„Gearbest“ skelbia pačius perkamiausius 2018 m. I ketvirčio telefonus ir kokias nuolaidas jiems taiko 4-ojo gimtadienio proga: kai kurie modeliai iš ES sandėlių, bet pasiūlymai riboti (Palyginamoji lentelė)  ()

„Gearbest“ mini savo 4-ąjį gimtadienį ir siūlo galybę nuolaidų išmaniesiems telefonams. Labiausiai įdomūs tie, kurie labiausiai pasiteisino ir yra patys perkamiausi - būtent tokią statistiką apie I ketvirčio dažniausiai perkamus telefonus ir paskelbė ši parduotuvė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad jau rašėme ir apie taikomas itin dideles nuolaidas garso įrangai bei geriausiems elektriniams dantų šepetėliams.

Atsižvelgiant į jų paklausą ir pirkėjų paliktus vertinimus, realiai, šiuo metu tai vieni iš pačių geriausių kiniškų telefonų už tikrai gerą kainą ir su puikiu kokybės santykiu - turbūt kiekvienas sau ras patį tinkamiausią, tiek pagal techninius aspektus, tiek ir pagal kainą.

1. „Xiaomi Redmi 4X“ 3 GB RAM + 32 GB ROM globali versija

Dabar Gearbest kainuoja 114,33 €, suteikiama 12% nuolaida

Šiuo metu tai yra pats populiariausias telefonas Gearbest pasiūloje - nors jis jau nėra naujausias, bet užsitikrinęs itin gerą reputaciją, turi labai gerą parametrų ir kainos santykį. Vien ką jau sako tas faktas, kad beveik 1000 pirkėjų, palikusių atsiliepimus, jam skyrė 4.91 balą iš 5 galimų. 

Priminsime, kad „X“ raide pažymėti modeliai (pavyzdžiui, „Redmi 4X“) prekyboje dažniausiai pasirodo kiek vėliau ir yra tarsi tobulesnis pirmtako variantas - labai panašių charakteristikų kaip pirmtakas, tačiau paprastai turi šiek tiek naujesnį procesorių bei dažniausiai daugiau atminties vartotojui. Tad jei kaina tinkama, „X“ raide pažymėtas „Redmi 4“ pagal specifikacijas būtų geriausias pirkinys, lyginant su jo pirmtakais.

„Xiaomi Redmi 4X“ naudoja 5 colių įstrižainės ekraną (raiška 1280 x 720 taškų), pirštų atspaudų skaitytuvą, turi 3 GB operatyviosios atminties, 32 GB vidinės duomenų atminties.

Jis taip pat palaiko spartaus 4G mobiliojo ir duomenų ryšio standartą, vienu metu gali dirbti su dviem SIM kortelėmis (viena „Nano SIM“, kita - „Micro SIM“).

Aparatinė platforma realizuota „Snapdragon 435“ pagrindu, naudojamas 1,4 GHz aštuonių branduolių mikroprocesorius. Trumpai tariant, šiame įrenginyje yra viskas, ko reikia kasdieniam naudojimui.

2. „Xiaomi Redmi 5“ 3 GB RAM + 32 GB ROM globali versija: „nieko geriau iki 200 eurų nerasite“

Dabar Gearbest kainuoja 123,31 €,  suteikiama 6% nuolaida.

Tai naujoji „Xiaomi“ žvaigždė - tik laiko klausimas, kada jis taps pačiu populiariausiu telefonu, tuo labiau, kad atsiliepimai apie jį yra labai geri. Vienintelis trūkumas - šiems telefonams kol kas neduodamos didelės nuolaidos. 

„Xiaomi Redmi 5“ išmanusis telefonas turi 5,7 colių HD+ raiškos 18:9 formato ekraną. Aprūpintas „Snapdragon 450“ 8-nių branduolių 1,8 GHz procesoriumi bei „Adreno 506“ grafikos lustu ir dirba su „MIUI 9“ operacine sistema.

Galinė kamera: 12 megapikselių, 5 lęšiai, 1,25 mikronai, f/2.2, fazinis automatinis fokusavimas, LED blykstė, 1080p @ 30 fps vaizdo įrašymas. Priekinė kamera: 5 megapikselių, Smart Beauty 3.0, 1080p @ 30 kadrų per sekundę vaizdo įrašymas.

Taip pat palaiko „microSD“ atminties kortelę, A-GPS, GLONASS, Beidou, Wi-Fi (802.11b / g / n), Bluetooth 4.2, microUSB, pirštų nuskaitymo technologiją, o baterijos talpa siekia 3300 mAh.

Išsamioje apžvalgoje, kurioje pats autorius išbandė šį telefoną, buvo prieita prie gana aiškios išvados – „nieko geriau iki 200 eurų nerasite“. Jis yra ergonomiškas, patogus laikyti rankoje, yra gražaus dizaino, mikrofonas dirba kokybiškai, pirštų nuskaitymas vyksta greitai, o ekrane viskas puikiai matome ir esant saulėtai dienai.

„Snapdragon 450“ 8-nių branduolių (14 nm), 1,8 GHz procesorius dirba kokybiškai. Apžvalgos autoriaus teigimu, jis nejautė kažkokio skirtumo lyginant su „Snapdragon 625“. O žaidžiant net ir naujausius žaidimus telefonas darbuojasi kokybiškai. Kamerų kokybė yra išties gera, o baterijos pilnai užtenka dviem dienoms, tad tai išties geras biudžetinis telefonas.

3. „Xiaomi Redmi 5 Plus“ 3 GB RAM + 32 GB ROM globali versija

Dabar Gearbest kainuoja 147 €, suteikiama 10% nuolaida. 

Tai kiek didesnis ir taip pat labai populiarus „Xiaomi Redmi 5“ brolis. 

„Xiaomi Redmi 5 Plus“ savo techniniais parametrasi yra labai panašus į „Xiaomi Redmi 5“. Apie juos išsamiau rašėme čia. Pagrindiniai skirtumai yra tie, kad „Xiaomi Redmi 5 Plus“ ekranas yra 5,99 colių įstrižainės ir Full HD (2160 x 1080), taip pat turi „Snapdragon 625“ 8-nių branduolių 2,0 GHz procesorių ir baterija yra talpesnė – 4000 mAh.

Šioje apžvalgoje išsamiai palyginami abu „Xiaomi Redmi 5“ ir „Xiaomi Redmi 5 Plus“ išmanieji telefonai. Tik priminsime keletą momentų: telefono baterijos pilnai užtenka dviems dienoms, pats procesorius ir „MIUI 9“ operacinė sistema dirba sklandžiai. Deja, bet telefonas neturi NFC ir vaizdo fokusavimas yra lėtokas.

Kitas apžvalgininkas „Xiaomi Redmi 5 Plus“ palygino su „Xiaomi Mi Max 2“ ir teigia, kad nors „Xiaomi Mi Max 2“ lenkia savo techniniais parametrais „Redmi 5 Plus“, bet pastarasis yra universalesnis, kompaktiškesnis ir ne tik pigesnis telefonas, bet ir apžvalgininkui asmeniškai simpatiškesnis naudojimui. 

4. „Xiaomi Mi Max 2“ 4 GB RAM + 64 GB ROM globali versija: telefonas, kuris neturi analogų

Sparčiai dingstantis telefonas iš prekybos - praėjusį mėnesį iš Kinijos sandėlių buvo parduodamas už 259 €, dabar kiniškuose sandėliuose neliko iš viso ir yra siūlomas tik iš ES sandėlių - iš Lenkijos kainuoja 212€ su 4% nuolaida,  o iš Čekijos kainuoja 219€ su 1% nuolaida. Galutiniu atveju didelio skirtumo nėra iš kur pirkti, nes skiriasi pristatymo kainos ir bendra suma yra praktiškai ta pati. 

„Xiaomi Mi Max 2“ vadinamas telefonas, kuris neturi konkurentų ir iš tikro tai yra tiesa. Nors jis neturi nei lenkto ekrano, suteikiančio berėmio prietaiso iliuziją, nei dvigubos kameros, tačiau yra tiesiog didžiulis su gigantiška baterija ir idealiai tinka tiems, kam reikia maksimumo. Maža to, planšetofonas netgi išsaugojo daugelio naudotojų vis dažniau pasigendamą 3,5 mm garso lizdą.

