Pasiūlymas, kokių dažnai nebūna - iš Vokietijos sandėlių išmanusis „LeTV LeEco Le X527“ vos už 102 eurus: turbūt pigiausias biudžetinis telefonas rinkoje su „Snapdragon 652“, 3 GB RAM ir 32 GB ROM (Video)  (1)

Kinijos gamintojų sukurti išmanieji telefonai vis labiau pradedami vertinti europiečių. Tokie telefonai pasižymi ne tik gražiais dizaino sprendimais, bet ir džiugina geromis techninėmis charakteristikomis, o kai kurie iš jų yra tiesiog nesenstantys metų metus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokiais telefonais gali pasigirti ir vis labiau populiarėjantis Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „LeEco“ kompanija. Tačiau turbūt pats didžiausiais tokių išmaniųjų telefonų privalumas, tai jų kaina.

Kad ir „LeEco“ kompanijos išmanusis telefonas „LeTV LeEco Le X527“, kuris dabar internetinėje parduotuvėje Tomtop.com su 39 % nuolaida kainuoja vos 102 eurus, o siunčiamas iš Vokietijos sandėlių. Pavyzdžiui, Gearbest.com internetinėje toks modelis kainuoja beveik dvigubai brangiau – 178 eurus.

Verta prisiminti, kad „LeTV LeEco Le X527“ nėra naujas telefonas - lygiai prieš metus „Antutu“ paskelbė, kad jis patenka į TOP10 modelių sąrašą, kurie už mažiausiai siūlo daugiausiai. Tuomet jis užėmė 3 vietą, o su dabartine Tomtop.com kaina jis pretenduotų ir į pačią pirmąją. 

Bet klausimas lieka atviras, ar šiuo metu „LeTV LeEco Le X527“ vertas tų 102 eurų? Pasižiūrėkime, kas slepiasi po gražia telefono išore.

„LeTV LeEco Le X527“ išmanusis telefonas turi 8-nių branduolių, 2,3 GHz „Snapdragon 652“ procesorių, „Adreno 510“ grafikos plokštę, 3 GB RAM operatyviąją ir 32 GB ROM vidinę atmintį.

Deja, bet šis telefonas nepalaiko papildomos atminties kortelės, tad teks verstis su 32 GB, iš kurių, žinoma, tam tikrą dalį pasiims ir telefono sistema. Bet net ir tokio kiekio pilnai užteks kasdienei veiklai.

Gamintojo teigimu, sklandų darbą užtikrina „eUI“ operacinė sistema, kurios pagrindas yra „Android 6.0“. Tad kaip biudžetiniam telefonui, tai visai neblogai. O kaip kiti parametrai?

Telefonas yra pagamintas iš metalo su plastiko elementais ir sveria apie 170 gramų. Telefono ekranas yra ganėtinai nemažas – 5,5 colių istrižainės liečiamas FHD ekranas (1920 x 1080 rezoliucijos) su mėlynos šviesos filtru, kuris saugo akis.

„LeTV LeEco Le X527“ palaiko 2 Nano SIM korteles. Turi 16 MP galinę kamerą su f/2.0 diafragma ir PDAF funkcija, kuri, gamintojo teigimu, užtikrina vaizdo fokusavimą greičiau nei per 0,09 sekundės. Dviejų tonų blykstė išryškina visas detales, o video galima įrašynėti 4K ir 720p raiška. 8 MP priekinė kamera skirta kokybiškoms „selfie“ nuotraukoms.

Nors šis išmanusis telefonas yra biudžetinio tipo, tačiau turi ir labai dažnai pageidaujamą funkciją – pirštų atspaudų nuskaitymo technologiją. Taip pat palaiko „Bluetooth 4.2“ ir „WiFI 2.4G/5G 802.11a/b/g/n/ac“ ryšius, turi GPS, E-kompasą bei kitas įprastas funkcijas. Ir netgi greitojo įkrovimo technologiją – „Quick Charge 3.0“.

Ir turi, kaip kiniškiems telefonams gana neįprastą funkciją, radijo imtuvą. Ausinės jungiamos per C tipo adapterį, tad bus galima iškart pajungti ir įprastas 3,5 mm kištuką turinčias ausines.

„LeTV LeEco Le X527“ aprūpintas 3000 mAh baterija, o kadangi ši Tomtop.com parduotuvėje taikoma nuolaida yra globaliai telefono versijai, jis palaiko ir visus 2G, 3G ir 4G ryšius, kurie yra Lietuvoje.

Panašu, kad šis biudžetinis „LeTV LeEco Le X527“ išmanusi telefonas tikrai vertas dėmesio, jei ieškote patikimo ir laiko išbandyto modelio, ypač dabar, kai jam taikoma išties ženkli 39 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 102 eurus. Už tokią kainą vargiai pavyktų rasti ką nors bent kiek panašaus į „LeTV LeEco Le X527“ išmanųjį telefoną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai (1)