Kinijos turgelio stebuklai: naujos kartos nešiojamas projektorius „XGIMI CC Aurora“ su 20000 mAh talpos baterija, „JBL“ garsiakalbiais ir net 3D akiniais (Video)  ()

Rubrika „Kinijos turgelio stebuklai“ gyvuoja pakankamai ilgai, todėl, be jokios abejonės, per tą laiką jau spėjome sulaukti daugybės įvairių skaitytojų pastabų, pageidavimų ir pasiūlymų, tame tarpe ir nuoširdžių padėkų už atrenkamus pasiūlymus. Šiuo atveju malonu ir tai, kad taip pat sulaukiame skaitytojų, kurie kreipiasi pagalbos norėdami išgirsti rekomendacijas ir įdomius anonsus apie jiems aktualios kategorijos daiktus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, turime vieną pageidavimą atkreipti daugiau dėmesio į projektorius, nes dėl pastarųjų gausos Kinijos elektroninėse parduotuvėse sunku išsirinkti tinkamiausią. Tad ši sritis pamažu sulauks daugiau redakcijos dėmesio, o pradedame nuo naujos kartos nešiojamo projektoriaus „XGIMI CC Aurora“ anonso.

Labai galimas daiktas, kad laikui bėgant „XGIMI CC Aurora“ taps etalonu daugeliui gamintojų, kadangi šis projektorius išsiskiria ne tik konkurencinga kaina, bet ir labai įdomiomis papildomomis funkcijomis.

Šiuo atveju norisi pradėti nuo to, kad „XGIMI CC Aurora“ gali pasigirti itin kompaktiškais matmenimis (13,8 x 13,5 x 11,9 cm) bei santykinai nedideliu 1,5 kilogramo svoriu. Čia dar norisi pridėti ir tai, kad šiame projektoriuje yra integruota net 20000 mAh talpos baterija. Pasak gamintojo, ši baterija be papildomos įkrovos „XGIMI CC Aurora“ projektorių maksimaliai leidžia naudoti net apie 8 valandas. Būtent tai yra pagrindinės priežastys, kuri leidžia „XGIMI CC Aurora“ priskirti šiuolaikinių nešiojamų projektorių kategorijai.

Tuo tarpu techninių charakteristikų aspektu šis projektorius taip pat nenuvilia, kadangi turi 16 GB vidinę eMMC tipo atmintį, vaizdą geba atkurti 720p raiška (1280 x 720), išsiskiria 5000:1 kontrastu ir yra komplektuojamas su 350 liumenų ryškumo LED lempa, kurios tarnavimo trukmė, pasak gamintojo, siekia apie 30000 valandų. Čia dar norisi pridėti ir tai, kad „XGIMI CC Aurora“ projektorius yra aprūpintas WiFi ir Bluetooth ryšio moduliais bei dar gali pasigirti „JBL“ 40 milimetrų skersmens garsiakalbiais, kurių greta gamintojas taip pat dar sugebėjo integruoti ir pasyvų žemų dažnių garsiakalbį.

Toks gamintojo sprendimas iš tiesų stebina, kadangi šiuo metu dauguma Kinijoje gaminamų projektorių integruotų garsiakalbių dažniausiai išvis neturi. Tuo tarpu „XGIMI CC Aurora“ sprendimas ypatingas tuo, nes leidžia šį projektorių naudoti ne tik pagal standartinę paskirtį, bet ir kaip belaidę garso kolonėlę. Įdomu, kad jeigu „XGIMI CC Aurora“ naudosite tik muzikos klausymui, tai jau minėtos 20000 mAh talpos baterijos energijos jums užteks net 12 valandų.

Atkreipkite dėmesį ir į tai, kad šis nešiojamas projektorius dar gali bet kurį 2D vaizdo įrašą konvertuoti į 3D, tačiau šių vaizdo įrašų peržiūrai yra reikalingi „XGIMI DLP Link“ 3D akiniai.

Vis dėlto tai nėra didelė problema, nes kiekvienam  projektoriaus „XGIMI CC Aurora“ pirkėjui Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šiuos apie 20 eurų kainuojančius 3D akinius dabar prideda visiškai nemokamai. Tuo tarpu jeigu dar spėsite pasinaudoti ir specialiu šiuo metu galiojančiu XGIMICC nuolaidos kodu, tai papildomai dar gausite 15 eurų nuolaidą, kas reiškia, kad „XGIMI CC Aurora“ projektorių dabar galite įsigyti už 471 € kainą.

Nepigiai, bet deja, tie  projektoriai, kuriuos nebaisu rekomenduoti, savo kainą turi, plius šis su tiek papildomų funkcijų, kad pigiau jau būtų keista.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()