O jei kalbėtume detaliau apie šio telefono specifikacijas tai jos atrodytų šitaip: 6,44 colių FHD 1920 x 1080 taškų raiškos ekranas, 8-nių branduolių „Snapdragon 625“ procesorius su 4 GB RAM + 64 GB ROM. Taip pat turi 12 MP galinę kamerą su IMX386 jutikliu ir dviguba LED blykste bei 5 MP priekinę kamerą.

Tobulas telefonas filmų žiūrėjimui ar žaidimams, bet mažesnių rankų savininkams bus nepatogus. 

Palaiko pirštų atspaudų nuskaitymą, turi stereo garsiakalbius, „USB C-tipo“ jungtį ir didžiulės talpos bateriją – 5300 mAh, kurią įkrauti iki 68 %, dėl naudojamos greitojo įkrovimo technologijos, užteks vienos valandos.

Šioje apžvalgoje itin didelis dėmesys atkreipiamas ne tik į Xiaomi Mi Max 2“ techninius parametrus, bet ir į dizainą bei ergonomiką. Mobiliųjų telefonų specialistų teigimu, „Xiaomi Mi Max 2“ – išmanusis tikrai ne visiems, tačiau pripažįstama, kad konkurentų jis praktiškai neturi.

Norite būtent planšetofono? Štai jums „Xiaomi Mi Max 2“. Didelis ir ryškus ekranas, metalinis ir plonas korpusas, pakankamai gero lygio našumas bei ilgai veikianti baterija padaro jį beveik idealiu variantu tiems, kas mėgsta didelius išmaniuosius ir turi ribotą biudžetą. Reikės susitaikyti tik su vidutiniškos kokybės kamera bei atsisveikinti su bekontakčiais mokėjimais, nes čia nėra NFC.

Šioje išsamioje apžvalgoje „Xiaomi Mi Max 2“ lyginamas su „Xiaomi Redmi 5 Plus“ ir apžvalgos autorius teigia, kad „Xiaomi Mi Max 2“ yra kiek brangesnis, bet turi didesnį ekraną ir puikią bateriją. Dėl savo dydžio, juo naudotis yra patogiau dviem rankomis ir labiau namų sąlygomis – tarsi tai būtų labiau planšetė nei išmanusis telefonas. Jei jūsų negąsdina telefono gabaritai, tai puikus pasirinkimas, praktiškai neturintis konkurentų tokiame išmaniųjų telefonų diapazone.

5. „Cubot X18 Plus“ 4 GB RAM + 64 GB ROM: karščiausia kovo mėnesio naujiena su „Android 8.0“

Dabar Gearbest kainuoja 138,83 €, nuolaida 12%.

Turbūt karščiausias kovo mėnesio telefonas - fantastiškai geri vertinimai (5 balai iš 5), maža kaina ir iš karto po anonso įsiveržė į perkamiausius telefonus. Kaip jam tai pavyko? Turbūt atsakymas - puiki išvaizda ir „Android 8.0“ operacinė sistema. Kiek dar telefonų už tokią kainą turi „Android 8.0“?

Žinoma, reikia pastebėti, kad nors „Cubot X18 Plus“ turi panašumų į „Cubot X18“ (kuris yra šiek tiek mažesnis – 5,7 colių ekranas, taip pat mažiau RAM ir ROM, atitinkamai 3 GB ir 32 GB, bei mažesnė baterijos talpa – 3200 mAh aut. past.) tačiau yra daugiau nei akivaizdu, kad gamintojas šį kartą kurdamas naujos kartos išmanųjį telefoną tikrai stengėsi išvengti kitoms bendrovėms būdingos dizaino linijos.

Visa tai gamintojui pavyko įgyvendinti „Cubot X18 Plus“ dizainui suteikiant šiek tiek griežtesnes formas.  Be to, šis naujos kartos išmanusis telefonas gali pasigirti itin siauriu ekrano rėmeliu bei vos 8,5 milimetrų storio korpusu. Žinoma, nepriekaištingą įvaizdį padeda sukurti ir kokybiškas 5,99 colių įstrižainės IPS technologijos lietimui jautrus ekranas (2160 x 1080, 403 PPI) bei „Cubot X18 Plus“ išmaniajame telefone įdiegta naujausia „Android 8.0“ platformos versija.

