Kinijos turgelio stebuklai: „Huawei“ sako, kad sukūrė dar geresnes ausines už „Xiaomi Mi IV Hybrid“, panoraminė kamera su 3K raiška ir virtualia realybe bei mini veiksmo kamera dronams (Video)  ()

Tenka pripažinti, kad Kinijos elektroninėse parduotuvėse išpardavimų niekada netrūksta. Vis dėlto išskirtinėmis progomis įvairių pasiūlymų skaičius būna dar didesnis ir tai šiuo metu puikiai patvirtina „Gearbest 4th Anniversary“ proga organizuojami išpardavimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartu su pagrindiniu „Gearbest 4th Anniversary“ išpardavimu vyksta ir daug teminių. Pavyzdžiui, jeigu domitės įvairiais smulkiais elektroniniais aksesuarais, tai šiuo metu jums būtinai rekomenduojame pasidomėti „Consumer Electronics Sale“ išpardavimo pasiūlymais.

Hibridinės ausinės „Huawei AM185“, kurios meta iššūkį „Xiaomi Mi IV Hybrid“

Jeigu ieškote tikrai kokybiškų į ausį įstatomų ausinių, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti 74 eurus kainuojančiomis ausinėmis „Huawei AM185“.

Kadangi „Xiaomi Mi IV Hybrid“ Kinijoje šiuo metu kainuoja apie 20 eurų, tai yra labai tikėtina, kad tokia „Huawei AM185“ kaina gali išgąsdinti daugelį pirkėjų. Vis dėlto „Huawei“ primygtinai tvirtina, kad aukštesnė į ausį įstatomų ausinių „Huawei AM185“ kaina pirkėjui šiuo atveju leidžia mėgautis pastebimai geresne produkto kokybe.

Pagrindinis akcentas, kuris leidžia užtikrinti nepriekaištingą „Huawei AM185“ garso kokybę yra susijęs su tuo, kad šiose ausinėse yra įdiegtas aktyvus triukšmo šalinimo mechanizmas (Active Noise Cancelling – ANC), o taip pat naudojama hibridinė transduktorių technologija.

Pirmieji pirkėjai pastebi, kad ausinių pagaminimo kokybė tiesiog nuostabi, tačiau norint idealaus garso, teks pasitelkti ekvalaizerį.

Be to, čia dar norisi pabrėžti ir tai, kad „Huawei AM185“ gali pasigirti iš aliuminio lydinio pagamintu korpusu, išskirtiniu U formos ausinių dizainu bei nepriekaištingos kokybės 1,2 metrų ilgio kabeliu, kurį nuo pažeidimų šiuo atveju saugo pinto metalo apsauga.

Mobili, prie telefono jungiama panoraminė kamera su 3K raiška ir virtualia realybe

Artėjanti vasara daugeliui primena apie atostogas. Jeigu esate vienas iš tų skaitytojų, kuris savo atostogų nuotykius norite įamžinti kuo įdomiau, tai jums greičiausiai patiks ir mobili 70 eurų kainuojanti prie išmaniojo telefono jungiama panoraminė kamera „Insta360 Air 3K“.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tik tai, kad „Insta360 Air 3K“ gali turėti standartinę micro USB arba USB C tipo jungtį ir yra suderinama tik su „Android“ išmaniaisiais telefonais.

Pristatant panoraminę kamerą „Insta360 Air 3K“ dar norisi pabrėžti ir tai, kad ji maksimaliai geba vaizdo įrašus fiksuoti 3K raiška, gali pasigirti įdiegta vaizdo stabilizavimo sistema, yra suderinama su virtualios realybės VR akiniais, sveria vos 29 gramus, o kas įdomiausiai gali veikti ne tik su specializuotomis „Insta360 Air“ ir „Insta360 Player“ taikomosiomis programomis, bet taip pat yra pritaikyta tiesioginėms vaizdo transliacijoms „YouTube“ bei „Facebook“ socialiniuose tinkluose.

Miniatiūrinė veiksmo kamera, idealiai pritaikyta dronams bei kvadrokopteriams

Jeigu ieškote mažų gabaritų veiksmo kameros, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti vos 22 eurus kainuojančia ir 14 gramų sveriančia veiksmo kamera „Hawkeye Firefly Micro“ (3,2 x 2,4 x 2,4 cm).

Tokio tipo veiksmo kameros tikrai nėra naujiena, tačiau „Hawkeye“ gamintojas šiuo atveju pabrėžia, kad kurdamas šią veiksmo kamerą galvoje turėjo dronų bei kvadrokopterių savininkų poreikius.

Kitaip sakant, „Hawkeye Firefly Micro“ komplekte gamintojas taip pat prideda specialų laikiklį, kuris šią mažų gabaritų veiksmo kamerą leis itin lengvai pritvirtinti prie įvairaus tipo skraidyklių.

Čia dar norisi pridėti ir tai, kad „Hawkeye Firefly Micro“ yra aprūpinta 230 mAh talpos baterija, aukštosios raiškos 1080p kamera (1920 x 1080) bei maloniai stebina santykinai plačiu 160 laipsnių apžvalgos kampu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai ()