Kinijos turgelio stebuklai: programuojama žaidimų pelė „Alfawise V10“ su pirkėjų vertinimais 5 iš 5, 4K raišką pavežantis galingas TV priedėlis su „Android 7.1“ ir mobilus belaidės pelės ir klaviatūros komplektas (Foto, Video)  ()

Taip jau sutapo, kad kartu su 2018 metų pradžia Kinijos elektroninėse parduotuvėse buvo aktyviai pradėta reklamuoti nauja ką tik pasirodžiusi produkcija. Jeigu domitės įvairiomis prekėmis iš Kinijos, tai greičiausiai žinote, kad nuolatiniai išpardavimai – tai geriausias būdas pastebėti naujus pasiūlymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent dėl tos priežasties šią savaitę rekomenduojame susipažinti su „2018 New Arrivals“ išpardavimo pasiūlymais.

Jis ypatingas dėl to, nes jame šį kartą galima atrasti kaip niekada daug įdomiu ir dar iki šiol nematytų pasiūlymų.

Programuojama ir žaidimas skirta ergonomiška kompiuterinė pelė „Alfawise V10“

Jeigu mėgstate žaisti kompiuterinius žaidimus, tai šią savaitę greičiausiai galite susidomėti ir vos 11 eurų kainuojančia ergonomiška laidine kompiuterine pele „Alfawise V10“ (13 x 6,5 x 3,5 cm). 

Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad „Alfawise V10“, kaip ir kiekviena kita žaidimams skirta kompiuterinė pelė gali pasigirti RGB tipo pašvietimu.

Pirkėjus „Alfawise V10“ maloniai stebina dar ir dėl to, nes gali pasiūlyti keičiamus jautrumo nustatymus (1000 / 2000 / 3000 / 4000 DPI) bei net šešis pagal žaidėjo poreikius programuojamus mygtukus.

Mygtukų režimai keičiami specialioje pelės valdymo programoje.

Verta pastebėti, jog pirmieji pirkėjų atsiliepimai apie šią pelę yra labai teigiami – jai vienbalsiai skiriami 5 balai iš 5 galimų.

4K transliacijoms skirtas galingas TV priedėlis „Mecool M8S PRO L“ su 8 branduolių CPU, 3 GB RAM ir „Android 7.1“

Skaitytojai, kurie nori savo televizoriui suteikti papildomo funkcionalumu, šią savaitę būtinai privalo atkreipti dėmesį į 63 eurus kainuojantį TV priedėlį „Mecool M8S PRO L“.

 

Pastarasis TV priedėlis daug teigiamų pirkėjų atsiliepimų susilaukia dėl galingo aštuonių branduolių „Amlogic S912“ centrinio procesoriaus, „ARM Mali-T820 MP3“ vaizdo plokštės, DDR3 tipo 3 GB operatyviosios RAM atmintinės bei net 32 GB vidinės ROM atminties.

Norime atkreipti dėmesį, kad tokių techninių charakteristikų pilnai pakanka ne tik aukštosios raiškos „Netflix“ transliacijoms, bet ir 4K raiškos „Youtube“ vaizdo įrašų peržiūrai.

Maloniai stebina ir TV priedėlyje įdiegta viena naujausių „Android 7.1“ platformos versijų, kuri „Mecool M8S PRO L“ šiuo atveju suteikia praktiškai neribotą prieigą prie pačių įvairiausių trečiųjų šalių „Android“ taikomųjų programų. Įdomu ir tai, kad „Mecool M8S PRO L“ komplekte dar yra pridedamas ir unikalus valdymo pultelis, kuris taip pat palaiko balso komandas.

Belaidės pelės ir klaviatūros komplektas

Jeigu dažnai tenka naudotis nešiojamu kompiuteriu, tai greičiausia šalia visuomet turite ir išorinę pelę bei klaviatūrą.

Tuo tarpu jeigu esate vieni iš tų, kurie dar tik ruošiasi išbandyti tokio komplekto privalumus, šią savaitę turite puikią progą kokybišką ir mobilų pelės bei klaviatūros komplektą „Fashionable Wireless Keyboard and Mouse Combo OEM Service“ Kinijoje įsigyti vos už 15 eurų.

Svarbu pabrėžti, kad tiek klaviatūrą, tiek pelę prie bet kurio kompiuterio šiuo atveju galima prijungti naudojant vos vieną USB adapterį.

Įdomu ir tai, kad komplekte pridedama klaviatūra ypatinga tampa dar ir dėl to, nes taip pat turi šalia skaičių klaviatūros integruotus net šešis funkcinius mygtukus. Nors brangiose klaviatūrose toks sprendimas tikrai nenustebintų, tačiau pigioje vietinių Kinijos gamintojų produkcijoje, patikėkite, tai kol kas yra gana svarbi ir reikšminga naujiena.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()