Kinijos turgelio stebuklai: skelbiamas solidus „Xiaomi“ produkcijos išpardavimas - itin gera kaina „Amazfit Pace“ laikrodžiui, naujos kartos staliniam šviestuvui ir universaliam USB įkrovikliui (Video)  ()

Vietinio Kinijos gamintojo „Xiaomi“ papildomai jau tikrai nereikia pristatinėti, kadangi tai gerai žinomas vardas tiek Kinijoje, tiek visame pasaulyje. Vis dėlto tarptautinis pripažinimas atitinkamai įtakojo ir „Xiaomi“ produkcijos kainas. Būtent dėl tos priežasties daugelis pirkėjų ieško išpardavimų, kuriuose „Xiaomi“ įvairaus tipo aksesuarus visuomet galima įsigyti su ženkliomis nuolaidomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skubame pranešti, kad tokią galimybę šią savaitę kiekvienam norinčiam suteikia „Xiaomi Brand Sale“ išpardavimas.

Naujos kartos stalinis šviestuvas su „Xiaomi“ ženklu

Darbo stalą namuose greičiausiai turite kiekvienas, o jam skirtą stalinį šviestuvą taip pat. Tačiau tenka pripažinti, kad naujos kartos šviestuvai suteikia papildomą lankstumą. Būtent tokį šviestuvą „Yeelight YLTD02YL“ su nuolaida dabar galite įsigyti už kiek mažiau nei 28 eurus.

„Yeelight YLTD02YL“ pasižymi savo minimalistiniu dizainu bei lanksčiu korpusu, tačiau daugelį pirkėjų bene labiausiai stebina dėl integruotos 2000 mAh talpos baterijos.

Toks sprendimas yra itin patogus dėl tos priežasties, nes leidžia „Yeelight YLTD02YL“ bet kada nusinešti, pavyzdžiui, prie miegamojo lovos ar į virtuvę. Įdomu, kad pasak gamintojo, šiame šviestuve integruotos baterijos energijos maksimaliai gali pakakti net 5 valandoms. Be to, čia reikia įvertinti ir tai, jog „Yeelight YLTD02YL“ leidžia keisti ne tik spalvinę šviesos temperatūrą (2700 K – 6500 K), bet ir sklindančios šviesos ryškumą (turi 5 režimus).

„Xiaomi Huami Amazfit“ vos už 82€

Jeigu ieškote šiuolaikiško išmaniojo laikrodžio, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį su nuolaida už 82 eurus parduodamą išmanųjį laikrodį „Xiaomi Huami Amazfit“.

Šis išmanusis laikrodis yra lygiai toks pats populiarus „Xiaomi“ produktas kaip ir „Xiaomi Mi Band 2“ fizinis aktyvumo asistentas, tačiau yra nepalyginamai funkcionalesnis. Apie šį laikrodį rašėme jau ne kartą – čia surasite „Xiaomi Huami Amazfit Pace“ apžvalgas, palyginimus ir tarptautinius apdovanojimus.

Be to, tokia gera „Xiaomi Huami Amazfit“ kaina pasitaiko itin retai. Šiuo atveju netgi galima teigti, kad tai bene didžiausia kada nors šiam išmaniajam laikrodžiui taikyta nuolaida nuo pat jo oficialaus anonso.

Priminsime, kad išmanusis laikrodis „Xiaomi Huami Amazfit“ turi integruotą pulsometrą, GPS ryšio modulį, pasižymi atsparumu vandeniui ir dulkėms (IP67), skaičiuoja sudegintas kalorijas, nueitus žingsnius bei įveiktą atstumą. Be to, „Xiaomi Huami Amazfit“ taip pat gali pasigirti itin didele 4 GB operatyviąja ROM atmintimi, talpia 280 mAh baterija bei itin kokybišku lietimui jautriu ekranu.

5 standartines USB jungtis turintis įkroviklis „Xiaomi Fast Charger“

Jeigu turite daug elektroninių įrenginių su integruotomis baterijomis, tai greičiausiai dabar galite susidomėti su nuolaida už kiek mažiau nei 25 eurus parduodamu universaliu nes penkias standartines USB jungtis turinčiu įkrovikliu „Xiaomi Fast Charger“, kuris šiuo atveju yra maitinamas iš elektros tinklo. Pristatant „Xiaomi Fast Charger“ svarbu pabrėžti tai, kad šis aksesuaras be penkių USB jungčių taip pat dar yra aprūpintas ir viena USB C tipo jungtimi.

Standartinė USB jungtis šiuo atveju gali užtikrinti 2,4 A išėjimo srovę, tačiau „Xiaomi Fast Charger“ ypatingas tampa dar ir dėl to, nes palaiko „QC 3.0“ techninį sprendimą. Būtent šis sprendimas garantuoja, kad naudojant USB C tipo bei specialią oranžine spalva pažymėtą USB jungtį, išėjime galima turėti net tris skirtingas įtampos bei srovės konfigūracijas (5 V – 3 A / 9 V – 2 A / 12 V – 1,5 A).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(9)
(-5)

Komentarai ()