Šluojame kinų turgelį - TOP 10 įvairiausių gaminių su didesne nei 30 % nuolaida: nuo geriausio telefono pagal kainos ir našumo santykį iki atpigintų belaidžių ausinių  ()

Nuolaidos yra skirtos pirkėjams privilioti, tačiau jos mums padeda sutaupyti. Kartais nuolaidos atkreipia mūsų dėmesį ir į daiktus, kurių šiaip jau nepastebėtume. Kviečiame pasižvalgyti po 10 įdomių ir naudingų daiktų, kuriems dabar Gearbest.com portale taikoma mažiausiai 30 % nuolaida.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-04-25 Šluojame kinų turgelį - TOP 10 įvairiausių gaminių su didesne nei 30 % nuolaida: nuo geriausio telefono pagal kainos ir našumo santykį iki atpigintų belaidžių ausinių  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Įkroviklis su 6 lizdais

33 % nuolaida, €15,19.

Kuo daugiau prietaisų turime, tuo daugiau elektros lizdų jiems įkrauti reikia. Į vieną lizdą įjungiame telefoną, į kitą - planšetę, toliau kraunasi kompiuteris, o žadintuvui ar stalinei lempai vietos ir nebelieka. Tačiau tiesa yra ta, kad išmaniesiems įrenginiams tiek daug energijos nereikia - net 6 prietaisus galima įkrauti iš vieno kištukinio lizdo.

Šis įrenginys nėra šiaip USB šakotuvas, tai - specialiai įrenginių įkrovimui sukurtas prietaisas, jungiamas į įprastą kištukinį lizdą. Jis yra pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio, sveria apie 150 gramų ir tinka daugeliui prietaisų. Šis įkroviklis su šešiais USB lizdais kainuoja €15,19.

2. „LeEco Le Pro3 Elite 4G“ išmanusis telefonas

34 % nuolaida, €138,70.

Išmanieji telefonai šiais laikais yra prieinami visiems. Šis „LeEco Le Pro3 Elite 4G“ turi 5,5 colių įstrižainės FHD ekraną, 4GB RAM ir 32GB ROM ir keturių branduolių „Qualcomm Snapdragon 820“ procesorių. Šis telefonas naudoja „Android 6.0“ ir, kaip dažnai būna šioje kainos kategorijoje, turi du SIM kortelių lizdus. Manote, kad gamintojas sutaupė įdiegdamas prastas kameras?

Anaiptol - „LeEco Le Pro3 Elite 4G“ turi 16 MP kamerą gale ir 8 MP priekyje. Gale yra ir pirštų antspaudų skaitytuvas. 

Tai išskirtinis telefonas pagal kainos ir našumo santykį, net neturintis artimų konkurentų. Jis turi vis dar žvėriškai galingą  „Qualcomm Snapdragon 820“ procesorių, AnTuTu teste surenka 149643 taškų, o kainuoja kaip eilinis biudžetinis telefonas. Negana to, šį mėnesį jis dar labiau atpigo ir dabar kainuoja tiesiog nepadoriai mažai.

Šio telefono kaina ir našumas yra kažkas iš fantastikos srities – su tokia sparta net dvigubai brangesni modeliai būtų geros kainos, o šiuo atveju galima sakyti, kad jis tiesiog atiduodamas pusdykiai. Tačiau ne visiems patinka jo išvaizda, kitiems pasirodys mažokai duomenų atminties, tačiau jei šie dalykai nėra svarbūs, tuomet be išlygų, tai geriausias telefonas taupiems pirkėjams, norintiems našumo maksimumo už pačią mažiausią kainą.

„LeEco Le Pro3 Elite 4G“ kainuoja €138,70.

3. „Roswheel 12496“ telefono laikiklis dviračiui

34 % nuolaida, €3,82.

Jei dažnai važinėjate dviračiu, tikriausiai žinote, kaip erzina įvairūs kišenėse palikti daiktai. Atrodo, kad telefoną ir piniginę jaučiate su kiekvienu kojų judesiu, todėl jų kišenėse geriau neturėti. Telefoną ir piniginę galima sudėti į štai tokį „Roswheel 12496“ dėklą, kuris leidžia telefonu dar ir naudotis, kai tai saugu.

„Roswheel 12496“ dėklas telefoną laiko šalia vairo. Jis tvirtinamas prie dviračio rėmo ir turi skaidrų, bet vandens nepraleidžiantį langelį telefonui, todėl galėsite naudotis GPS funkcijomis ir muzikos grotuvu. Pastarajai funkcijai dėklas turi ir specialią angą ausinių laidui. „Roswheel 12496“ dėklas kainuoja €3,82 ir yra siūlomas trijų dydžių ir trijų spalvų.

4. „Bluedio T3“ belaidės ausinės

40 % nuolaida, €27,08.

Tai - vienas tų įrenginių, kurių girti nereikia. „Bluedio T3“ turi 57 mm garsiakalbius su titanu degtomis diafragmomis. Prie to dar pridėkite ir uždarą ausinių korpusą bei 3D garso technologiją ir gausite nepamirštamą muzikos klausymosi patirtį. Vienu metu „Bluedio T3“ gali prisijungti prie dviejų įrenginių, tačiau pakuotėje rasite ir įprastą audio laidą.

