3000 rūšių ryžių virimo pasirinkimų, valdymas išmaniuoju telefonu ir prestižinio geriausio dizaino „IF“ apdovanojimas: „Mi Rice Cooker“ - pati geriausia 2017 m ryžių viryklė? (Video)  (1)

Atrodytų, kad šiais išmaniųjų technologijų laikais jau yra tiek prigaminta naudingų, o kartais ir nelabai, įrenginių, kad gali tiesiog pritrūkti fantazijos, norint sukurti dar kažką netikėto ir ypač funkcionalaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tik ne „Xiaomi“ kompanijai – jiems visada užtenka idėjų, kurios ne tik sėkmingai įgyvendinamos, bet jų sukurti įrenginiai dar ir apdovanojami prestižiniais geriausio dizaino prizais.

Vienas iš tokių netikėtų prietaisų yra išmanioji elektrinė ryžių viryklė – „Mi Rice Cooker“.

Vokietijoje įsikūrusi tarptautinė dizaino specialistų komanda pripažino, kad tarp tokio tipo įrenginių, „Mi Rice Cooker“ yra geriausias visame pasaulyje ir įteikė prestižinį „IF“ apdovanojimą.

Buvo vertinama – estetika/dizaino kokybė, inovacijos/autonomija, pritaikymas tikslinei vartotojų grupei.

Specialistų komentaras:

„Jau tūkstančius metų ryžiai yra pagrindinis maisto produktas Rytų Azijoje, tačiau vis intensyviau jis plinta po visą pasaulį. O dabartinė jaunoji karta yra per daug užimta, kad stovėtų prie įprastų virtuvės puodų.  Dėl šių priežasčių buvo sukurtas kuklaus biudžeto reikalaujantis „Mi Rice Cooker“. Jis yra minimalistinio stiliaus, su patogia vartotojo sąsaja ir atitinkama programa.

Naudojant indukcinį kaitinimą, mikro slėgio technologiją ir lietos geležies puodą, galima pasigaminti aukščiausios kokybės ryžių. Siekiant išvengti nesusipratimų ir netinkamo veikimo, ekrano meniu užsidega tik tuo atveju, kai paspaudžiamas papildomas mygtukas. Kitos virimo programos, pagal ryžių rūšį, gali būti pasirinktos per programėlę.“

Po tokio komentaro tereikėtų tik paminėti pagrindines „Mi Rice Cooker“ funkcijas:

1) „Mi Rice Cooker“ turi LED valdymo skydelį – puikiai tinka naudoti namuose;

2) Daugiau nei 3000 rūšių ryžių virimo pasirinkimų;

3) Valdymas su išmaniaja programėle jūsų telefone – tiek kinų, tiek ir anglų kalbomis – labai patogu naudotis;

4) Automatinė šilumos išsaugojimo sistema ir gaminamo maisto kvapo išsklaidymas – labai lengva pajusti gaminamo maisto kvapą;

5) Tiksli temperatūros valdymo sistema:

6) Elektromagnetinis kaitinimas;

7) 220 V įtampa, 1130 W galia;

8) 4,4 kg svoris.

Geri daiktai retai kada būna pigūs. Šiuo metu internetinėje Gearbest.om „Mi Rice Cooker“ taikoma 30 % nuolaidą, todėl jis siūlomas pigiau - kainuoja 87 eurus. Paprastai šio puodo be 100€ įsigyti nėra daug galimybių. Tiesa, šis pasiūlymas yra ribotam laikui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai (1)