Visiškai kitoks ir kur kas saugesnis lygintuvas, kuris garais pašalina raukšles nepažeisdamas audinio, o lyginimas yra greitas ir patogus (Video)  (3)

Žinote, kaip studentai lygina drabužius? Ogi nelygina visai - tiesiog palieka juos pakabėti vonios kambaryje, kol maudosi po dušu. Šiltas drėgnas oras greitai įveikia raukšles, o audinys lieka nepažeistas. Tačiau, savaime aišku, yra ir geresnis būdas - šis lygintuvas garais be vargo pašalins ne tik drabužių, bet ir užuolaidų ir kitas raukšles.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodėl garai išlygina raukšles? Labai paprasta - garai suminkština audinį. Tą patį padaro ir tiesiog karštas oras ar lygintuvo paviršius. Tačiau garai puikiai perduoda karštį ir suminkštėjęs audinys išsitiesina žemyn traukiamas gravitacijos. Atvėsęs jis lieka naujosios formos ir raukšlės nesugrįžta. Aišku, iki pirmo nešiojimo.

Šis garinis lygintuvas „120ml Handheld Garment Steamer Clothes Steam Iron“ yra puikus pagalbininkas namuose. Jame telpa 120 ml vandens, kurio pakaks nemažam kiekiui rūbų. Naudotis šiuo prietaisu yra visai paprasta. Tereikia jį pripildyti vandeniu ir palaukti, kol įrenginys sušils. Tuomet galėsite pasirinkti stiprią (viršutinė jungiklio padėtis) ar švelnesnę garų srovę (apatinė jungiklio padėtis).

Šio garinio lygintuvo galvutė turi penkias garų angas. Jos plačiai paskleidžia garus, todėl vienu metu galite lyginti didesnį plotą. Įrenginį lėtai judinkite vertikaliai pakabinto audinio paviršiumi, kol išnyks raukšlės. Taip galite lyginti tiek natūralius, tiek sintetinius audinius, įskaitant šilką, nailoną, liną, medvilnę, poliesterį, vilną ir taip toliau.

Tiesa, yra keli patarimai, kuriuos turite įsidėmėti. Per greitai nejudinkite lygintuvo aukštyn-žemyn - taip iš jo galvutės gali pasipilti ne garai, o vanduo. Taip pat stenkitės įrenginį išlaikyti vertikalioje padėtyje. Dėl tos pačios priežasties negalima vandens pripilti daugiau nei nurodyta ant talpos - galima pildyti tik iki ribos MAX. Vanduo turi būti švarus, be jokių papildomų valiklių ir priedų. Galiausiai, kai po lyginimo valysite prietaisą, nepamirškite, kad jo galvutė bus labai karšta.

Tokie gariniai lygintuvai yra labai patogūs lyginant ne tik rūbus, bet ir užuolaidas ar net patalynę. Garai taip pat gali padėti išvalyti nedideles dėmes. Vėlgi, tik nepamirškite, kad į vandens talpą negalima pilti jokių valiklių.

Kaip veikia tokio tipo lygintuvai, galite peržiūrėti šiame siužete

Šis garinis lygintuvas kainuoja €18,13, tačiau įvedus nuolaidos kuponą LTGAR1867TECH jį galima įsigyti už €15.66. Pirmieji pirkėjai juo visiškai patenkinti - skiria 5 balus iš 5 galimų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(25)
(-7)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: