Samurajų kardų ašmenys, švediški peiliukai ir japoniškas elektrinis variklis – Cafago siūlo specialias nuolaidas naujausiems „Xiaomi“ elektriniams skustuvams  (3)

„Xiaomi“ kompanija gamina šimtus skirtingų įrenginių, o į naująją savo „Mijia“ gaminių seriją įtraukė ir dar porą puikių produktų. Tai – nešiojami elektriniai barzdos skustuvai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mijia Electric Shaver

Pirmasis „Xiaomi“ kompanijos elektrinis skustuvas „Mijia Electric Shaver“ rinkoje pasirodė kiek daugiau kaip pusę metų. Iš pažiūros tai atrodo kaip ir niekuo ypatingai neišsiskiriantis įrenginys, bet „Xiaomi“ kaip visada sugeba net ir įprastą daiktą paversti kažkuo daugiau.

Šis nešiojamas elektrinis skustuvas turi ploną ir pilnai metalinį korpusą, pasižymi minimalistiniu dizainu, kas „Xiaomi“ kompanijai yra gana įprasta, ir bendrai skustuvas atrodo patraukliai.

Viršutinis dangtelis pagamintas panaudojant aliuminio anodavimo technologiją, nupoliruotas ir dėl to suteikia blizgumo efektą. Pats korpusas pagamintas iš anoduoto aliuminio ir bendrai skustuvas atrodo kaip kortų paketas – 9 x 6 x 1 cm, o sveria vos 106 gramus, todėl jį yra itin patogu gabentis su savimi.

Peiliukai yra pagaminti iš kokybiško japoniško plieno, kurio kokybė yra tokia pati, kaip ir samurajų kardų ir tai yra vienas iš pagrindinių šio elektrinio skustuvo privalumų. Gamintojo teigimu, peiliukai yra aštrūs, tvirti ir švelnūs veido odai. Skutimo peiliukai yra įtaisyti 27 laipsnių kampu, o tai gerokai pagerina peiliukų efektyvumą ir barzda yra nuskutama jau po pirmojo karto.

„Mijia Electric Shaver“ yra įkraunamas, jis naudoja įprastą USB-C tipo jungtį, vienu įkrovimu energijos užteks visam mėnesiui ir jis turi maitinimo indikatorių. Taip pat svarbu pažymėti, kad maitinimo jungiklis yra paslėptas, todėl vaikai netyčia paėmę į rankas šį skustuvą neužsigaus.

Dar vienas svarbus momentas – šis elektrinis skustuvas nėra atsparus vandeniui ir yra valomas su specialiu šepetėliu (jis yra pakuotėje aut. past.), tad geriau jį laikyti toliau nuo vandens. Beje, Cafago.om informuoja, kad įvedę nuolaidos kupono kodą LT0063, šį „Mijia Electric Shaver“ skustuvą įsigysite už 31,39 eurus.

Mijia Waterproof Electric Shaver

Tačiau jei kartais toks įrenginys nedomia, jau pradžioje užsiminėme, kad „Xiaomi“ pristatė porą naujų skustuvų, o antrasis elektrinis „Mijia Waterproof Electric Shaver“ barzdos skustuvas jau yra kitoks.

Šis vandeniui atsparus ir plaunamas elektrinis skustuvas rinkoje pasirodė maždaug prieš porą mėnesių. Ir čia akivaizdžiai matyti, kad šis skustuvas visiškai skiriasi nuo savo pirmtako.

Šiame skustuve veikia 3 rotaciniai skustuvai, kurie sukasi 360 laipsnių kampu. Tad jei esate tokių rotacinių skustuvų mėgėjas, šis „Mijia Electric Shaver“ yra būtent tai ko jums reikia.

„Xiaomi“ kurdama šį elektrinį skustuvą bendradarbiavo su „Remington“ (dar kitaip žinoma kaip „Spectrum Brands“). Ši kompanija dėl ilgametės patirties yra itin gerai žinoma skustuvų ir kirpimo mašinėlių segmente. Tad bendras kompanijų darbo rezultatas gavosi itin kokybiškas.

Kiekvienas elektrinio skutimosi besisukantis skustuvas turi dvigubą apskritimo peilį ir dvidubų peiliukų išdėstymą. Gamintojo teigimu, dėl 360 laipsnių kampu galinčių pasisukti skutimosi galvučių, veido plaukeliai bus lengvai nuskusti net ir sunkiai įprastam skustuvui pasiekiamose jūsų veido vietose. Dėl turimo IPX7 standarto, jį galima galima naudoti ir duše, taip pat palaiko drėgną ir sausą barzdos skutimą.

Skustuvo ašmenis tiekia Japonijos „JFE“ kompanija, peiliukus Švedijos „SANDVIK“ kompanija, o pats elektrinis skustuvo variklis yra japoniškas, „MABUCHI MOTOR“ kompanijos.

„Mijia Waterproof Electric Shaver“ palaiko kelionių užrakto funkciją, kuri apsaugo jį nuo netyčinio paleidimo. Jame taip pat yra indikatorius, kuris įspės, kai jau reikės skustuvą išvalyti dėl susikaupusių plaukų arba kai skustuvas turi kažkokį gedimą.

Ir nors „Xiaomi“ nenurodo skustuvo baterijos talpos, tačiau teigia, kad skustuvas yra greitai įkraunamas. 5 minučių įkrovimo užteks vienam skutimui. Pilnai įkrauti „Mijia Electric Shaver“ prireiks 120 minučių.

Na, o jei kartais sudomino šis skustuvas, tai Cafago informuoja, kad įvedę nuolaidos kupono kodą RU0177, šį „Mijia Waterproof Electric Shaver“ skustuvą įsigysite už 33,94 eurus. Ir kol kas tai bene geriausia kaina, kokia tik yra buvusi šiam skustuvui - anksčiau mūsų aprašytas TomTop specialus pasiūlymas buvo juntamai brangesnis. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(4)
(9)

Komentarai (3)