Kinijos turgelio stebuklai: su anonso nuolaidomis prasidėjo išankstinis „Ulefone Power 3S“ pardavimas - 4 dienas atlaikanti baterija, 6" FHD ekranas, 4 GB RAM ir galingas „Helio P23“ CPU (Video)  ()

„Ulefone“ kompanijos išmanieji telefonai visada stebino savo techninėmis galimybėmis. Ypač milžiniškos talpos baterijomis. Ne išimtis ir paskutinis „Ulefone“ kompanijos kūrinys „Ulefone Power 3S“, kuris pasižymi dar geresnėmis charakteristikomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ulefone“ kompanija skelbia, kad pradėjo išankstinį „Ulefone Power 3S“ pardavimą ir telefonas šiuo metu siūlomas su didele, 48 eurų (60 dolerių) nuolaida. Su šia nuolaida „Ulefone Power 3S“ kainuoja vos 141 eurą, tačiau pasiūlymų kiekis, kaip visada, ribotas. 

Taip pat ir kitiems „Ulefone“ produktams pritaikytos ženklios nuolaidos.

Bet apie viską iš eilės. Kuo gi išsiskiria naujausias „Ulefone“ kompanijos kūrinys?

Panašu, kad „Ulefone Power 3S“ tesia geriausias „Ulefone“ kompanijos telefonų tradicijas. Tai milžiniškos 6350 mAh talpos baterija, kurios energijos pilnai pakanka net 4 dienoms. Dėl įdiegtos pažangios ir saugios 5V/3A greito įkrovimo technologijos „Ulefone Power 3S“ išmanųjį telefoną įkrauti užtruks vos 2 valandas. Turint galvoje, kad šis telefonas aprūpintas tokia masyvia baterija, tai išties trumpas įkrovimo laikas.

„Ulefone Power 3S“ telefonas turi didžiulį 6 colių, FHD (2160x1080), 18:9, ekraną. Jis apsaugotas „Corning Gorilla Glass 4“ stiklu. Telefono viduje glūdi galingas „Helio P23“ aštuonių branduolių procesorius su 4 GB RAM ir 64 GB ROM. Gamintojo teigimu šie techniniai sprendimai užtikrina žymiai greitesnį ir sklandesnį telefono veikimą su gerokai mažesnėmis energijos sąnaudomis.

„Ulefone Power 3S“ išmanusis telefonas taip pat aprūpintas sudvigubintomis kameromis, kas jau tapo įprasta visuose geriausiuose telefonuose. „Ulefone Power 3S“ turi dvigubą priekinę 13 MP/ 5 MP kamerą ir dvigubą galinę 16 MP/ 5 MP kamerą.

Be to, „Ulefone Power 3S“ palaiko pažangią „Face ID“ atpažinimo bei pirštų nuskaitymo technologijas. „Ulefone Power 3S“ dirba su „Android 7.1 Nougat“ operacine sistema, bet jau yra žinoma, kad kovo mėn. ji gaus atnaujinimą iki „Android 8.1 Oreo“.

„Ulefone“ kompanija informuoja, kad šiuo metu taiko reikšmingas nuolaidas ne tik „Ulefone Power 3S“, bet ir kitiems savo išmaniesiems telefonams, tokiems kaip: Armor 2S, Armor 2, Power 3, Mix, Mix 2, T1 ir S8 Pro. Tereikia apsilankyti šiame tinklalapyje ir išsirinkti pati mėgstamiausią, o rinktis išties yra iš ko. Visgi, delsti nereikėtų, nes telefonų kiekis greitai mažėja.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(4)
(9)

Komentarai ()