Cafago skelbia nuolaidas išmaniajai asmenukių lazdai su automatinėmis veikimo funkcijomis: savaiminis objektų sekimas, 360 laipsnių panoraminis vaizdas, daugiasluoksnės filtro parinktys ir „time-lapse“ funkcija  ()

Be asmenukių lazdos tikras asmenukių fanas turbūt negali nė žingsnio žengti. Bet jos yra naudingos ir tiems, kurie nori padaryti kokybišką panoraminę nuotrauką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visgi lazda nelygi lazdai. Paprasčiausio be jokių valdymo galimybių kainuoja kelis eurus. Yra ir tokių, kurios atlieka kelias funkcijas ir turi labai protingą kainą - su tokiomis galite susipažinti „Huawei Honor“ asmenukių lazdos ir trikojo apžvalgoje  - joje lyginome ir kitas panašias lazdas. Ir yra aukštojo pilotažo lazdos, kurios kainuoja daug, bet ir jų parametrai yra įspūdingi.

Viena tokia dabar siūloma Cafago.com internetinėje parduotuvėje - gavome pranešimą spaudai, kuriame rašoma, kad šį kartą parduotuvė taiko ženklias nuolaidas itin funkcionaliai „Zhiyun Stabilizer“ asmenukių lazdai

Su nuolaidos kuponu FR4623 ji kainuos 76,57 eurus, bet perkant kartu „Zhiyun Stabilizer“ ir „PGYTECH“ kameros įdėklą, viskas kainuos 89,27 eurus. Tik jei vienu metu perkamos abi prekės reikia įvesti šį nuolaidos kuponą RF4645.

Žinoma, galima įsigyti ir vien tik „Zhiyun Stabilizer“ asmenukių lazdą, viskas priklauso nuo to, kam ko asmeniškai reikia.

Tad įdėmiau pasižiūrėkime kuo pasižymi „Zhiyun Stabilizer“ asmenukių lazda.

Gamintojas teigia, kad „Zhiyun Stabilizer“ yra naudojama „5th Generation Honeycom“ technologija. Dėl jos, naujosios „Zhiyun Stabilizer“ asmenukių lazdos gimbalo mechanizmo veikimas pagerėjo 40 %, o pats atsako dažnis – 30 %.

„Zhiyun Stabilizer“ specifikacijos:

1) 360 laipsnių panoraminis vaizdas, ±30 laipsnių atlenkimo kampas, pakreipimo kampas svyruoja nuo +185 iki –135 laipsnių;

2) gali pilnai darbuoti iki 12 valandų;

3) įkrovimo srovė 1500 mA;

4) sveria 450 gramus, o išmatavimai siekia 11,8 x 10,5 x 28,5 cm.

„Zhiyun Stabilizer“ pasižymi geromis funkcijomis:

1) automatinis objektų sekimas, daugiasluoksnės filtro parinktys ir „time-lapse“ funkcija;

2) momentinis rankinis mastelio valdymas per stabilizatorių;

3) maksimali asmenukių lazdos apkrova siekia 220 gramų;

4) pats gimbalas yra itin lengvas ir sveria tik 50 gramų;

5) asmenukių lazdą galima prijungti ir prie trikojo.

Ypač geras dalykas yra, kad galima tuo pačiu metu naudotis asmenukių lazda ir įkrauti išmaniojo telefono senkančią bateriją. Asmenukių lazdos apačioje esantis USB prievadas palaiko 5V/2000mA galingumą, tad nebus tokios situacijos, kad norėsis padaryti nuotrauką, o telefone nebus likusios energijos.

Taip pat veikia praktiškai bet kokiu oru: nuo –10 iki +45 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje. „Zhiyun Stabilizer“ palaiko tokius režimus: „Photo/Record“, „Zoom in/out“ ir „Rear Camera/Selfie“. Tinka visi telefonai nuo 3,5 iki 6 colių įstrižainės.

Galima įsigyti ir papildomų priedų, kaip, kad „PGYTECH“ įdėklą, kuris yra specialiai sukurtas „GoPro HERO5 / 4 / 3+ / 3“ kamerai. Greitas, paprastas ir saugus kameros įstatymas šiame įdėkle. Pats „PGYTECH“ įdėklas pagamintas iš aviacijoje naudojamo aliuminio lydinio, apdorotas CNC technologija, panaudojant lazerį ir anoduotas nuo oksidacijos.

Asmenukių lazdos pakuotės turinį sudaro „Zhiyun Stabilizer“ asmenukių lazda, microUSB įkrovimo laidas, 2000 mAh talpos integruota baterija, kad būtų patogu transportuoti „Zhiyun Stabilizer“ yra ir specialus dėklas bei naudojimo instrukcija anglų kalba.

Svarbi informacija: Cafago.com informuoja, kad perkant šį išmanųjį laikrodį negalima pasirinkti žymiai brangesnio „ZDP“ pristatymo būdo. Ne visos prekės gali būti pristatytos šiuo siuntimo būdu.

ATNAUJINIMAS: ZDP pristatymo būdą pasirinkti galima, tačiau ši paslauga yra brangi ir priklausomai nuo šalies, į kurią prekė bus pristatoma, tai gali kainuoti 10-30$.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()