Kaip išlaikyti likusius traškučius traškius ir apsaugoti maistą nuo pelėsio? Šis mažytis ir labai pigus įrenginys greitai užsandarina plastiko pakuotes  ()

Šiuolaikinės plastikinės maisto pakuotės turi daugybę trūkumų. Visų pirma, jos teršia gamtą. Antra, jas sunku uždaryti taip, kad į vidų nepatektų oras ir drėgmė. Laikinus sprendimus žinome ir esame išbandę visi, tačiau šis paprastas prietaisas gali per kelias sekundes karščiu užsandarinti įvairias pakuotes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Traškučiai atviroje pakuotėje traukia drėgmę, todėl vos per kelias valandas jie praranda traškumą ir skonio savybes. Kiti maisto produktai lygiai taip pat gali prisivilioti pelėsį ir net įvairių kenkėjų. Egzistuoja keletas būdų uždaryti plastiko pakuotes, tačiau bene geriausias iš jų yra štai toks prietaisas „Portable Heating Vacuum Sealing Machine“, kuris pakuotes užsandarina karščiu.

Jis yra visai mažas - tikrai telpa delne. Prietaiso korpusas yra pagamintas iš lygaus ABS plastiko. Jo viduje yra šildymo elementas, kuris stipriai įkaista. Tam, kad kas nors ne laiku neprikištų pirštų, įrenginį reikėtų laikyti uždarytą.

Naudotis šiuo prietaisu tikrai lengva. Jis naudoja dvi AA tipo baterijas, todėl įrenginį galėsite naudoti ir išvykų metu. Tereikia pakuotės galą įstatyti į nurodytą vietą ir įrenginį suspaudus palaikyti 3-5 sekundes. Tuomet jį galima perstumti į naują vietą, jei norima užsandarinti didesnį plyšį.

Prietaiso viduje yra kaitinimo elementas - plona viela, kuri įkaista nuo elektros srovės. Prie jos prispausta pakuotė suminkštėja ir sukimba. Lygiai taip pat šios pakuotės karščiu uždaromos ir gamyklose.

Savaime aišku, kad šiuo įrenginiu reikia naudotis atsargiai - perskaitykite instrukcijas, nekiškite pirštų prie kaitinimo elemento, baigę darbą įrenginį uždarykite. Šis pakuočių sandariklis kainuoja €2,52.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(7)
(-7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: