Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaidomis siūlomas išskirtinis „Cubot X18 Plus“ – mažiau nei 110€, tačiau su „Android 8.0“, 4000 mAh baterija, 4 GB RAM ir 6“ ekranu (Video)  ()

Jeigu aktyviai sekate šios rubrikos naujienas, tai greičiausiai vietinio Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojo „Cubot“ vardas jums yra puikiai žinomas. Tuo tarpu visiems likusiems priminsime, kad „Cubot“ garsėja išskirtinės išvaizdos išmaniaisiais telefonai, kurie kartais netgi yra lyginami su pasaulinio lygio garsiausių gamintojų flagmanais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be jokios abejonės, šie palyginimai prasidėjo tuomet, kai „Cubot“ anonsavo „Cubot X18“ išmanųjį telefoną. Įdomu, kad vos tik pradėjus pardavinėti „Cubot X18“, Kinijoje šį išmanųjį telefoną buvo galima įsigyti už maždaug 100 eurų. Tuo tarpu dabar „Cubot X18“ kaina yra pakilusi beveik iki 125 eurų, kas tik patvirtina išskirtinį pirkėjų susidomėjimą šiuo išmaniuoju telefonu.

Šiuo atveju itin džiugina ir tas faktas, kad „Cubot“ turi ryžto judėti toliau. Visa tai, žinoma, bene geriausiai dabar patvirtina naujos kartos išmanusis telefonas „Cubot X18 Plus“. Nors „Cubot X18 Plus“ turi panašumų į „Cubot X18“, tačiau yra daugiau nei akivaizdu, kad gamintojas šį kartą kurdamas naujos kartos išmanųjį telefoną tikrai stengėsi išvengti kitoms bendrovėms būdingos dizaino linijos.

Visa tai gamintojui pavyko įgyvendinti „Cubot X18 Plus“ dizainui suteikiant šiek tiek griežtesnes formas.  Be to, šis naujos kartos išmanusis telefonas gali pasigirti itin siauriu ekrano rėmeliu bei vos 8,5 milimetrų storio korpusu. Žinoma, nepriekaištingą įvaizdį padeda sukurti ir kokybiškas 5,99 colių įstrižainės IPS technologijos lietimui jautrus ekranas (2160 x 1080, 403 PPI) bei „Cubot X18 Plus“ išmaniajame telefone įdiegta naujausia „Android 8.0“ platformos versija.

Greičiausiai sutiksite, kad išmanieji telefonai su „Android 8.0“ OS kol kas yra tikras deficitas visame pasaulyje, todėl toks vietinio Kinijos gamintojo pareiškimas iš dalies turėtų priversti sunerimti net ir pačius didžiausius šios rinkos lyderius.

Tuo tarpu techninių charakteristikų aspektu išmanusis telefonas „Cubot X18 Plus“ taip pat atrodo itin konkurencingai, kadangi yra aprūpintas 4000 mAh talpos baterija, aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, dviguba kamera (20 MP + 2 MP), piršto antspaudų skaitytuvu, 4 GB operatyviąja RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 256 GB naudojant Micro SD kortelę.

Šiuo metu Kinijoje „Cubot X18 Plus“ galite įsigyti už maždaug 110 eurų. Tuo tarpu tie skaitytojai, kurie „Cubot X18 Plus“ kovo 5-9 dienomis nuspręs įsigyti Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ gali likti išvis maloniai nustebę. Skubame pranešti, kad būtent šiuo laikotarpiu 11 valandą Lietuvos laiku (09:00 UTC) „Gearbest“ dešimt pirmųjų „Cubot X18 Plus“ užsakymų kiekvieną dieną ruošiasi priimti už neįtikėtinai mažą 70 eurų kainą.

Jei susidomėjote, ilgai delsti nerekomenduojame - kovo 6 d. anonso akcijai skirtų telefonų kiekis buvo virš 250, o štai kovo 7 d. jų beliko jau mažiau nei 80. Žinoma, jų pasiūla nepranyks ir po akcijos, tačiau patirtis su kiniškos rinkodaros subtilybėmis rodo, kad po anonso nuolaidų kaina tikrai nebebus tokia gera (kainuos 136€) ir į panašų lygį nusileis gal tik po gero pusmečio, kai rinkoje atsiranda pajėgių konkurentų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(4)
(12)

Komentarai ()