Atsparus vandeniui ir dulkėms, dirbantis su „Android“ ir „Windows“ endoskopas „FS - AN02“ dabar parduodamas su didžiule nuolaida - kam jis skirtas ir kokiose situacijose praverčia? (Video)  (2)

Išmanieji telefonai yra darbo įrankiai. Įvairūs pigūs priedai jiems suteikia papildomo funkcionalumo, kurį verta patyrinėti. Ar kada atsidūrėte situacijoje, kurioje būtų pravertęs endoskopas? Dabar labai paprastai naudojamą „FS - AN02“ galite įsigyti su ženklia nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Endoskopu, žinoma, šis įrankis vadinamas labiau perkeltine prasme. Žodis „endoskopas“ kildinamas iš dviejų senovės graikų žodžių – „endo“, reiškiančio „viduje“, ir „skopos“, reiškiančio „ieškoti“ ar „žvalgytis“. Tačiau endoskopas šiais laikais yra medicininis įrankis, su kuriuo atliekamos endoskopijos procedūros.

FS - AN02“, savaime aišku, medicininei diagnostikai nėra tinkamas, todėl jam labiau tinka videoskopo pavadinimas. Tai – ilgas lankstus vamzdelis su 1,3 MP kamera ir 6 LED elementais gale, skirtas pažvelgti į įvairių prietaisų ir konstrukcijų vidų.

„FS - AN02“ yra 3,5 metrų ilgio ir 5,5 mm skersmens. Jis puikiai pralenda pro mažiausias angas, todėl gali būti naudojamas, pavyzdžiui, variklio patikrai, santechnikos gedimų paieškai, oro kondicionierių apžiūrai ir taip toliau. Juo ir šiaip įdomu tyrinėti įvairius įrenginius ar net savo pačių namų sienų vidų. „FS - AN02“ yra atsparus vandeniui bei dulkėms - atitinka IP67 standartą, todėl jam nieko nenutiks, net jei jis panirs po vandeniu.

„FS - AN02“ taip pat pravers jei ką nors smulkaus pamesite ir negalėsite pasiekti. Šio videoskopo pakuotėje rasite kelis priedus, tarp kurių bus ir kabliukas bei magnetas, todėl lengvai surasite ir atgausite pamestus metalinius daiktus. Tarp priedų yra ir specialus veidrodinis antgalis, kuris keičia apžvalgos kampą - uždėjus jį ant įrenginio kameros galėsite pasižvalgyti į šalis.

„FS - AN02“ naudoti labai paprasta. Šis įrenginys gali būti prijungtas prie telefono su „Android“ operacine sistema ar kompiuterio su „Windows“. Reikės specialios programėlės, tačiau ja naudotis taip pat visai nesunku. Ji leidžia mygtuko paspaudimu daryti nuotraukas ir vaizdo įrašus.

„FS - AN02“ yra lengvas naudoti ir išties naudingas įrankis, leidžiantis diagnozuoti ir šalinti gedimus bei šiaip tyrinėti mus supantį pasaulį. „FS - AN02“  šiuo metu taikoma 18 % nuolaida, todėl įrenginys kainuoja vos €6,08.

„FS - AN02“ apžvalga video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai (2)