Skelbiami nuolaidų kuponai „Bluedio T4“ ir „Bluedio T5“ belaidėms ausinėms: kuo šios ausinės skiriasi ir kurios yra geresnės? (Video)  ()

„Bluedio“ yra garsus audio technikos gamintojas. T4 ir T5 modeliai yra vieni iš populiaresnių, tačiau neapleidžia nuojauta, kad jie yra beveik vienodi. Net ir kaina labai panaši. Tai kuo skiriasi „Bluedio T4“ ir „Bluedio T5“? Kurios belaidės ausinės geresnės?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiek T4, tiek T5 neabejotinai yra labai stilingos. Jos siūlomos su kelių spalvų korpusais, dizainas nėra apkrautas nereikalingomis detalėmis, o ir patogumu naudotojai skųstis tikrai negali.

Abejos ausinės yra pagamintos iš metalo ir dirbtinės odos ir sveria tiek pat - po 334 gramus. Pasak gamintojo, tiek T4, tiek T5 tinka ir žaidimams, ir filmams, ir muzikai klausyti, nes žemi dažniai tikrai akcentuojami. Tačiau čia panašumai ir baigiasi.

„Bluedio T4“ ir T4S žemus dažnius groja šiek tiek labiau - šioms ausinėms jie yra pagrindiniai. Tuo tarpu T5 ausinės yra labiau subalansuotos, visos dažnių grupės groja maždaug vienodai stipriai ir skamba išties gražiai. Kita vertus, jei klausotės šiuolaikinės muzikos, kurioje daug žemų dažnių tonų, T4 tikriausiai yra geresnis pasirinkimas. Tačiau jei klausotės įvairios muzikos, patartina rinktis T5, kurios dar turi ir minkštesnius kaušelius.

Iš tiesų, tai T4 ir T5 technologijos yra labai panašios ir ausinės skiriasi minimaliai. Abejos jos turi 57 mm garsiakalbius, kurie groja išties garsiai. Jie pasižymi metalizuotomis diafragmomis ir nebloga rezoliucija. Kaip minėta, vienintelis skirtumas yra tas, kad T4 ir T4S šiek tiek labiau akcentuoja žemus dažnius. Tarpusavyje T4 ir T4S skiriasi tuo, kad pastarosios turi aktyvią triukšmo slopinimo sistemą - garsas turi mažiau trukdžių ir jums lengviau atsiskirti nuo pasaulio.

 

„Bluedio T4“ ir „Bluedio T5“ ausinės netgi turi tokias pat 650 mAh baterijas. Tokioms ausinėms įkrauti reikia pusantros valandos, o tada jos muziką gros net 16 valandų. Kitaip tariant, ausines galima naudoti kasdien ir laidai tikrai nevargins. Gamintojas teigia, kad vos 10 minučių įkrovimas garantuoja 3 valandų darbo laiką.

Galiausiai T4 ir T5 ausinės net kainuoja panašiai. „Bluedio T4“ ausinės šiuo metu kainuoja nuo €41,77, bet kai kuriuos modelius galima įsigyti pigiau. Pavyzdžiui, šioms „Bluedio T4“ ausinėms šią savaitę galioja nuolaidos kuponas LTBLUET4TECH, kurį įvedus kaina sumažėja iki €38.28. Jei norite su triukšmo slopinimo funkcija, rinkitės šį „Bluedio T4S“ modelį, nes jam galioja nuolaidos kuponas LTBLUET4STECH - jį įvedus kaina sumažėja iki €40.02.

Naujesnės ausinės „Bluedio T5“ kainuoja €43,49, bet jei norėsite jas įsigyti šią savaitę, joms galioja papildomos nuolaidos kuponas LTBLUET5TECH - jį įvedus pirkimo metu kaina sumažėja iki €39.15.

„Bluedio T4S“ ir „Bluedio T5“ palyginimas video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: