Kinijos turgelio stebuklai: kompiuterinės technikos išpardavimas – nuo gigabaitinės spartos maršrutizatoriaus „Xiaomi Mi Router 4“, naujos kartos belaidžių kolonėlių iki žaidimams skirtos pelės  (1)

Jeigu domitės įvairiais elektroniniais aksesuarais iš Kinijos, tai greičiausiai jau žinote, kad kinai visus savo pasiūlymus stengiasi pristatyti surengdami išpardavimus. Pavyzdžiui, šią savaitę Kinijos elektroninės parduotuvės didelį dėmesį skiria kompiuterinės technikos entuziastams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent pastariesiems šią savaitę netgi yra surengta specialus „Computer Gear Summer Sale“ išpardavimas.

Gigabaitinės spartos LAN maršrutizatorius „Xiaomi Mi Router 4“

Jeigu ieškote patikimo maršrutizatoriaus už prieinamą kainą, tuomet šią savaitę rekomenduojame pasidomėti naujos kartos su nuolaida už 34 eurus parduodamu maršrutizatoriumi „Xiaomi Mi Router 4“.

Praėjusių metų pabaigoje „Xiaomi“ pristatė trečiosios kartos maršrutizatorių ir jis iš karto tapo vienu perkamiausiu „Xiaomi“ produktu. Pagrindinė priežastis - ypač stiprus ir stabilus signalas, be problemų padengiantis net ir didelių namų erdvę.

Deja, sulaukdavo jis ir kritikos - pagrindinis pirkėjų nepasitenkinimas buvo susijęs su LAN prievado sparta - interneto ryšį šis maršrutizatorius priima ir išskleidžia daugiausiai 100Mbps sparta. Tačiau tarpusavio komunikacijas tarp prie jo prijungtų įrenginių užtikrina 1000Mbps sparta.

Tiems, kas perka didesnį interneto greitį nei 100Mbps, „Xiaomi Mi Router 3“ naudojimas tampa nepraktišku, štai todėl šią vasarą Šenzene (industrinis pietų Kinijos miestas aut. past.) vykusiame renginyje gamintojas pristatė ir 4-tosios kartos „Xiaomi Mi Router 4“ maršrutizatorių.

Palyginus „Xiaomi Mi Router 3“ su „Xiaomi Mi Router 4“ atrodo, kad jie labai panašūs, tačiau skirtumų yra ir gan esminių, susijusių su duomenų sparta ir WiFi atstumu - viskas matosi šioje lentelėje:

Parametras

Xiaomi Mi Router 3

Xiaomi Mi Router 4

Speed of Ethernet Port

100Mbps

1000Mbps

WiFi Distance

100m

10m

WiFi Network Frequency

2.4GHz and 5GHz

2.4GHz and 5GHz

Transmission Rate

1167Mbps

1167Mbps

LAN Ports

2

2

Kaina

22

34

 

Kaip atrodo jų sparta išbandžius praktiškai, skaitykite šioje apžvalgoje

Šis jau ketvirtosios kartos maršrutizatorius pasižymi gigabito pralaidumą garantuojančiomis RJ-45 Ethernet jungtimis ir taip pat dar gali pasigirti pilnaverčiu IEEE 802.11ac WiFi standarto palaikymu.

Šiuo atveju yra įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mi Router 4“ maršrutizatoriuje gamintojas integravo santykinai našų dviejų branduolių „MediaTek MT7621A“ centrinį procesorių bei 128 MB talpos RAM atmintinę. Be to, „Xiaomi Mi Router 4“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes maksimaliai gali aptarnauti net iki 128 klientų ir taip pat garsėja įdiegtais unikaliais programinio lygmens sprendimais, kurie šiuo atveju leidžia tinklo maršrutizatorių valdyti tiesiog išmaniajame telefone diegiamos taikomosios programos pagalba.

Naujos kartos belaidės garso kolonėlės „Alfawise BT- 200“

Skaitytojai, kurie mėgsta klausytis muzikos, šią savaitę tiesiog privalo atkreipti dėmesį į naujos kartos belaidę garso kolonėlę „Alfawise BT- 200“. Pastarąją kolonėlę Kinijoje šiuo metu su pritaikyta papildoma nuolaida galima įsigyti už 34 eurus.

Įdomu, kad už šią santykinai kuklią kainą „Alfawise BT- 200“ kiekvieną pirkėją nustebins ne tik integruotais keturiais 4 W galingumo garsiakalbiais, bet ir 2000 mAh talpos baterija, kuri be papildomos įkrovos atitinkamai tarnauja beveik 3 valandas.

Čia dar svarbu pabrėžti tai, kad „Alfawise BT- 200“ belaidė garso kolonėlė yra aprūpinta Bluetooth 4.1 ryšio moduliu, 3,5 milimetrų ausinių jungtimi, Micro SD kortelės lizdu bei dar turi integruotą FM radijo imtuvą. Be to, „Alfawise BT- 200“ geba atkurti 20 Hz – 20 kHz dažnių ruožą bei taip pat gali pasigirti užtikrinamu 80 dB signalo ir triukšmo santykiu SNR.

Kompiuterinių žaidimų mėgėjams skirta pelė

Jeigu ieškote kompiuterinės pelės, kuris leistų jums išsiskirti kaip kompiuterinių žaidimų mėgėjui, tuomet šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į su nuolaida už 8 eurus parduodamą kompiuterinę belaidę žaidimų pelę „HXSJ M70“. Šiuo atveju įdomiausia yra tai, kad „HXSJ M70“ yra integruota 600 mAh talpos baterija, kurią esant reikalui galėsite bet kada įkrauti naudodami standartinį USB kabelį.

Be to, „HXSJ M70“ gali pasigirti reguliuojamu jautrumu (1200DPI, 1600DPI, 2400DPI, 800DPI) bei integruotais LED, kurie atitinkamai šiai kompiuterinei pelei leidžia sukurti net septynis skirtingus apšvietimo režimus. Galiausiai svarbu pabrėžti ir tai, kad belaidė kompiuterinė pelė „HXSJ M70“ garsėja itin ergonomišku dizainu, kurio privalumus šiuo atveju pripažįsta net ir labai išrankūs kompiuterinių žaidimų mėgėjai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai (1)