jeigu kažko trūksta.

Nors „EaseUS MobiMover Free 3.0“ programėlė yra išties paprasta, tačiau ji tikrai veikia labai neblogai. Taip, ji nėra tobula, tačiau atsižvelgiant į tai kaip ji veikia ir tai, jog ji yra nemokama – tai tikrai puikus pasirinkimas. Turbūt geresnis už daugumą analogiškų nemokamų programėlių, kurios arba veikia kreivai, arba yra nemokamos iki pirmo rimtesnio veiksmo. 

O čia visų pirma kūrėjus reikėtų pagirti už tai, jog nėra jokių limitų perkėlinėjant failus net ir nemokamoje versijoje. Taip pat visi perkėlimai vyksta pakankamai greitai ir sklandžiai.

Galbūt ši programėlė nepatiks tiems, kurie nenori perkėlinėti nereikalingos informacijos, tačiau jeigu ketinate tiesiog pasidaryti visų duomenų kopiją ir norite išsikelti visas nuotraukas ar vaizdo reportažus - „EaseUS MobiMover Free 3.0“ yra puikus pasirinkimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(10)
(3)
(7)

Komentarai (0)