Kam auginti barzdą, kai yra „Xiaomi Mijia Electric Shaver“: dabar šiam elektriniam barzdos skustuvui taikoma išskirtinai didelė nuolaida (Video)  ()

Nors dabar ir tampa vis populiariau auginti barzdą, tačiau dažnas vyras neįsivaizduoja savo ryto be tokio ritualo, kaip barzdos skutimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi“ kompanija pagalvojo apie šį svarbų vyrams dalyką, jų veido priežiūrą ir siūlo atkreipti dėmesį į jų elektrinį skustuvą, kuris yra pilnai atsparus vandeniui.

„Xiaomi Mijia Electric Shaver“ skustuvas turi tris besilansktančias galvutes, palaiko sausą ir drėgną barzdos skutimo būdą. Dažniausiai šis elektrinis skustuvas kainuoja apie 50-60 eurų ir tokia kaina retai būna mažesnė.

Tačiau Tomtop.com informuoja, kad įvedus specialų nuolaidos kupono kodą HY9DC, šis „Xiaomi Mijia Electric Shaver“ skustuvas kainuos 38,17 eurus.

Pagrindinės „Xiaomi Mijia Electric Shaver“ skustuvo funkcijos, kuriomis jis pasižymi yra tokios, kad tai IPX7 standartą turintis elektrinis skustuvas, o tai reiškia, kad jis yra atsparus vandeniui ir yra plaunamas.

Elektrinis skustuvas turi 3 galvutes, kurios sukasi 360 laipsnių kampu. Kaip jau ir minėjome, palaiko drėgną ir sausą barzdos skutimo būdą. Ilgas baterijos būdėjimo režimas ir pasižymi greitu įkrovimu. Pilnai įkrauti bateriją užtruks 120 minučių, o tam naudojamas USB laidas.

Šiame video reportaže apžvalgos autorius išsamiai pristato „Xiaomi Mijia Electric Shaver“ skustuvą

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: