Šluojame Kinijos sandėlius: TOP 10 daiktų, kuriems suteikiama didesnė nei 30% nuolaidą - itin gerai vertinamos ausinės, ženkliai atpigusi išmanioji apyrankė, originalus sulankstomas šviestuvas ir orus prognozuojantis stiklinis butelis  ()

Galbūt nuolaidos ir tėra marketingo triukas, tarsi vabzdžius šviesa viliojantis pirkėjus. Tačiau kai nuolaidos tikros ir didelės, kartais norisi išbandyti įvairias smulkmenas, apie kurių įsigijimą įprastai nepagalvotumėte. Štai 10 įdomių daiktų, kurie dabar Gearbest.com portale parduodami su didesne nei 30 % nuolaida.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-04-18 Šluojame Kinijos sandėlius: TOP 10 daiktų, kuriems suteikiama didesnė nei 30% nuolaidą - itin gerai vertinamos ausinės, ženkliai atpigusi išmanioji apyrankė, originalus sulankstomas šviestuvas ir orus prognozuojantis stiklinis butelis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Dirbtinės odos apyrankė „Xiaomi Mi Band 2“

45% nuolaida, €3.88

„Xiaomi Mi Band 2“ yra viena populiariausių išmaniųjų apyrankių pasaulyje. Sąlyginai paprastas įrenginys vilioja pirkėjus savo minimalistiniu dizainu, nedidele kaina ir atsparumu aplinkai. „Xiaomi Mi Band 2“ turi standartinę termoplastiko apyrankę, kuri per daug nekrenta į akis, tačiau yra patogi ir praktiška. O kas jei norite šiek tiek ryškesnės, elegantiškesnės apyrankės? Tokių tikrai yra!

Ši „Xiaomi Mi Band 2“ apyrankė yra pagaminta iš dirbtinės odos ir turi solidų metalinį korpusą. Ji taip pat turi tradicinę sagtį, o rinktis galėsite net iš keturių spalvų. Ši apyrankė kainuoja €3,88.

2. „LP 3001“ lęšiai telefono kamerai

38% nuolaida, €1,51

Šiuolaikiniai išmanieji telefonai turi labai geras kameras, kurios daro ryškias nuotraukas. Visgi, kartais šie įrenginiai siūlo šiek tiek mažiau, nei mums reikia. Gerai tai, kad egzistuoja labai lengvai sumontuojamų universalių lęšių sistemų. Šie „LP 3001“ lęšiai turi standų universalų tvirtinimą, kuris tiks daugeliui telefonų. Rinkinyje yra trys skirtingi lęšiai.

„LP 3001“ rinkinyje rasite plataus apžvalgos kampo, makro ir „fisheye“ tipo objektyvus. Tereikia prie telefono prisegti laikiklį ir prie jo prisukti pasirinktą objektyvą - išgaunamas efektas tikrai paįvairins įprastas išmanaus telefono nuotraukas. „LP 3001“ kainuoja €1,51. Pirkėjai šią sistemą vertina itin gerai - ji surinko 4,78 žvaigždutes iš 5.

3. „Superlux HD668B“ ausinės

44% nuolaida, €26.26

„Superlux HD668B“ - tai pusiau atviro dizaino ausinės su laidu. Tiesa, laidas yra nuimamas, o pakuotėje juos rasite net du - viena 1 metro ilgio ir vieną 3 metrų. Pakuotėje taip pat rasite patogų maišelį ir 6,5 mm adapterį. Akivaizdu, kad šios ausinės taikosi į kokybiškos muzikos mėgėjų auditoriją.

„Superlux HD668B“ stipriai groja ir aukštus, ir vidutinius, ir žemus dažnius, tačiau nenustebkite pastebėję, kad didesnis dėmesys skiriamas pastariesiems. Atviras korpuso dizainas reiškia, kad aplinkiniai šiek tiek girdės, ko klausotės, tačiau jums bus sudarytas įspūdis, tarsi sėdėtumėte didelėje, atviroje koncertų salėje. Joje, beje, pavyks patogiai įsitaisyti, nes šios ausinės turi reguliuojamus kaušelius ir lankelį. „Superlux HD668B“ kainuoja  €26,26. Jas pirkėjai tiesiog dievina - šios ausinės surinko 4,91 žvaigždutę iš 5 galimų.

4. „Qi“ belaidžio įkrovimo stotelė

32% nuolaida, €2.39

Vis daugiau naujų išmaniųjų telefonų turi belaidžio įkrovimo funkciją. Ji suteikia daug patogumo, ypač, jei telefoną dažnai tenka pakelti. „Qi“ belaidžio įkrovimo stotelė yra labai paprastas įrenginys - telefonas ims įkraudinėti bateriją vos padėtas ant šio apvalaus prietaiso.

„Qi“ paviršius yra neslidus, o pats įrenginys nepasižymi jokiu akį rėžiančiu dizainu. Tiesa, jei norite, galite pasirinkti ir stotelę su ryškiai mėlynu apvadu. „Qi“ belaidžio įkrovimo stotelė kainuoja €2,39.

5. „MGCOOL Band 3“ išmanioji apyrankė

31% nuolaida, €12.73

Koks būtų įdomybių sąrašas be išmaniosios apyrankės? Juolab, kai garsaus veiksmo kamerų gamintojo sukurta išmanioji apyrankė parduodama su 31 % nuolaida. „MGCOOL Band 3“ atlieka viską, ko galite tikėtis iš išmaniosios apyrankės: skaičiuoja sudegintas kalorijas, žingsnius, primena pajudėti, stebi miego ritmus ir pažadina. Ši apyrankė taip pat praneš apie į telefoną gautas žinutes ir kitus pranešimus.

Gerai ir tai, kad „MGCOOL Band 3“ yra visiškai atspari vandeniui ir dulkėms (IP68 standartas). 0,66 colių ekranas yra nespalvotas, bet pakankamai ryškus ir pabunda vos pasukus riešą. „MGCOOL Band 3“ turi 105 mAh bateriją, kurios įprastai naudojant turėtų pakakti maždaug savaitei. „MGCOOL Band 3“ kainuoja €12,73.

6. ZBOLE sulankstomas šviestuvas

63% nuolaida, €14.35

ZBOLE - tai popierinis sulankstomas šviestuvas, kuris sulankstytas primena knygą. Jo korpusas net pagamintas iš popieriaus, tačiau jis yra gana tvirtas. ZBOLE įsijungia, vos jį atveriate. Galite pasirinkti, kiek norite šį šviestuvą išskleisti pagal situaciją. Jei ketinate jį pakabinti už pridėtos virvelės, tikriausiai norėsis jį visiškai išskleisti, o jei norėsite ZBOLE pakabinti ant sienos pakaks šviestuvo korpusą išskleisti 180 laipsnių kampu.

Įspūdingai atrodančio prietaiso viduje yra 4,5 W LED elementas. Jo šviesa nėra labai ryški - ZBOLE yra skirtas nuotaikai kurti, o ne funkcionaliam apšvietimui. ZBOLE turi 1700 mAh bateriją, kurios pakaks maždaug 4-5 darbo valandoms. Šis šviestuvas kainuoja €14,35.

7. Greitai pripučiamas gultas

33% nuolaida, €21.46

Orai kiekvieną dieną vis šiltėja, todėl norisi vis daugiau laiko praleisti lauke. Visgi, ant žolės įsitaisyti dar nepavyks, todėl reikia pasirūpinti gultu. Šis gali būti pripūstas vos per kelias sekundas - tereikės atvira šio gulto anga pamojuoti ore ar ją palaikyti prieš vėją. Tuomet šis patogus gultas (kurio minkštumą galite reguliuoti) išlaiko iki 200 kg svorį.

Šis gultas yra pagamintas iš tvirto nailono, o jo šone rasite ir kišenę, į kurią galėsite įdėti savo išmanųjį telefoną ar knygą. Šis greitai pripučiamas gultas kainuoja  €21,46.

8. Orus prognozuojantis stiklinis butelis

32% nuolaida, €13.12

Tai - tik stiklinis butelis. Šį daiktą tiksliausia būtų vadinti dekoracija, nors jis turi ir vieną praktišką funkciją - jis prognozuoja orus. Šiame stikliniame butelyje yra specialus skystis, kurį sudaro distiliuotas vanduo, alkoholis ir nitratai. Jis reaguoja į kintantį atmosferos slėgį - artinantis lietui skystis ima kristalizuotis ir primena debesį.

Aišku, pasikliauti stiklinio butelio prognozėmis tikrai neverta, tačiau jis vis tiek yra įdomi dekoracija. Jis kainuoja €13,12. Tiesa, galite rinktis iš trijų skirtingų dydžių.

9. Asmenukių lazda-trikojis su „Bluetooth“ pulteliu

33% nuolaida, €3.59

Ši asmenukių lazda ištiesta siekia 69 cm ilgį. Tai nėra daug, tačiau šis daiktas siūlo ir papildomą funkciją - jo rankena virsta trikoju. Kartu su reguliuojamu universaliu telefono laikikliu tai leidžia daryti kokybiškas nuotraukas, patogiai žiūrėti vaizdo įrašus ar atlikti vaizdo skambučius. Tačiau tai dar ne viskas.

Šios asmenukių lazdos rankenoje yra įmontuotas „Bluetooth“ pultelis. Jis leidžia neprijunginėjant laidų prie telefono per atstumą daryti nuotraukas. Pavyzdžiui, galite pastatyti telefoną ant trikojo kur nors atokiau (iki 10 metrų atstumu) ir pultelio paspaudimu padaryti kokybišką asmenukę. Labiausiai stebina kaina - ši asmenukių lazda-trikojis kainuoja  €3,59.

10. „Meizu EP51“ belaidės ausinės

41% nuolaida, €19,69

Labai dažnai nuolaidos siūlomos ir taip populiariems daiktams. Pavyzdžiui, „Meizu EP51“ ausinėms reklamos jau tikrai nebereikia. Tai - belaidis įrenginys su 60 mAh baterija, kurios pakaks 6 muzikos klausymo valandoms. Šios ausinės yra tiesiog sukurtos sportuojantiems - skirtingas puses jungia laidas su lengvai pasiekiamais mygtukais, o ausyse jas padės išlaikyti specialūs kabliukai.

„Meizu EP51“ turi tvirtą laidą ir metalinius korpusus, tačiau sveria vos 15 gramų. Šios ausinės puikiai groja - jos kokybiškai atkuria visą dažnių spektrą ir turi specialų algoritmą, kuris leidžia mėgautis tyru garsu. Žinoma, kadangi „Meizu EP51“ yra skirtos sportuojantiems, jos turi būti atsparios drėgmei - šios ausinės atitinka IPX4 standartą, todėl prakaito ir smulkaus lietaus nebijo. „Meizu EP51“ su 41% nuolaida kainuoja €19,69, galite rinktis iš keturių spalvų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(9)
(-8)

Komentarai ()