Didžiausią vasaros išpardavimą skelbia ir Geekbuying: žadamos nuolaidos iki 80 %, daug pasiūlymų iš Europos sandėlių bei galimybė nieko neperkant laimėti įspūdingų prizų  (3)

Internetinės Kinijos parduotuvės verčiasi per galvas ir bando visais įmanomais būdais į savo pusę patraukti potencialius pirkėjus. Tokia arši konkurencinė kova puikiai matyti tarp praktiškai visų Kinijos internetinių parduotuvių. Vos Gearbest paviešino informaciją apie savo didžiausią ir ilgiausiai trunkantį vasarinį išpardavimą, tai tuo pačiu atsakė ir jos konkurentė Geekbuying - sulaukėme pranešimo spaudai apie šios parduotuvės esminę akciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo atveju Geekbuying.com 6-asis masinis vasarinis išpardavimas jau gerokai įsibėgėjo ir beliko tik kelios dienos iki jo pabaigos, tačiau per jas galima gauti geriausius pasiūlymus.

Viena iš populiariausių Kinijos internetinių parduotuvių Geekbuying.com informuoja, kad iki birželio 22 dienos galima įsigyti įvairių prekių, kurioms, kaip viešai skelbia parduotuvė, bus pritaikytos nuolaidos iki 80 %, o kai kurioms jų dar ir bus pridėta papildoma dovanėlė. Taip pat vyksta ir žaidimas, kurio metu galima laimėti įvairių prizų. 

Taip pat skubame pranešti, kad prekių skaičius, kurioms yra taikomos šio išpardavimo sąlygos yra ribotas ir, žinoma, jų gana sparčiai mažėja. Tad jei kažką jau nusižiūrėjote ankščiau, rekomenduojame ilgai nedelsti, juolab, kad ir iki akcijos pabaigos liko visai nedaug laiko.

Šio išpardavimo metu Geekbuying.com paruošė įvairių pasiūlymų, kuriuos suskirstė į keletą kategorijų: „Hot Picks“, „Gifts with Purchase“, „Great Promotions“ ir „Category Deals“.

„Hot Picks“ kategorijoje rasite pačius naujausius įrenginius, kaip pavyzdžiui, „Xiaomo Mi Band 3“ išmanioji apyrankė, kuriems taikomos nuolaidos.

„Gifts with Purchase“ – perkant bet kurią prekę iš šio sąrašo gausite papildomai dovanėlę. Pavyzdžiui, perkant kompiuterį bus padovanota pelė, o perkant išmanųjį telefoną apsauginis dėkliukas.

„Great Promotions“ kategorijoje rasite „Lucky Bags“ bei daugybę kitų vertingų pasiūlymų, bet vienas yra itin geras. Galima įsigyti prekę su 50 % nuolaida ir ji bus pristatyta iš Ispanijos, Vokietijos ar Italijos sandėlio. Tad jokių papildomų mokesčių nebus, o ir dar bus sutaupyta pinigėlių perkant pačią prekę. Į šį sąrašą taip pat įeina ir JAV sandėlis, bet mums jis tikriausiai nėra toks aktualus.

Jei ieškote kažko konkretesnio, Geekbuying.com siūlo atkreipti dėmesį į konkrečių prekių kategorijų pasiūlymus – „Category Deals“. Čia prekės suskirstytos daugiau nei į 10 kategorijų: išmanieji telefonai, planšetės ir nešiojami kompiuteriai, dėvima įranga, automobilinės prekės, išmaniųjų namų įranga, saugumo įranga, dronai ir taip toliau.

Na ir galiausiai beliko paminėti, kad Geekbuying.com skelbia, kad nuo birželio 19 iki 22 dienos vyksta žaidimas. Tereikia ką nors įsigyti nuo birželio 5 iki 22 dienos ir turėsite galimybę pasukę „laimės ratą“ laimėti nuolaidų kuponų, išmaniųjų telefonų, ausinių ar kitų prizų. Informuojama, kad vienam pirkėjui „laimės ratą“ bus galima pasukti ne daugiau kaip 5 kartus. Bet, net jei nieko neketinate pirkti, tereikia užsisakyti Geekbuying.com naujienlaiškį ir gausite vieną nemokamą „laimės rato“ pasukimą. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai (3)