Kinijos turgelio stebuklai. Taip pigiai dar nebuvo - skelbia didžiausią nuolaidą belaidei kolonėlei ir namų kino sistemai „Xiaomi TV Soundbar“: net 8 skirtingos paskirties garsiakalbiai, daugybė jungčių ir Bluetooth ryšio modulis (Video)  (2)

Galinga namų kino sistema dar visai neseniai atrodė kaip savaime suprantamas dalykas. Vis dėlto laikai keičiasi, todėl namų kino sistemos funkcionalumą dabar pilnai ne tik atstoja, bet dar ir praplečia mažų gabaritų šiuolaikinės kolonėlės. Kitaip sakant, kaip įvairias standartines kolonėles pamažu keičia įvairaus tipo belaidės garso kolonėles, tai būtent taip pat analogiškai standartinės namų kino sistemos vietą vis dažniau ir dažniau užleidžia „Soundbar“ tipo universalioms garso sistemoms.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-08-02 Kinijos turgelio stebuklai. Taip pigiai dar nebuvo - skelbia didžiausią nuolaidą belaidei kolonėlei ir namų kino sistemai „Xiaomi TV Soundbar“: net 8 skirtingos paskirties garsiakalbiai, daugybė jungčių ir Bluetooth ryšio modulis (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „Xiaomi TV Soundbar“ - tai universali „Soundbar“ tipo garso sistema, kuri taip pat siūlo namų kino sistemos funkcionalumą, nes prie įrenginių gali būti jungiama tiek laidais, tiek belaidžiu būdu.
  • Integruoti net 8 garsiakalbiai: 4 pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai, 2 „woofer“ tipo garsiakalbiai, 2 aukštų dažnių garsiakalbiai.
  • 50 Hz – 25 kHz dažnių ruožo diapazonas
  • 6 omų varža.
  • Integruotas Bluetooth ryšio modulis.
  • Speciali konstrukcija - „Xiaomi TV Soundbar“ galima montuoti prie sienos.
  • Optinis, Aux tipo bei SPDIF ir „Line In“ tipo garso įėjimai.
  • Korpusas iš plastiko.
  • Priekyje esantys garsiakalbiai yra papildomai apsaugoti specialiu medžiaginiu dangteliu.
  • 1.9250 kg
  • 83.00 x 7.20 x 8.70 cm

Kaina

Nors „Xiaomi TV Soundbar“ universali garso sistema jau spėjo susilaukti populiarumo visame pasaulyje, ją kol kas galima įsigyti tik Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Pabrėžiame, kad šios „Soundbar“ tipo universalios garso sistemos kaina gali ženkliai skirtis priklausomai nuo to, kurioje Kinijos elektroninėje parduotuvėje ją nuspręsite įsigyti.

  • Šiuo metu geriausią kainą siūlo „Gearbest“ – parduoda už 69 €, pristatymas kainuos €3.09. Tai pati mažiausia kaina, kada tik buvusi šioje ir kitose parduotuvėse. Už tokią kainą kolonėlių kiekis ribotas.
  • Elektroninėje parduotuvėje „AliExpress“ už šią kolonėlę teks mokėti 75 € ir beveik 30€ už pristatymą
  • Tuo tarpu „TomTop“ net ir su nuolaida už „Xiaomi TV Soundbar“ dabar prašo 107.62€.
  • Lietuvoje neparduodama

Tenka pripažinti, kad „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemai alternatyvų galima rasti ir Lietuvoje, tačiau čia susiduriame su įprasta problema – pastarosios mūsų šalyje kainuoja ženkliai daugiau dėl garsių bendrovių prekinių ženklų.

Čia norisi pabrėžti tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ ypatinga tampa ne tik dėl savo montavimo galimybių, kompaktiško dizaino (83 x 7,2 x 8,7 cm, 1,925 kg), bet ir dėl to, nes gali pasigirti integruotais net aštuoniais skirtingos paskirties garsiakalbiais. Patikėkite, tokį garsiakalbių kiekį turinčią kolonėlę už visiems prieinamą sunku rasti ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.

Palyginimui Lietuvos elektroninėse parduotuvėse panašaus „Soundbar“ tipo garso pigiausių sistemų kainos prasideda bent keliomis dešimtimis eurų brangiau, o juose esančių kolonėlių skaičius siekia 3-4. Tuo tarpu analogiškų parametrų garso sistemos kainuoja 2-3 kartus brangiau.

Šiuo atveju keturi integruoti pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai padeda atkurti itin žemus tonus. Tuo tarpu „woofer“ tipo kiti du garsiakalbiai tampa itin svarbūs atkuriant vidutinių dažnių signalus. Galiausiai aukštų dažnių atkūrimui yra naudojami du likę integruoti garsiakalbiai.

Svarbiu „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemos privalumu taip pat tampa ir integruotų jungčių gausa. Kitaip sakant, negana to, kad „Xiaomi TV Soundbar“ turi optinį bei Aux tipo garso įėjimus, pastaroji garso sistema dar yra aprūpinta ir SPDIF bei „Line In“ tipo įėjimais.

Be to, atkreipkite dėmesį dar ir į tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali pasigirti integruotu Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, jog šią garso sistemą esant poreikiui galima naudoti ir kaip įprastą belaidę garso kolonėlę.

Atsiliepimai

Išskirtinį susidomėjimą „Xiaomi TV Soundbar“ taip pat patvirtiną ir šią garso sistemą jau įsigijusių pirkėjų vertinimai. Bendras „Xiaomi TV Soundbar“ įvertinimas šiuo metu siekia 4,65 žvaigždutes iš penkių galimų, kas reiškia, kad didžioji dalis pirkėjų šiam produktui dažniausiai skyrė 5 arba 4 žvaigždutes. Kuo labiausiai nepatenkinti pirkėjai, kurie skyrė 4 balus? Dažniausiai minimas trūkumas – distancinio valdymo pultelio nebuvimas ir taip, pasak jų, sumažėja komfortas naudojantis šia garso sistema.

Vigi dėl pačio prietaiso kokybės priekaištų iš esmės nėra - štai keli komentarai:

Matteo. Naudotis „Xiaomi TV Soundbar“ yra labai paprasta, nes integruotų mygtukų pagalba galima lengvai pasirinkti kuris garso įėjimas bus naudojamas. Be to, kartais labai praverčia integruoti garso reguliavimo mygtukai. Garso kokybei neturi priekaištų net ir tada, kai garso lygis pasiekia maksimumą.

Xiaomi. Aš jau turėjau namų kino sistemą, bet kai atradau šią garso kolonėlę su tiek teigiamų atsiliepimų už tokią kainą, tiesiog negalėjau atsispirti. Aš labai džiaugiuosi savo pirkiniu, nes jį galiu panaudoti daugybėje įvairių situacijų.

Mark. Esu patenkintas pirkiniu. Labai gera garso kokybė, SPDIF garso įėjimas ir dar galimybė, kuri leidžia garsumą per Bluetooth reguliuoti nuotoliniu būdu. Puikiai tinka prie mano televizoriaus, o „Xiaomi TV Soundbar“ kaina išvis yra neįtikėtinai maža.

Alessio. Labai gera surinkimo kokybė, puikus dizainas ir nepriekaištinga garso kokybė. Paruošti naudojimui „Xiaomi TV Soundbar“ buvo neįtikėtinai lengva, o itin pradžiugino ir komplekte pridedamas SPDIF kabelis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai (2)