Daugiau nei 30€ pigesnis „Xiaomi Amazfit Bip“ ir solidi nuolaida „Xiaomi“ vaizdo registratoriui, kurį kūrė Kinijos, Japonijos ir Vokietijos inžinieriai (Video)  ()

Tomtop išplatino pranešimą spaudai apie naujas nuolaidas prekėms, kurios parduodamos per Ebay platformą - itin populiarų išmanųjį laikrodį ir kokybišką vaizdo registratorių, kuriam galioja 25 % nuolaida. Detaliau pasižiūrėkime į šį prekių sąrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Xiaomi Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis

Tomtop.com informuoja, kad dabar šį puikų išmanųjį laikrodį per Ebay platformą galima įsigyti už 51,99 eurus. Lietuvoje toks pats laikrodis kainuoja 89,99 eurus.

„Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis daro viską, ką ir kiti pigūs panašūs įrenginiai: skaičiuoja žingsnius, primena pajudėti, matuoja širdies ritmą, stebi jūsų miegą ir taip toliau. Tačiau be viso to, jis naudojasi telefono GPS sistema bei turi elektroninį kompasą.

Iš tikrųjų, „Xiaomi Amazfit“ yra labai tinkamas aktyviems žmonėms. Visų pirma dėl to, kad turi net keturis sportuojantiems skirtus režimus, kurie padeda prietaisui efektyviau stebėti jūsų mankštą, nepriklausomai nuo to, ar sportuojate ant bėgimo takelio, ar bėgiojate lauke, ar važiuojate dviračiu ar užsiimate kita veikla. Šį laikrodį galima nustatyti taip, kad jis dažnai praneštų apie nueitą atstumą, sudegintas kalorijas ar pulsą.

Vienoje iš šio išmanaus laikrodžio apžvalgų, jos autorius teigė, kad po mėnesio naudojimosi „Amazfit Bip“ laikrodis iš išvaizdos atrodo labai panašus į „Apple Watch“, bet pagal parametrus ir kainą tiesiog neturi konkurentų. Pagrindinis skirtumas tarp „Amazfit Bip“ ir standartinių išmaniųjų apyrankių yra didelis ekranas, o baterija atlaikė net visą mėnesį be papildomo įkrovimo.

Deja, bet „Amazfit Bip“ nepakeis profesionalių „tracker‘ių“, nes laikrodis turi per mažą jutiklio diskretizavimo dažnį, tad matavimai nėra patys tiksliausi. Ėjimo „takelis“ atrodo lygus ir gražus, bet su mažu tikslumu – tai labiau tinka mėgėjiškam naudojimui.

Fizinio aktyvumo duomenų pateikimas - aukštumoje. Įveikus kilometrą, laikrodis suvibruoja, pranešdamas apie jūsų sėkmę, o širdies ritmo matuoklis rodo rezultatus ekrane. Galiausiai galima peržiūrėti visą ėjimo maršruto schematinį vaizdą pačiame laikrodyje. Suderinamas su „Android 4.4“ / „iOS 8.8“ ir naujesnėmis operacinėmis versijomis. Tereikia parsisiųsti „Mi Fit“ programėlę.

„Xiaomi Amazfit“ laikrodis taip pat turi barometrą ir jungiasi prie telefono GPS - tai svarbu tiems, kurie daug laiko praleidžia lauke. Ir, aišku, jis praneš, jei gausite žinutę, skambutį ar elektroninį laišką. Svarbu ir tai, kad šį laikrodį labai patogu nešioti.

Geras išmanusis laikrodis privalo būti atsparus ir vandeniui, ir dulkėms. „Xiaomi Amazfit“ atitinka IP68 standarto reikalavimus, todėl visiškai nebijo nei dulkių, nei vandens. Jis taip pat yra labai lengvas - 32 gramų ant savo riešo net nepajusite, nes apyrankė yra minkšta ir patogi. Galiausiai, nereikės jaudintis ir dėl baterijos – 190 mAh talpos elemento pakaks net 45 dienoms (naudojant aktyviau šį laiką reikėtų mintyse padalinti pusiau).

Nenuostabu, kad šis išmanusis laikrodis tapo rimtu konkurentu „Amazfit Pace“ išmaniajam laikrodžiui. Ir kaip teigia šios apžvalgos autorius nereikėtų tuo stebėtis, juk „Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis tu 80 % „Amazfit Pace“ savybių, bet kainuoja kone dvigubai pigiau, o dabar yra ir dar didesnis kainos skirtumas.

2. „Xiaomi“ kompanijos „YI Compact Dash Camera“ – vaizdo registratorius

Tomtop.com informuoja, kad dabar šį vaizdo registratorių per Ebay platformą galima įsigyti su 25 % nuolaida39,88 dolerius.

Šiais laikais turint automobilį vaizdo registratorius yra tiesiog būtinas. Toks įrenginys padės išvengti netikėtų situacijų ir įrodyti savo teisybę jei netyčia įvyks nemalonus eismo įvykis.

„YI Compact Dash Camera“ yra kompaktiškas, stačiakampio formos vaizdo registratorius su 2,7 colių įstrižainės ekranu, tad viską puikiai matysite ekranėlyje ir galėsite valdyti kamerą.

„Xiaomi“ kompanija teigia, kad kartu su Kinijos inžinieriais prie šio registratoriaus kūrimo prisidėjo ir Vokietijos bei Japonijos specialistai.

Ekspertų komanda siekė sukurti efektyvią ir ekonomiškai patrauklią kamerą, kuri būtų ne tik geras vaizdo registratorius, bet ir pasižymėtų naujausiomis technologijos, kokybiška programine įranga bei konstrukcija.

Ir 1080P (30 kadrų per sekundę) vaizdo įrašas, 130 laipsnių matymo kampas bei didelė F2.0 diafragma garantuoja, kad užfiksuotas vaizdas bus ryškus ir aiškus.

O „Emergency Recording“ funkcija užtikrins, kad bus užfiksuoti greiti įvykiai, sudėtingos ir avaringos situacijos.

Be pačios kameros pakuotėje yra specialus registratoriaus laikiklis, automobilinis USB įkroviklis ir USB laidas, kuriuo sujungiama visa sistema ir maitinamas „YI Compact Dash Camera“ vaizdo registratorius.

Dar būtina paminėti, kad kamera palaiko „WiFi“ ryšį ir yra suderinama su išmaniaisiais telefonais, kuriuose taip pat galėsite matyti užfiksuotą vaizdą.

Taip pat kameros šonuose yra specialios ertmės, kurios užtikrina, kad ji neperkais. Visus tikslius „YI Compact Dash Camera“ vaizdo registratoriaus parametrus galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Na, o kaip atrodo tiek dienos, tiek nakties metu padarytas vaizdo įrašas su šiuo automobiliniu vaizdo registratoriumi galite pasižiūrėti šiame vaizdo reportaže:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()