„Cubot X18 Plus“ yra aprūpintas 4000 mAh talpos baterija, aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, dviguba kamera (20 MP + 2 MP), piršto antspaudų skaitytuvu, 4 GB operatyviąja RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 256 GB naudojant Micro SD kortelę.

6. „Xiaomi Mi Note 2“ 4 GB RAM + 64 GB ROM globali versija: flagmanas už vidutinę kainą

Dabar Gearbest kainuoja 277.33 €, nuolaida 19%, telefonas yra siunčiamas iš Lenkijoje esančio sandėlio „G-W-4“.

Tai vienas iš tų nuostabių telefonų, kai norite flagmano išvaizdos ir našumo už labai mažą kainą. 

„Xiaomi Mi Note 2“ pagrindinė ypatybė yra 5,7 colių AMOLED ekranas, uždengtas kraštuose užlenktu stiklu. Išsamiai apie šio telefono parametrus rašėme šiame straipsnyje, tik priminsime esminius momentus. Ekranas užima 77,2% priekinio skydelio, o tai leido sumažinti prietaiso matmenis iki palyginamų su 5,5 colių modeliais. Galinis dangtelis taip pat pagamintas iš išlenkto stiklo.

„Xiaomi Mi Note 2“ techniniai duomenys atitinka šiuolaikinio flagmano statusą. Išmanusis telefonas naudojama lustą „Snapdragon 821“, 6 GB talpos LPDDR4 tipo RAM, 128 GB UFS 2.0 vidinės atminties, 23 MP „Sony IMX318“ pagrindinę kamerą su dviguba LED blykste, 4K formato vaizdo įrašymu ir triašiu skaitmeniniu vaizdo stabilizavimu, 8 MP plataus kampo modulį asmenukėms ir 4070 mAh bateriją su greito įkrovimo technologija „Qualcomm Quick Charge 3.0“.

Prietaisą valdo „Android Marshmallow“ operacinė sistema su „MIUI 8“ vartotojo sąsaja. Taip pat yra NFC modulis, Hi-Fi lustas „AQSTIC“ su „HD Lossless Audio 192k/24bit“, bei platus ryšio tinklų palaikymas.

Įdomu, kad tiek techniškai, tiek dizaino aspektu „Xiaomi Mi Note 2“ išmanusis telefonas atrodo itin konkurencingai net ir šalia tokių gamintojų, kaip „Apple“ ar „Samsung“. Visų pirma, Antutu teste jis surenka virš 160 000 taškų ir pagal šį rodiklį patenka į flagmanų zoną.

Dėl užapvalintų kraštų „Xiaomi Mi Note 2“ turi itin daug panašumų su „Samsung Galaxy S7 edge“ išmaniuoju telefonu. Be to, gamintojas šiuo atveju garantuoja maksimalų „Xiaomi Mi Note 2“ suderinamumą su LTE tinklais, kadangi ši išmaniojo telefono versija buvo kuriama atsižvelgiant į Europos bei Amerikos žemynuose vyruojančias judriojo ryšio tinklų charakteristikas.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad tarptautinė (angl. global) „Xiaomi Mi Note 2“ išmaniojo telefono versija yra aprūpinta lietuvių kalba ir taip pat gali pasigirti pilnaverčiu suderinamumu su visomis „Google“ paslaugomis. Visos „Xiaomi Mi Note 2“ apžvalgos.

7. „LeEco Le Pro3 Elite“ 4 GB RAM + 32 GB ROM globali versija: daugiausiai našumo už pačią mažiausią kainą

Dabar Gearbest kainuoja 155,16 €, nuolaida 12%

Išskirtinis telefonas pagal našumo ir kainos santykį - pralenkti tokį yra beveik neįmanoma. 

Šiame straipsnyje išsamiai lyginami išmanieji telefonai iš Kinijos pagal „Antutu“ reitingo rezultatus ir prieinama prie gana aiškios išvados: daugiausiai našumo už pačią mažiausią kainą gausite, jei pirksite „LeEco Le Pro3 Elite“ – tai išskirtinis telefonas pagal kainos ir našumo santykį, net neturintis artimų konkurentų. Tiesiog, be išlygų, tai geriausias telefonas taupiems pirkėjams. 