„Bluedio T3“ yra nepaprastai gražios ausinės - aukso spalvos metalas puikiai dera prie juodų detalių. Kažkur šiame korpuse slepiasi ir 650 mAh baterija, kurios pakanka maždaug 20 valandų. „Bluedio T3“ kainuoja €27,08. Jei jums nepatinka auksinės ir juodos derinys, galite pasirinkti ir sidabrinės bei raudonos spalvos modelį.

5. „Alfawise S9“ išmanioji apyrankė

30 % nuolaida, €14,45.

„Alfawise S9“ yra viena iš nedaugelio išmaniųjų apyrankių su spalvotu liečiamu ekranu. Aišku, šios spalvos prideda tik žaismingumo, tačiau jos atrodo puikiai anglies pluoštą primenančiame rėmelyje. „Alfawise S9“ skaičiuoja žingsnius, stebi miego ritmus, matuoja širdies ritmą ir atlieka visas kitas įprastas funkcijas. Jis taip pat matuoja kraujo spaudimą, deguonies koncentraciją kraujyje ir nubėgtą atstumą.

Spalvotas „Alfawise S9“ IPS ekranas yra gana didelis - 0,96 colių, o talpi 90 mAh be įkrovimo tarnaus maždaug savaitę. Savo „Alfawise S9“ galėsite dėvėti nuolat, nes ji yra atspari vandeniui bei dulkėms (atitinka IP67 standartą). „Alfawise S9“ kainuoja €14,45.

6. XSC - 250A skaitmeninė durų akutė

35 % nuolaida, €26,84.

Namų saugumas mums yra labai svarbus ir neprašytų svečių tikrai niekas įsileisti nenori. XSC - 250A - tai elektroninė durų akutė su 3,5 colių LCD ekranu ir 2 MP 120 laipsnių kamera. Kaip tikriausiai supratote, tereikia paspausti mygtuką ir pamatysite, kas vyksta už uždarų jūsų durų. Šis įrenginys tinka visoms durims, kurių storis siekia iki 40-100 mm.

XSC - 250A naudoja 4 AAA standarto baterijas, kurios nėra pridedamos. Gerai tai, kad įrenginys jas taupo - automatiškai išsijungia po 15 sekundžių. XSC - 250A kainuoja €26,84.

7. Į švilpimą reaguojantis raktų ieškiklis

32 % nuolaida, €0,80.

Ar dažnai savo paties namuose nerandate savo raktų? Ar nebūtų malonu, kad galėtumėte pašvilpti ir jie patys praneštų, kur slepiasi? Būtent taip veikia šis raktų pakabutis - jums pašvilpus jis pradeda skleisti 60 dB garsinį signalą ir mirksėti ryškia šviesa. 

Šis pakabutis taip pat atlieka ir kitą funkciją - tamsoje juo galime apšviesti spyną. Jis kainuoja €0,80.

8. Nuo įpjovimų saugančios pirštinės

46 % nuolaida, €6,56.

Jei dažnai darbuojatės peiliu, jums tikriausiai yra tekę įsipjauti. Įprastos darbinės pirštinės nuo to nesaugo, todėl reikia tvirtesnių. Šios nailoninės pirštinės turi stiklo pluošto, todėl yra atsparios įpjovimams ir dėvėjimuisi. Jos taip pat turi silikoninius gumbelius ant delno, kad iš rankų neišslystų koks įrankis.

Gamintojas taip pat teigia, kad šios pirštinės yra minkštos, patogios ir lengvai valomos. Jos kainuoja €6,56.

9. Mažų atsuktuvų rinkinys „JACKLY HT0338“

31 % nuolaida, €4,73.

Patys mažiausi varžtai dažnai būna sunkiausiai įveikiami, nes po ranka nėra reikiamo dydžio atsuktuvo. Šis rinkinys šią problemą išspręs bent jau iš dalies, nes jame yra 6 dažniausiai naudojami atsuktuvai - keturi kryžminiai ir du plokštieji.

„JACKLY HT0338“ atsuktuvai yra tvirti ir patogūs, nes turi aliuminines rankenas. Jos yra skirtingų spalvų, todėl bus lengva greitai pastebėti, kur padėtas reikalingas atsuktuvas. „JACKLY HT0338“ rinkinys kainuoja €4,73.

10. Belaidis automobilinis telefono įkroviklis

34 % nuolaida, €10,13.

Automobilyje tikrai nesinori vargti su laidų gausybe. Šis laikiklis tai išsprendžia - jei jūsų telefonas turi belaidžio įkrovimo funkciją, jo baterija pradės krautis vos jam palietus laikiklio paviršių. Pats laikiklis yra pagamintas iš ABS plastiko ir yra tvirtinamas prie ventiliacijos angos.

Šis įkroviklis gali išsiplėsti nuo 60 iki 90 mm, todėl į jį tilps įvairaus dydžio telefonai. Jis kainuoja €10,13.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(8)
(-4)

Komentarai ()