Šaldytuve jaučiamas nemalonus kvapas? Problemą galima išspręsti labai paprastu „Xiaomi“ antibakteriniu filtru, kuris nenaudoja jokios elektros energijos ir dabar siūlomas su pavasarinėmis nuolaidomis  (1)

Ar kartais pravėrę šaldytuvo duris jaučiate nemalonų kvapą? Iš tiesų, nieko keisto, kad jis susidaro. Šaldytuve laikome pačius įvairiausius maisto produktus. Kai kurie iš jų natūraliai skleidžia stiprius kvapus, kurie nuolat maišosi. Kiti yra drėgni ir leidžia daugintis bakterijoms. Tačiau „Viomi Herbaceous Refrigerator Air Clean Facility Filter“ yra labai paprastas įrenginys, kuris gali padėti bent šiek tiek tą nemalonų kvapą numalšinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viomi Herbaceous Refrigerator Air Clean Facility Filter“ net sunku pavadinti tikru įrenginiu. Tai - nedidelis šaldytuvo oro gaiviklis, kuris nenaudoja jokių baterijų ar kitų energijos šaltinių. Šio oro gaiviklio paslaptis - viduje esančios medžiagos.

„Viomi“ šaldytuvo gaiviklio viduje yra trijų sluoksnių filtras. Viduriniame sluoksnyje slypi antibakterinės medžiagos, kurios yra lėtai paleidžiamos į orą. Jos sumažina žalingų kvapą sukeliančių bakterijų kiekį šaldytuve. Kartu „Viomi“ šaldytuvo gaiviklis skleidžia ir malonų mėtų aromatą, kuris neteršia maisto, bet dar labiau neleidžia įsivyrauti nemaloniems kvapams.

Šis oro gaiviklis yra pagamintas iš paprasto ABS plastiko. Jo korpuse yra sumontuotas labai paprastas mechanizmas, leidžiantis daugiau ar mažiau atverti filtro vidų - šį nustatymą pasirinksite pagal šaldytuvo dydį ir įsivyravusio kvapo stiprumą. „Viomi Herbaceous Refrigerator Air Clean Facility Filter“ galite padėti kur nors lentynos kampe - svarbiausias, kad jis neliestų maisto ir nebūtų per daug uždengtas.

Gamintojas teigia, kad šis oro gaiviklis prailgina produktų gyvavimo laiką, nes šaldytuve sumažėja bakterijų. Visgi, realiai pastebimo efekto šiuo klausimu tikėtis nereikėtų. Kita vertus, bent jau kvapas turėtų sumažėti. Šį oro gaiviklį būtina keisti bent kartą per metus.

Dabar su pavasarine nuolaida „Viomi Herbaceous Refrigerator Air Clean Facility Filter“ kainuoja €13,26. Jis geriausią rezultatą pasiekia 80-100 litrų talpos šaldytuvuose.

Tai naujas produktas, tad atsiliepimų yra nedaug - iš jų aišku, kad produktas tikrai veikia, naikina specifinį šaldytuvo kvapą, tik nepanaikina sūrio kvapo, o pagrindinis nurodomas jo trūkumas - apvali forma, tad neina jo nugrūsti į tolimiausią šaldytuvo kampą. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai (1)