„LeEco Le Pro3 Elite“ darbuojasi su „Snapdragon 820“ 4-rių branduolių procesoriumi, „Adreno 530“ vaizdo plokšte ir „Android 6.0“, turi 4 GB RAM ir 32 GB ROM. Ekranas yra FHD, 5,5 colių (1920 x 1080) įstrižainės.

Aprūpintas 16 MP galine ir 8 MP priekine kamera bei galinga – 4070 mAh talpos baterija. Galima įdėti dvigubą „Nano SIM“ kortelę, palaiko „Bluetooth 4.2“, GPS, GLONASS ir visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio tinklus.

8. „Xiaomi Mi A1“ 4 GB RAM + 32 GB ROM globali versija: tai bus pirmutinis telefonas, kuris gaus „Android P“?

Dabar Gearbest kainuoja 179,16 €, 19% nuolaida, Čekijos sandėlys

Apie „Xiaomi Mi A1“ technines specifikacijas išsamiai rašėme „Xiaomi Mi A1“ pristatyme, tik paminėsime esminius momentus, kad „Xiaomi Mi A1“ turi įdiegtą visiškai švarią „Android One“, kuris yra pritaikytas nebrangiems „Android“ įrenginiams. Šis telefonas jau gavo „Android 8.0 Oreo“ ir yra pažadas, kad nepamirš jam atsiųsti ir „Android P“ - pačios naujausios operacinės sistemos versijos, kuri dar tik testuojama. 

Verta pastebėti, kad „Xiaomi Mi A1“ pats pirmasis pasaulyje gavo „Android 8.0 Oreo“, tad galima drąsiai tikėtis, kad jis bus pats pirmasis, kuris gaus ir „Android P“. Ar bereikia stebėtis, kodėl jis yra vienas perkamiausių modelių iš Kinijos?

Išmanusis telefonas patalpintas metaliniame korpuse, kurio galinėje pusėje įtaisyta dviguba kamera ir biometrinis jutiklis, o priekyje rasite 5,5 colių Full HD ekraną. Pagrindinė kamera gavo du 12 MP modulius – vieną teleobjektyvą, o kitą – plačiakampį ir 5MP priekinę kamerą. Gamintojas atkreipė dėmesį į tai, kad pikselių dydis siekia 1,25 μm, o tai leidžia užfiksuoti daugiau šviesos. Yra portreto režimas ir 2x optinis priartinimas.

Techninė įranga: „Snapdragon 625“, 4 GB RAM ir 32 GB nuolatinės atminties, USB Type-C jungtis, 3080 mAh baterija, microSD kortelių lizdas (hibridinis, iki 128 GB), infraraudonųjų spindulių prievadas, 3,5 mm garso lizdas.

Šioje apžvalgoje „Xiaomi Mi A1“ buvo lyginimas su „Huawei Mate 10 Lite“. Čia pateikiame tik galutines išvadas. „Xiaomi Mi A1“ turi 3080 mAh bateriją, o „Huawei Mate 10 Lite“ 3340 mAh. Nors „Xiaomi“ turi mažesnę akumuliatoriaus talpa, bet tarnauja šiek tiek geriau, nei „Huawei“ modelis. Greito krovimo funkcijos šie telefonai neturi, todėl tai gali būti nepatogu skubanties. Pilnai „Xiaomi“ pasikraus per dvi valandas, o „Huawei“ užtruks dvi su puse. Abu šie telefonai tikrai atliks visas reikiamas išmaniojo telefono funkcijas.

„Xiaomi Mi A1“ patiko, nes turi švarią „Android“ versiją. „Huawei Mate 10 Lite“ labiau patiko kameros programėlė ir nuotraukos. Gerai tai, kad abu išmanieji turi daug vidinės atminties ir galimybę ją praplėsti micro SD kortele. Yra pirštų atpažinimo funkcija taip pat abiejuose, tik „Huawei“ telefone ji veikia greičiau.

Abu telefonai neturi apsaugos nuo dulkių ir vandens. Nėra greito krovimo funkcijos, o „Huawei“ vis dar naudoja seno tipo micro USB krovimo lizdą ir neturi ekrano apsaugos.

