Kinijos turgelio stebuklai: tik 2 dienas trunkantis pasiūlymas, kokių dažnai nebūna – siūloma tarptautinė „Xiaomi Redmi 5 Plus“ versija už labai gerą kainą (Video)  ()

Šią savaitę Barselonoje vykstanti mobiliųjų technologijų paroda „Mobile World Congress 2018“, žinoma, yra dėmesio centre. Vis dėlto kinai suprasdami šio kasmetinio renginio svarbą taip pat stengiasi prisivilioti potencialius pirkėjus pas save.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bene geriausiai tai patvirtina šią savaitę surengtas „Mobile Phone Carnival“ išpardavimas bei specialūs jo pasiūlymai.

Šiame išpardavime su didelėmis nuolaidomis galite įsigyti pačius įvairiausius vietinių Kinijos gamintojų išmaniuosius telefonus, tačiau tikrai nepaneigsi, kad daugelį potencialių pirkėjų bene labiausiai šiuo metu domina „Xiaomi Redmi 5 Plus“ išmanusis telefonas, kurį pirkėjai vertina 4.92 balais iš 5 galimų – tai vienas iš pačių aukščiausių telefonų įvertinimų, kokius tik surenka geriausi modeliai.

Šiuo atveju norisi atkreipti dėmesį tik į tai, kad pilnos apimties nuolaida šiam išmaniajam telefonui yra taikoma tik šiandien bei rytoj (vasario 27-28 dienomis) ir tik nuo 11 iki 24 valandos Lietuvos laiku (9:00 – 22:00 UTC). Būtent šiuo metu išmanųjį telefoną „Xiaomi Redmi 5 Plus“ Kinijoje galite įsigyti už patrauklią 140 eurų kainą. Palyginimui paminėsime ir tai, kad „Xiaomi Redmi 5 Plus“ taip pat parduodamas ir Lietuvoje, tačiau mūsų šalyje šio išmaniojo telefono kaina dabar siekia apie 190 eurų.

Ši tarptautinė „Xiaomi Redmi 5 Plus“ išmaniojo telefono versija daug teigiamų atsiliepimų susilaukia jau vien dėl to, nes yra aprūpinta itin našiu aštuonių branduolių „Qualcomm“ centriniu procesoriumi „Snapdragon 625“ bei „Adreno 506“ vaizdo plokšte. Būtent šis CPU ir GPU kartais yra naudojamas ne tik „Xiaomi“, bet ir „Asus“, „Huawei“, „Motorola“ bei „Samsung“ išmaniuosiuose telefonuose.

Be to, „Xiaomi Redmi 5 Plus“ taip pat dar gali pasigirti pakankamo dydžio 3 GB talpos operatyviąją RAM atmintine, pilnaverčiu 4G LTE palaikymu, 32 GB vidine ROM atmintimi, 4000 mAh baterija, 12 megapikselių kamera, piršto antspaudų skaitytuvu, bei ant „Android“ platformos pagrindo sukurta „MIUI 9“ operacine sistema.

Galiausiai pagyrų taip pat netrūksta ir „Xiaomi Redmi 5 Plus“ 5,99 colių įstrižainės IPS technologijos ekranui. Šis „Xiaomi Redmi 5 Plus“ išmaniajame telefone integruotas ekranas garsėja ne tik itin aukšta raiška (2160 x 1080), bet ir daugiau nei pakankamu taškų colyje rodikliu (403 PPI).

Be to, įdomu ir tai, kad šio išmaniojo telefono ekraną nuo susibraižymų apsaugo „Corning Gorilla Glass“ stiklas. Šiuo atveju keista yra tik tai, kad gamintojas bent jau kol kas nėra linkęs atskleisti kurios kartos „Corning Gorilla Glass“ stiklą naudoja „Xiaomi Redmi 5 Plus“ ekrano apsaugai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai ()