„Apple AirPods“ ausinių klonas už astronomiškai mažą kainą: Cafago skelbia papildomas nuolaidas itin gerai pirkėjų vertinamoms „I7S Wireless BT“ mini ausinėms  (2)

Šios belaidės „I7S Wireless BT“ mini ausinės yra neįtikėtinai panašios į legendines „Apple AirPods“ ausines. Žinoma, yra milžiniškas skirtumas, tai jų kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei „Apple AirPods“ ausinės įprastai kainuoja ne mažiau kaip 160 eurų, tai „I7S Wireless BT“ kaina įprastai nesiekia ir 20 eurų. Bet ir tai nėra galutinė kaina, ją ir dar labiau galima sumažinti.

Cafago.com informuoja, kad pasinaudojus specialiu nuolaidos kupono kodu PS41842, šios „I7S Wireless BT“ mini ausinės kainuos tik 9,99 eurus. Ir negana to, kad pirkėjai šias ausines itin gerai perka, jos taip pat yra ir itin gerai pastarųjų įvertinamos.

Tad kuo šios mini ausinės tokios geros ir panašios į „Apple AirPods“? Pirmiausiai, tai akivaizdžiai matomas dizaino panašumas. Abejos ausinės yra belaidės, patogios naudotis ir turinčios labai panašų ausinių dėklą, kuriame ne tik patogu nešiotis ausines su savimi, bet tuo pačiu metu tai veikia kaip išorinė baterija ir ji įkrauna ausines.

„I7S Wireless BT“ mini ausinės aprūpintos „A2DP/AVRCP“ stereo garso perdavimo ir nuotolinio valdymo protokolu bei užtikrina aplinkos triukšmo slopinimą.

„I7S Wireless BT“ mini ausines yra nesudėtinga susieti su savo išmaniaisiais įrenginiais. Vienu metu galima susieti su dviem skirtingais įrenginiais. Jose yra integruotas mikrofonas, „Bluetooth 4.2“ technologija užtikrina, kad telefonas gali būti nuo jūsų nutolęs iki 10 metrų ir duomenys į ausines vis tiek bus perduodami.

Pačios ausinės užtikrina 32 omų varžą ir nuo 20 Hz iki 20 kHz dažnio atsaką. Pakuotėje rasite pačias „I7S Wireless BT“ mini ausines, naudojimosi instrukciją, įkrovimui reikalingą laidą ir ausinių dėklą, kuris veikia kaip išorinė baterija ir įkrauna ausines.

Iš išvaizdos šios „I7S Wireless BT“ ausinės yra itin panašios į „Apple AirPods“, tik, žinoma, kainos skirtumas yra astronominis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai (2)