O šioje apžvalgoje buvo atliekamas išsamus „Xiaomi Mi A1“ telefono testavimas po operacinės sistemos atnaujinimo į „Android 8.0 Oreo“. „Android 8.0 Oreo“ atnaujinimas suteikė daugybę naujų funkcijų ir optimizavo telefono valdymą. „Xiaomi“ stengėsi pagerinti kameros veikimą, tačiau rezultatai nėra pilnai kokybiški. Taip pat vartotojai skundžiasi pirštų nuskaitymo funkcijos trikdžiais. Visgi, „Xiaomi Mi A1“ operacinės sistemos atnaujinimas suteikia daugiau funcionalumo ir tai atsveria kai kurias problemas su kuriomis susiduria kai kurie vartotojai.

Atsižvelgiant į tai, patartina atsinaujinti „Xiaomi Mi A1“ operacinę sistemą. Tačiau jei esate nepakantus kai kuriems galimiems strigimams, atsilikimams ar kai kurių programėlių priverstiniams uždarymams, patariame likti prie senesnės „Android“ versijos, kol „Xiaomi“ sutvarkys „Android 8.0 Oreo“ klaidas.

Visi straipsniai ir apžvalgos apie „Xiaomi Mi A1“ išmanųjį telefoną.

9. „OnePlus 5T“ 8 GB RAM + 128 GB ROM tarptautinė versija: flagmanų žudikas

Dabar Gearbest kainuoja 424,67 €, nuolaida 13%

Tai telefonas, kuris visada vadinamas flagmanų žudiku ir pagal spartą bei kitas galimybes laikomas geriausia alternatyva brangiausiems flagmanams. Tad nieko keisto, kad jis visada išlieka perkamiausių sąraše. 

Šiame straipsnyje išsamiai rašėmę apie „OnePlus 5T“ technines specifikacijas. Paminėsime esminius šio puikaus telefono bruožus: didelis, naujausias tendencijas atitinkantis 6,01 colių įstrižainės ekranas su 18:9 kraštinių santykiu ir Full HD raiška. „OnePlus 5T“ priekinio skydelio naudingasis plotas yra 80,5%, tuo tarpu „OnePlus 5“ šis skaičius siekia tik 73%.

Kita svarbi detalė yra veido atpažinimo sistema „Face Unlock“, kuri realizuota programinės įrangos lygmenyje ir naudoja aukštos kokybės priekinę kamerą. Jos pagrindinės charakteristikos paveldėtos ir pirmtako: dvigubas modulis su 20 ir 16 MP jutikliais, tačiau šį kartą abu turi tą pačią f/1.7 diafragmą.

Taip pat įdiegta „Intelligent Pixel“ technologija, sujungianti keturis pikselius į vieną ir tokiu būdu sumažinanti skaitmeninį triukšmą bei užfiksuojanti daugiau šviesos. Yra patobulintas portreto režimas, o optinis priartinimas pakeistas aukštos kokybės skaitmeniniu „zoomu“

„OnePlus 5T“ turi „Snapdragon 835“ su 2,45 GHz dažniu, 8 GB RAM ir 128 GB ROM, 16 MP priekinė kamera, pirštų atspaudų skaitytuvas, įtaisytas ant galinio skydelio, 3300 mAh baterija su greitu įkrovimu „Dash Charge“ ir „Android 7.1.1 Nougat“ su vartotojo sąsaja „Oxygen OS“.

Taip pat „OnePlus 5T“ greitasis įkrovimas buvo palygintas su „Apple“, „LG“ ir „Samsung“ išmaniaisais telefonais. Rezultatai parodė, kad „OnePlus 5T“ naudojama „Dash Charge“ technologija įkrovė 3300 mAh bateriją iki 59 % vos per pusvalandį ir tai buvo pats greičiausias įkrovimas.

Čia galite išsamiai perskaityti apie „OnePlus 5T“ išmanųjį telefoną.

10. Xiaomi Redmi 4A“  2GB RAM + 16 GB ROM: tai turbūt geriausias telefonas iki 100€

Perkant iš Čekijoje esančio sandėlio, kainuoja 78€, nuolaida - 24%. Retas atvejis, kai kaina iš Čekijos ir Kinijos sandėlių yra vienodos - rekomenduojame pasinaudoti proga. 

Tai dar vienas itin populiarus telefonas iš Kinijos - „Xiaomi Redmi 4A“ yra idealus variantas patiems taupiausiems. Jei kartais prireikia atsarginio telefono, ar tokio, kurio negaila būtų nudaigoti, bet kad jis atliktų savo darbą, tuomet tai puikus variantas. 

„Xiaomi Redmi 4A“ turi 5 colių įstrižainės HD (1280 x 720) ekraną, „Qualcomm Snapdragon 425“ 1,4 GHz procesorių ir 2 GB RAM + 16 GB ROM. Telefonas pagal nutylėjimą darbuojasi su „Android 6.0“ operacine sistema, tačiau nusipirkę galite įdiegti atnaujinimą ir turėsite „Android 7“. Kiek gamintojų tokios kainos telefonams siunčia tokius atnaujinimus? Vienetai. 

Taip pat turi dvi kameras: 13 MP galinę kamerą ir 5 MP priekinę kamerą. Palaiko „Bluetooth 4.1“, GPS/AGPS. Darbuojasi 2G, 3G ir 4G ryšio tinkluose. Taip pat yra „WiFi 802.11 b/g/n“.

Telefonas aprūpintas 3120 mAh talpos baterija, TF/Micro SD kortelės ir micro USB lizdus. Duomenų kortelė gali būti iki 128 GB.

„Xiaomi Redmi 4A“ yra turbūt geriausias kainos ir kokybės santykį atspindintis išmanusis telefonas iš Kinijos. Nors jis nėra aprūpintas įspūdingais parametrais, tačiau, kaip už tokią kainą yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems tereikia telefono, kuris atliktų pagrindines funkcijas.

Palyginamoji lentelė

Išmanieji telefonai

Pirkėjų vertinimų balas ir kiekis

Kaina ir nuolaidos,

Antutu

Baterija

Ekranas

Kamera: galinės ir priekinė

„Xiaomi Redmi 4X“

„Snapdragon 435“

3 GB RAM

 32 GB ROM

4,91 (992)

114,33

12% nuolaida

43500

4100

5 colių HD

700 x 1280

13 MP

5 MP

„Xiaomi Redmi 5“

„Snapdragon 450“

3 GB RAM

 32 GB

4,9 (42)

123,31

6% nuolaida

58000

3300

5,7 colių HD

1440 x 720

12 MP

5 MP

„Xiaomi Redmi 5 Plus“

„Snapdragon 625“

3 GB RAM

 32 GB ROM

4,9 (235)

147

10% nuolaida

76526

4000

5,99 colių FHD

2160 x 1080

12 MP

5 MP

„Xiaomi Mi Max 2“

„Snapdragon 625“

4 GB RAM

64 GB ROM

4,91 (1173)

212

4% nuolaida

Lenkijos sandėlys

63825

5300

6,44 colių FHD

1920 x 1080

12 MP

5 MP

„Cubot X18 Plus“

„MTK6750T“

4 GB RAM

 64 GB ROM

5 (6)

138,38

12% nuolaida

55401

4000

5,99 colių FHD

2160 x 1080

20 MP
+ 2 MP

13 MP

„Xiaomi Mi Note 2“

„Snapdragon 821“

4 GB RAM

 64 GB ROM

4,9 (869)

277

19% nuolaida

Lenkijos sandėlys

164904

4070

5,7 colių FHD

1920 x 1080

22.5 MP

8 MP

„LeEco Le Pro3 Elite“

„Snapdragon 820“

4 GB RAM

 32 GB ROM

4,91 (369)

155,16

12% nuolaida

165242

4070

5,5 colių FHD

1920 x 1080

16 MP

8 MP

„Xiaomi Mi A1“

„Snapdragon 625“

4 GB RAM

 32 GB ROM

4,87 (232)

179

 19% nuolaida

Čekijos sandėlys

78150

3080

5,5 colių FHD

1920 x 1080

12 MP
+ 12 MP

5 MP

„OnePlus 5T“

„Snapdragon 835“

8 GB RAM

128 GB ROM

4,9 (52)

424

13% nuolaida

212558

3300

6,01 colių FHD

1080 x 2160

20 MP
+ 16 MP

16 MP

„Xiaomi Redmi 4A“

„Qualcomm Snapdragon 425​“

2 GB RAM

 16 GB ROM

4,88 (1971)

78€

24% nuolaida

Čekijos sandėlys

36127

3120

5 colių

HD

1280 x 720

13 MP

5 MP




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()