Kinijos turgelio stebuklai: itin pigios, bet labai gerai vertinamos racijos, daugiafunkcinis įrankis, kuris atstoja ir peilį, ir reples, ir atsuktuvą bei LED juosta su judesio davikliu (Foto, Video)  (1)

Greičiausiai sutiksite, kad Kinijos elektroninės parduotuvės garsėja ne tik išmaniaisiais telefonais. Jose dabar jau galima įsigyti pačių įvairiausių aksesuarų, kurių dažniausiai tikrai nerasite Lietuvos elektroninėse parduotuvėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent tokių pasiūlymų šią savaitę daugiau nei pakankamai galite rasti „Outdoor & Lighting Sale“ išpardavime.

Itin gerai vertinamas racijų komplektas „Baofeng BF-T3“

Jeigu mėgstate keliauti arba tiesiog klajoti po nepažystamas teritorijas, tai greičiausiai sutiksite, kad po ranka turėti nešiojamą raciją tikrai nepamaišytų. Smagu, jog pastarųjų gamyba taip pat užsiima kinai – vien ko verta „Xiaomi Walkie Talkie“ racija, kuri susišlavė tris prestižinius apdovanojimus ir jau yra vadinama geriausia 2017 metų racija, tik deja, kainuoja brangokai – vienas vienetas virš 30€, tad komplektas – bus daugiau nei 60€.

Tokiems dalykams norėtųsi kažko pigiau, tad pavyzdžiui, šią savaitę siūlome atkreipti dėmesį į dviejų nešiojamų racijų komplektą „Baofeng BF-T3“ - su nuolaida galite įsigyti vos už 15 eurų.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tai, kad „Baofeng BF-T3“ racijos (5,5 x 2,5 x 14,5 cm) pilnai atitinka visus keliamus Europos Sąjungos reikalavimus, todėl be jokių problemų gali būti naudojamos ir Lietuvoje.

„Baofeng BF-T3“ veikia itin skvarbiame 462 – 467 MHz dažnių diapazone, o kas svarbiausia taip pat neviršija šio tipo radijo stotims leidžiamo 0,5 W galios apribojimo. Pasak gamintojo, šios racijos atviroje vietoje maksimaliai veikia 3 kilometrų atstumu ir kiekviena yra maitinama keturiomis standartinėmis AAA tipo baterijomis.

Jei kyla abejonių dėl racijos kokybės, atkreipkite dėmesį į išskirtinai gerus atsiliepimus iš pirkėjų – 52 vertinimų vidurkis siekia 4.96 balus iš 5. Tai itin aukštas rodiklis, kuriuo gali pasigirti tik geriausios kiniškos prekės.

Daugiafunkcinis įrankis „Ganzo G302B“ su itin aukštais pirkėjų vertinimais: peilis, replės ir daugybė kitų funkcijų viename

Jeigu jūsų kasdienybė yra gana aktyvi ir pilna netikėtumų, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti Kinijoje itin palankiai vertinamu mažiau nei 30 eurų kainuojančiu daugiafunkciniu įrankiu „Ganzo G302B“.

Įdomu, kad praktiškai beveik visi pirkėjai šiam įrankiui skiria maksimalų įvertinimą. Pavyzdžiui, šiuo metu „Ganzo G302B“ elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ iš maksimalaus 5 žvaigždučių įvertinimo dabar turi 4,91 dydžio įvertinimą.

Kaip ir dauguma tokio tipo aksesuarų, taip ir „Ganzo G302B“ yra aprūpintas mažomis žirklėmis, peiliu, butelių atidarytuvu. Vis dėlto „Ganzo G302B“ ypatingas tampa dėl to priežasties, nes esant reikalui dar gali pasitarnauti ir kaip kišeninis medžio pjūkliukas ar netgi būti naudojamas vietoje replių.

Įdomu ir tai, kad prie šio universalaus aksesuaro gamintojas taip pat prideda dvylikos keičiamų atsuktuvo galvučių rinkinį, kas reiškia, jog „Ganzo G302B“ dar tinkamas naudoti ir vietoje įprasto atsuktuvo.

LED tipo juosta „zanflare KU-2835A“ su integruotu judesio davikliu

Skaitytojai, kurie domisi automatizuotais namų apšvietimo sprendimais, tiesiog būtinai privalo pasidomėti 18 eurų kainuojančia LED tipo juosta „zanflare KU-2835A“ su integruotu judesio davikliu.

Pasak gamintojo, kiekvienos SMD2835 tipo LED aprūpintos juostos ilgis siekia apie 30 centimetrų, o kas įdomiausia baziniame komplekte yra pridedamos net trys tokios LED juostos, kurios šiuo atveju gali būti maitinamos nuo vieno maitinimo šaltinio (DC 12 V, 1A).

„Zanflare KU-2835A“ įsigiję pirkėjai akcentuoja, kad šios LED juostos itin praverčia virtuvėje, tačiau esant reikalui gali būti naudojamos ir, pavyzdžiui, sieninės spintos viduj apšviesti. Pirkėjų duodamas balas kol kas yra vienbalsiai yra 5 iš 5.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (1)