Iš išvaizdos kaip „iPhone X“, bet kaina tiesiog įspūdingai maža: TomTop skelbia 44% nuolaidą visai neseniai anonsuotam „Elephone A4“ (Video)  ()

Kai kalba pasisuka apie naują išmanų telefoną, ko gero, dažnas iš mūsų pagalvojam apie tokius gerai žinomus mobiliųjų technologijų gigantus kaip „Apple“, „Samsung“, „Huawei“ ir pan. Bet ar tikrai kasdieniam naudojimui reikia išmanaus telefono už 1000 eurų? Kažkodėl galvoje sukasi jau legenda tapęs atsakymas: „baikit, nemanau“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip, biudžetinių telefonų pasirinkimas yra begalinis, bet juk ir už tokį įrenginį nesinori mokėti 200 eurų. Koks čia tada biudžetinis telefonas?

Žinoma, norėtųsi neišleisti daug pinigų, bet tuo pačiu ir gauti kokybišką ir funkcionalų įrenginį. Taip nebūna? Na, Tomtop.com teigia, kad taip yra ir siūlo atkreipti dėmesį į „Elephone A4“ telefoną. Jam šiuo metu taiko 44 % nuolaidą ir galutinė kaina yra 83 eurai.

Atrodo, kad tai yra gana patrauklus pasiūlymas, juolab, kad Gearbest.com toks telefonas kainuoja 107 eurus. „Elephone A4“ išmanus telefonas už 83 eurus puikiai atspindėtų biudžetinio telefono apibrėžimą. Bet ar telefonas yra ko vertas? Gal geriau neišleisti ir tų 83 eurų? Pasižiūrėkime kas slepiasi po ganėtinai gražia „Elephone A4“ telefono išvaizda.

„Elephone A4“ telefono korpusas yra iš metalo ir stiklo. Ekranas yra 5,85 colių įstrižainės ir HD+ 1440x720 rezoliucijos. Taip, rezoliucija nėra ypatinga, na bet turint galvoje, kad telefonas kainuoja tik 83 eurus, turbūt kažko įspūdingo šioje srityje ir nevertėjo tikėtis.

Telefonas turi dvi kameras: 8 MP gale ir 5 MP priekyje. Procesorius yra „MTK6739“ 4-rių branduolių „Cortex-A53“ 1,5 GHz. Sklandų darbą užtikrina 3 GB RAM ir 16 GB ROM, kurią, beje, galima padidinti. Telefonas palaiko iki 128 GB talpos atminties kortelę, o 3000 mAh talpos baterija, gamintojo teigimu, yra itin greitai įkraunama. Tad kaip biudžetiniui telefonui, tai yra puiku.

„Elephone A4“ darbuojasi su „Android 8.1“ operacine sistema ir yra lietuvių kalba, tad neturėtų niekam kilti problemų dėl naudojimosi šiuo telefonu. Žinoma, palaiko visus Lietuvoje esančius 2G, 3G ir 4G ryšius.

Taip pat galima įdėti dvi SIM korteles, palaiko WiFi, „Bluetooth 4.2“ ryšius, turi GPS, kompasą, įvairių sensorių, palaiko pirštų atspaudų nuskaitymą ir net veido atpažinimo technologiją. Atrodo gana įspūdingai, kai telefonas kainuoja tik 83 eurus. Beje, reikia paminėti, kad tokia kaina bus taikoma tik pirmiesiems 300 „Elephone A4“ telefonų.

Na, bet jei šis telefonas jūsų nesudomino, ar ieškote kažko rimčiau, Tomtop.com informuoja, kad turi ir daugiau įvairių išmaniųjų telefonų pasiūlymų. Iki balandžio 30 dienos vyksta „Homtom Fans Festival“ per kurį su nuolaidomis galima įsigyti įvairių išmaniųjų telefonų. Visą papildomą informaciją rasite apsilankę Tomtop.com svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai ()