Kinijos turgelio stebuklai: rekordiškai pigi išmanioji apyrankė „Alfawise S9“ su spalvotu ekranu, naujos kartos puikiai vertinamas FM moduliatorius su papildomomis funkcijomis ir salono filtras (Video)  ()

Kinijos elektroninės parduotuvės pirkėjus iš dalies intriguoja dėl tos priežasties, nes nuolatos rengia įvairius išpardavimus. Negana to, pas kinus prekių asortimentas kinta itin dažnai, todėl naujų pasiūlymų kiekvieną kartą pavyksta surasti praktiškai kiekvienam potencialiam pirkėjui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu esate vienas iš jų, tuomet šią savaitę kviečiame pasidomėti „Exclusive Brand Store“ išpardavimu, kuris stebina ne tik geromis kainomis, bet ir įvairiais naujais bei dar nematytais pasiūlymais.

Rekordiškai atpiginta išmanioji apyrankė „Alfawise S9“ su spalvotu ekranu

Jeigu ieškote kokybiško ir patikimo fizinio aktyvumo asistento, tai šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į vos už 15 eurų su nuolaida parduodamą fizinį aktyvumo asistentą „Alfawise S9“.

Pastarasis fizinis aktyvumo asistentas ypatingas tampa jau vien dėl tos priežasties, nes korpuse turi integruotą USB jungtį. Būtent to pilnai pakanka kad santykinai talpią 90 mAh „Alfawise S9“ bateriją galėtumėte įkrauti būdami praktiškai bet kur, o esant reikalui net ir naudodami išorinę bateriją.

„Alfawise S9“ pirkėjų tarpe itin greitai išgarsėjo ir dėl tos priežasties, nes yra vienas iš nedaugelio fizinių aktyvumo asistentų, kuris gali pasigirti ne tik spalvotu lietimui jautriu 0,96 colių įstrižainės IPS ekranu, bet ir naujos kartos „Dialog 14585“ lustu bei unikalia anglies pluošto sudedamaisiais komponentais aprūpinta apyranke.

FM moduliatorius su papildomomis funkcijomis

Jeigu vairuojate šiek tiek senesnį automobilį, kuriame yra tik įprastas FM radijo imtuvas, tuomet „Houzetek C26“ automobilinis FM moduliatorius su papildomomis funkcijomis gali būti tai ko jau seniai ieškojote. Skubame pranešti, kad šiuo metu „Houzetek C26“ Kinijoje galite įsigyti už kiek mažiau nei 10 eurų.

Šis automobilinis FM moduliatorius ypatingas yra dėl tos priežasties, net taip pat turi integruotą Bluetooth ryšio modulį bei USB jungtį, kuri šiuo atveju leidžia muziką transliuoti iš USB atmintinės.

Tuo tarpu Bluetooth integracija patiks tiems skaitytojams, kurie muziką mėgsta klausyti išmaniajame telefone. Kitaip sakant, „Houzetek C26“ naudodamas FM moduliatorių padės šią muziką perduoti į automobilio garso aparatūrą. Negana to, šis naujos kartos aksesuaras dar gali būti naudojamas vietoje laisvų rankų įrangos ir taip pat tuo pačiu laiko momentu geba įkrauti net dviejų elektroninių įrenginių išorines baterijas.

Daiktas yra naujas, tad atsiliepimų apie jį dar nedaug, tačiau pirmieji pirkėjai jam skiria 5 balus iš 5 galimų.

Verta pastebėti, kad su nuolaida „Houzetek C26“ kainuoja dar mažiau nei garsiausias pakrovėjas ir FM moduliatorius iš Kinijos „Xiaomi ROIDMI 3S“ (išsamiai apie „Xiaomi“ moduliatorių), tačiau turi daugiau funkcijų.

Automobiliams skirtas specialus orą valantis įrenginys

Jeigu dažnai tenka keliauti automobiliu, tai greičiausiai sutiksite, kad tą laiką norisi praleisi švariame bei gaiviame ore. Tikėtina, kad tokia galimybė daugumai pasirodė kiek naivi ypatingai kalbant apie automobilį, tačiau kinai nebūtų kinais, jeigu nesugalvotų kaip net ir itin naivias idėjas paversti realybe. Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijoje su papildoma nuolaida vos už 18 eurų galite įsigyti specialų orą valantį įrenginį „houzetek Car Air Purifier“, kuris būtent šiuo atveju ir yra pritaikytas naudoti automobilyje.

Kitaip sakant, šis oro valytuvas susideda iš specialių trijų rūšių filtrų ir yra tinkamas naudoti ne didesnėse nei 6 m3 patalpose.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti tai, kad šis „Houzetek“ įrenginys yra pagamintas iš aliuminio lydinio ir savo matmenimis primena didelį kavos puodelį  (7,5 x 7,5 x 16,5 cm, 212 gramų). Svarbu pridėti ir tai, kad šis neįprastas oro valytuvas savo darbo metu skleidžia ne didesnį nei 50 dB triukšmą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: