Kinijos turgelio stebuklai: deguonies kiekį kraujyje bei kraujo spaudimą matuojantis fizinio aktyvumo asistentas „Z11“, belaidės ausinės už 18€ ir aukštosios raiškos IP kamera  (1)

Kinai šį vasarį švenčia Naujuosius metus, todėl nereikėtų nustebti, kad Kinijos elektroninėse parduotuvėse šiuo metu yra kur kas ramiau nei įprastai. Vis dėlto dar prieš šias nacionalines atostogas kinai pasirūpino išpardavimais, kuriuose įdomių pasiūlymų šiuo metu tikrai netrūksta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, jeigu ieškote įvairių smulkios elektronikos aksesuarų pasiūlymų, tai šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti „Fab February Deals“ išpardavimu.

Deguonies kiekį kraujyje bei kraujo spaudimą matuojantis fizinio aktyvumo asistentas „Z11“ su IP68 reitingu

Jeigu ieškote naujos kartos fizinio aktyvumo asistento, tai šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į vos 21 eurą kainuojantį fizinį aktyvumo asistentą „Z11“.

Šis fizinis aktyvumo asistentas ypatingas tampa dėl to, nes yra atsparus vandeniui ir dulkėms (IP68), o kas įdomiausia dar gali matuoti ne tik žmogaus pulsą, bet ir deguonies kiekį kraujyje bei kraujo spaudimą.

Įdomu ir tai, kad „Z11“ analizuodamas ir įvertindamas surinktus duomenis taip pat gali pateikti statistiką apie savininko nuovargį. Greta šių papildomų funkcijų fizinis aktyvumo asistentas „Z11“ puikiai tinka ir tiems, kurie tiesiog nori stebėti savo miego kokybę ar skaičiuoti nueitus žingsnius bei sudegintas kalorijas.

Belaidės ausinės „i7s Mini“ 

Skaitytojams, kurie ieško naujų ausinių, rekomenduojame pasidomėti belaidėmis į ausį įstatomomis ausinėmis „i7s Mini“ už 16 eurų.

Šios Bluetooth 4.2 ryšio moduliu aprūpintos ausinės puikiai tiks tiek melomanams, tiek tiems pirkėjams, kurie ieško laisvų rankų įrangos.

Šiuo atveju maloniai stebina dar ir tai, kad „i7s Mini“ iš karto yra parduodamos su specialia transportavimo dėžute, kuri taip pat veikia kaip įkrovos stotelė (angl. charging dock).

Kadangi kiekviena „i7s Mini“ ausinė turi po 65 mAh talpos bateriją, o įkrovos stotelėje dar yra integruota 950 mAh baterija, tai reiškia, kad naudojant šį aksesuarą kelionės metu įsigytas ausines pakartotinai bet kada galėsite įkrauti apie penkis kartus.

Aukštosios raiškos IP kamera „ZS - GX1“

Jeigu ieškote aukštosios raiškos IP kameros iš Kinijos, tuomet šią savaitę būtinai pasidomėkite ir 27 eurus kainuojančia valdoma (PTZ) IP kamera „ZS - GX1“.

Ši Kinijoje parduodama IP kamera daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl to, nes gali pasigirti iš 6 infraraudonųjų spindulių LED sudarytu naktiniu pašvietimu, integruotu garsiakalbiu ir mikrofonu bei judesio davikliu.

Galiausiai maloniai stebina ir tai, kad „ZS - GX1“ vaizdo įrašus gali įrašinėti ne tik lokaliai į Micro SD kortelę, bet ir tiesiai į debesų kompiuterijos pagrindu veikiančią nuotolinė saugyklą „Amazon Web Services“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai (1)