Kinijos turgelio stebuklai: daugiau nei dvigubai pigiau siūlomas išmanusis laikrodis „NO.1 F5“ su GPS ryšio moduliu, pulsometru ir net altimetru (Video)  ()

Jeigu sekate Kinijos gamintojų naujienas, tai greičiausiai jau žinote, kad vietinėje rinkoje bendrovė „NO.1“ garsėja kuriamais išmaniaisiais laikrodžiais, kurie taip pat siūlo pilnavertį fiziniam asistentui prilystantį funkcionalumą. Vis dėlto labai panašu, kad „NO.1“ vien tik ties tuo apsistoti neketina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šio gamintojo išmanusis laikrodis „NO.1 F5“ itin intriguoja dėl tos priežasties, nes jau geba sekti ne tik žmogaus, bet ir aplinkos parametrus.

Kitaip sakant, susidaro įspūdis, kad gamintojas „NO.1 F5“ išmanųjį laikrodį šiuo atveju siekė pilnai pritaikyti ne tik sportuojantiems, bet ir mėgstantiems keliauti.

Pradėti norėtųsi nuo to, kad „NO.1 F5“ yra aprūpintas GPS ryšio moduliu, kurio dėka esant reikalui galėsite peržiūrėti ne tik atliktus maršrutus ir jų trajektorijas dviračiu ar pėsčiomis, bet taip pat ir itin tiksliai nustatyti jų metu įveiktą atstumą kilometrais. Žinoma, tuo pačiu lygiagrečiai dar galėsite džiaugtis rodoma sudegintų kalorijų bei nueitų žingsnių statistika ir pateikiamais pulsometro rodikliais.

Bene labiausiai intriguoja tai, kad „NO.1 F5“ išmanusis laikrodis savininkui dar gali pateikti informaciją apie atmosferos slėgį. Įdomu ir tai, jog „NO.1 F5“ taip pat dar yra integruotas oro temperatūros matuoklis bei specialus prietaisas altimetras, kuris skirtas aukščiui nustatyti.

Šiuo atveju norisi pabrėžti ir tai, kad „NO.1 F5“ išmaniajame laikrodyje yra integruota 350 mAh talpos baterija. Pasak gamintojo, pastarosios baterijos talpos „NO.1 F5“ naudojantis kasdien turėtų pakakti maždaug trims savaitėms. Tuo tarpu jeigu tuo pačiu metu visuomet norėsite naudotis ir GPS ryšio modulio teikiamomis galimybėmis, tuomet teks susitaikyti su tuo, kad šį išmanųjį laikrodį teks įkrauti kur kas dažniau, t. y. maždaug kas 12 valandų.

Čia dar norisi pridėti, kad „NO.1 F5“ gali pasigirti vandeniui ir dulkėms atspariu korpusu (IP67), 0,95 colių įstrižainės spalvotu OLED tipo ekranu, integruotu Bluetooth 4.2 ryšio moduliu bei su išmaniuoju telefonu susieta įspėjimų sistema. Be to, „NO.1 F5“ kaip ir kiekvienas šiuolaikinis fizinis aktyvumo asistentas dar turi begarsio žadintuvo funkcionalumą bei taip pat gali sekti savininko miego kokybę.

Galiausiai skubame pranešti, jog išmanųjį laikrodį „NO.1 F5“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse šiuo metu galite įsigyti su itin didele nuolaida išleisdami vos 40 eurų. Įdomu, jog „NO.1 F5“ populiarumo taip pat netrūksta ir Lietuvoje, tačiau mūsų šalyje elektroninės parduotuvės šį išmanųjį laikrodį šiuo metu pardavinėja daugiau nei dvigubai brangiau, t. y. už apytiksliai 100 eurų.

Akcijai pasibaigus arba išpirkus akcijai paskirtus modelius, Kinijoje šis laikrodis turėtų kainuo 51€ - ir tai gerokai pigiau, nei perkant Lietuvoje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(9)
(-1)

Komentarai ()