Kitoks automobilinis telefono laikiklis - jei važiuojate su šeima, jis būtinas kiekvienai ilgesnei kelionei  (1)

Vasarą labai smagu keliauti automobiliais. Galite keliauti su šeima, galite susirinkti geriausius draugus, tačiau svarbu tinkamai pasiruošti. „Ziqiao CZZJ-W009“ yra kiek kitoks automobilinis telefono laikiklis, nes jis nėra skirtas vairuotojui ar priekyje sėdintiems keleiviams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gale sėdintys keleiviai, aišku, gali naudotis telefonu tiesiog jį laikydami rankose. Jie nevairuoja, todėl tai nėra jokia problema. Tačiau kartais rankose būna iš užkandžiai ir tiesiog norisi pažiūrėti kokį filmą ar vaizdo įrašą telefono rankose nelaikant. Tam ir skirtas „Ziqiao CZZJ-W009“ laikiklis.

„Ziqiao CZZJ-W009“ yra tvirtinamas po priekinės sėdynės galvos atrama. Telefono kampą galima patogiai reguliuoti - jis gali būti pasuktas vertikaliai arba horizontaliai ir vartomas, kad žiūrėjimo kampas būtų patogus. Geriausia tai, kad „Ziqiao CZZJ-W009“ gali buti sumontuojamas ir išmontuojamas per kelias sekundes.

Prie galvos atlošo „Ziqiao CZZJ-W009“ tvirtinamas tarsi dušo užuolaida - galinė laikiklio dalis turi stiprią spyruoklę. Tereikia suspausti laikiklio spyruoklę ir atleisti ją taip, kad „Ziqiao CZZJ-W009“ tvirtai laikytųsi po galvos atrama. Toks mechanizmas reiškia, kad šis laikiklis tinka daugeliui automobilių.

„Ziqiao CZZJ-W009“ gali išsiplėsti iki 200 mm. Taigi, šis laikiklis tinka 4-11 colių įstrižainės įrenginiams. Tai reiškia, kad jame patogiai įsitaisys ir planšetinis kompiuteris.

„Ziqiao CZZJ-W009“ yra patogus ir praktiškas laikiklis ilgoms kelionėms automobiliu.

Tuo įsitikino ir pirkėjai - šiuo metu Gearbest.com portale šis laikiklis vertinamas 4,89 žvaigždutėmis iš 5, o vertinimus pateikė 9 pirkėjai. Pirkėjas Martinas pastebėjo, kad plastikas atrodo patikimas ir telefoną įtvirtina puikiai, tačiau laikiklis sunkiai išlaikytų didesnes nei 7 colių planšetes. Tuo tarpu blakadder džiaugėsi, kad laikiklį lengva sumontuoti ir jis atkeliavo toks, koks buvo pavaizduotas aprašyme.

„Ziqiao CZZJ-W009“ kainuoja €7,69, galima rinktis iš juodos ir raudonos spalvos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(8)
(-4)

Komentarai (1)