„Tai geriausias vidutinės klasės 2017 metų dronas visame pasaulyje“, kuris kartais pralenkia net 2-3 kartus brangiau kainuojančius analogus („Xiaomi Mi Drone“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„Xiaomi Mi Drone“ yra kompaktiškas dronas, skirtas tiek pradedantiesiems, tiek ir profesionalams bei galintis filmuoti 4K raiška (3840 x 2160P) 30 kadrų per sekundę greičiu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-08-02 „Tai geriausias vidutinės klasės 2017 metų dronas visame pasaulyje“, kuris kartais pralenkia net 2-3 kartus brangiau kainuojančius analogus („Xiaomi Mi Drone“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mi Drone“ specifikacijos

  • Baterija: 5100 mAh ličio polimeras; 27 minutės skrydžio su vienu pakrovimu; įkrovimas apie 3.5 val.
  • Valdomo skrydžio ribos: 500 m atstumas, 120 m aukštis.
  • Kamera: 1080p arba 4K (3840 x 2160P); 3 ašių stabilizuojantis kameros laikiklis užtikrina tolygų vaizdo įrašą; suderinama su pridedamais kameros gimbalais.
  • Ryšiai: WiFi;
  • Navigacija: GPS, GLONASS;
  • Medžiagos: anglies pluošo korpusas;
  • Matmenys ir masė:  38.00 x 45.50 x 17.00 cm; 1,376 kg
  • Galimybės: „Xiaomi Mi Drone“ dronas gali pakilti, nusileisti, sugrįžti pas pilotą ar nuskrieti į žemėlapyje su GPS koordinatėmis pažymėtą vietą vos vieno mygtuko paspaudimu. Galima iš anksto planuoti maršrutą ar skristi valdant distanciniu pulteliu. Pradedančiųjų ir profesionalų režimai. 
  • Valdymas: „Xiaomi Mi Drone“ turi specialų pultelį, į kurį įstatomas telefonas – dronas nuo jo gali nutolti 3 km atstumu. Palaikoma WiFi FPV technologija - realiu laiku transliuojamas vaizdas. 
  • Saugumo sistemos: stabilumą užtikrina 6 ašių giroskopas; „Xiaomi Mi Drone“ sugrįžta nutrūkus ryšiui arba senkant baterijai. Dingusį droną galima surasti pagal GPS signalą, taip pat galima nustatyti ribas, kurių orlaivis negali peržengti. Sensoriai neleidžia atsitrenkti į pastatus, o propelerių apsauga nuo silpnesnių smūgių saugo sraigtus.
  • Išskirtiniai pasiekimai: laimėjo tarptautinius „IF“ ir „IDEA“ dizaino apdovanojimus 2017 metais.

„Xiaomi Mi Drone“ kaina

„Xiaomi Mi Drone“ gali būti su 4K ir 1080p raiškos kamera. Pigiausias modelis yra su 1080p raiškos kamera, tačiau geriausia filmuoja su 4K raiška. Žemiau esantys pasiūlymai yra modeliams su 4K raiškos kamera:

  • Dabar taikoma 35 % nuolaida ir šis „Xiaomi Mi Drone 4K“ dronas kainuos tik 374,10 eurusPristatymas nemokamas „Priority Line“ būdu - pristatys per 10-20 darbo dienų.
  • Pakuotėje nėra USB rakto, kuris yra būtinas jei norima droną valdyti išmaniuoju telefonu. Tam reikia atskirai įsigyti originalų „WiFi“ USB raktą, kuris su 22 % nuolaida kainuoja 8,70 eurus.
  • Kokybiška kuprinė dronui už 26,97 eurus.
  • Aliexpress „Xiaomi Mi Drone 4K“ parduoda už 463,94 eurus + 38,78 eurai už pristatymą.
  • Tomtop parduoda už 617,39 eurus.
  • Amazon.co.uk už droną prašo 690 eurų.
  • Lietuvoje kainuoja apie 600 eurų.  
  • Palyginimui -  „DJI Phantom 4 Pro“ dronas kainuoja 1442 eurus.

Mėgėjiški dronai filmavimui tampa vis populiaresni. Galbūt ir jūs norite į pasaulį pažvelgti kitu kampu? O gal su visais norite pasidalinti mūsų kraštų vaizdais iš paukščio skrydžio? „Xiaomi Mi Drone“ yra labai populiarus ir labai kokybiškas dronas, kainuojantis kur kas mažiau už artimiausius konkurentus.

Žmogui visada norėjosi pakilti ir skraidyti. Į Žemę pasižiūrėti iš paukščio skrydžio, lengvai sklęsti ir mėgautis neaprėpiamos laisvės pojūčiu. Ir nors dabar galima laisvai skraidyti lėktuvais ar kitais žmogaus išradimais, tai nėra taip malonu ir atraktyvu kaip drono pilotavimas. Su dronu gali apžiūrėti praktiškai visas dominančias, bet sunkiai pasiekiamas vietas. Tereikia tik išsirinkti tinkamiausią droną, kuris ne tik gebėtų maksimaliai efektyviai skraidyti įvairiomis sąlygomis, bet ir užfiksuoti nepamirštamas akimirkas.

„Xiaomi Mi Drone 4K“ dronas išsiskiria iš kitų ne tik savo geromis techninėmis savybėmis ir labai gera kaina, bet ir tarptautiniais geriausio dizaino apdovanojimais

Iš tiesų „Xiaomi Mi Drone“ turi daugybę privalumų – jis net yra lyginamas su garsiuoju „DJI Phantom 3S Standard“.

„Xiaomi Mi Drone“ yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, yra lengvas ir nesunkiai valdomas. Stabilizuojantis kameros laikiklis gali būti atjungtas ir pakeistas nauju, jei tik atsirastų toks poreikis. Tačiau ir su dronu komplektuojama 4K raiškos kamera pasižymi puikiomis savybėmis. Ji gali filmuoti 4K raiška, turi plataus kampo objektyvą, o vaizdo įrašai atrodo išties profesionaliai.

Norint pilotuoti šį droną reikalingas išmanusis telefonas su „Mi Drone“ programėle. Telefoną reikia prijungti prie pultelio, jo ekrane tiesiogiai matysite tai, ką mato orlaivis. Labai gerai tai, kad programėlė siūlo ir specialų režimą pradedantiesiems, kuris palengvina drono pilotavimą. „Xiaomi Mi Drone“ ir taip yra labai paklusnus ir lengvai valdomas. Ore 6 ašių giroskopas jam padeda išlaikyti stabilumą, jis gali kaboti vienoje vietoje, automatiškai pakilti, nusileisti ar sugrįžti pas pilotą.

„Xiaomi Mi Drone“ turi ir integruotą GPS imtuvą. Tai suteikia kelias papildomas funkcijas. Visų pirma, galite sekti drono judėjimą erdvėje ir tiksliai jį nuskraidinti ten, kur norite. Orlaivis nuo pultelio gali nutolti 3 km atstumu, o pajutęs signalo silpnėjimą jis apie tai informuoja pilotą ir sugrįžta. Programėlėje taip pat galite pasirinkti vietą, kurią norite nufilmuoti, ir dronas ten nuskris automatiškai.

„Xiaomi Mi Drone“ turi 5100 mAh ličio polimero bateriją, kurios pakanka 27 skrydžio minutėms. Tai labai geras rezultatas - yra nedaug dronų, kurie gali skirsti ilgiau nei 20 min. Gerai tai, kad vos paspaudus ant baterijos matomą mygtuką galima sužinoti, kiek ji įkrauta. Vėlgi, pajutęs, kad baterijoje liko mažai energijos, dronas pats suka link piloto.

Šis bepilotis yra pakankamai tvirtas ir lengvai valdomas, tačiau avarijų pasitaiko visiems. Sensoriai neturėtų leisti atsitrenkti į dideles kliūtis, tačiau jei visgi taip įvyktų, propelerių apsaugos turėtų apsaugoti sraigtus. Pakuotėje yra ir atsarginių sraigtų ketvertas, juos labai lengva pakeisti.

„Xiaomi Mi Drone“ turi daugybę privalumų, o pagrindinis minimas trūkumas susijęs su jo komplektacija - į kainą nėra įtrauktas joks krepšys ar kuprinė. Tačiau kokybišką kuprinę galite įsigyti ir atskirai – ši kainuoja €25,95.

Pirkėjams, kurie jau įsigijo „Xiaomi Mi Drone“, jis labai patinka.

„Xiaomi Mi Drone“ atsiliepimai

  • „Xiaomi Mi Drone“ yra vadinamas geriausiu 2017 metų vidutinės klasės dronu. Hanoveryje įsikūręs Tarptautinio Dizaino Forumas apdovanojo „XIAOMI Mi Drone 4K“ droną „IF“ apdovanojimu, o prestižinį „IDEA“ apdovanojimą įteikė Amerikos pramonės dizainerių draugija. 
  • „TECHTablets“ atstovai išbandė „Xiaomi Mi Drone“ ir padarė jo apžvalgą: panaudotos pačios aukščiausios kokybės medžiagos, o pats dronas yra labai lengvas valdomas
  • Sami Luo labai detaliai ištestavo „DJI Phantom 3S Standard“ ir „Xiaomi Mi Drone 4K“. Palygino šių dviejų dronų baterijų veikimą ir jų efektyvumą, kokiu atstumu nuo valdiklio gali skraidyti dronai bei koks jų sklendimo ir gimbalo (stabilizatoriaus) stabilumas, atliko kamerų testus. Trumpai apibendrinus testų rezultatus, galima teigti, kad daugumą jų laimėjo „Xiaomi Mi Drone 4K“ dronas.
  • Apžvalgininko Justin‘o Davis‘o įspūdžiai po pusės metų naudojimo: „tai geriausias kiniškas dronas koks tik yra buvęs mano rankose“ - pagal dabartinę kainą turbūt nieko geriau nėra visame pasaulyje.

„Xiaomi Mi Drone“ yra populiarus ir puikiai vertinamas dronas ne tik tarp apžvalgininkų, bet ir tarp pirkėjų. Gearbest.com portale jis yra surinkęs 4,82 žvaigždutes iš 5 (895 pirkėjų įvertinimai). Štai ką keletas iš jų sakė apie šį orlaivį:

  • Paolo – „Xiaomi Mi Drone“ yra gražus dronas, geriausia kokybė už tokią kainą. Tiksli GPS, nuotraukos ir vaizdo įrašai atrodo gražiai, pats orlaivis yra greitas ir stabilus net pučiant vėjui. Daug naudingų funkcijų, tokių kaip automatinis pakilimas ir nusileidimas, gera baterijos talpa, labai paprastas pilotavimas. Šis dronas teikia daug džiaugsmo, rekomenduoju jį visiems pradedantiesiems ir netgi patyrusiems dronų pilotams“.
  • Daniel – „Šis dronas yra nuostabus. Jį lengva valdyti, jis daro nuostabias nuotraukas ir vaizdo įrašus. Stabilizuojantis kameros laikiklis veikia tobulai, vaizdo įrašai yra labai stabilūs. Neplanuotai droną teko pilotuoti pučiant labai stipriam vėjui iškart po audros. Dronui tai labai nepakenkė, jis skraidė lyg niekur nieko. Ore jis gali išsilaikyti apie 20 minučių, gal net šiek tiek ilgiau“.
  • Fellice – „Dronas su geriausiu kokybės ir kainos santykiu rinkoje. Bet būkite atsargūs – tai ne žaislas, o pusiau profesionalus dornas. Puikus įrenginys, jei jums norite drono, kuris yra pakankamai stabilus aukštos kokybės nuotraukos ir vaizdo įrašams. Šis dronas yra kiek didokas, jį sunku nešioti. Dėl to jis nėra labai geras einant į ilgesnį žygį gamtoje“.
  • Stefan Grasse – „Tai man jau antrasis dronas. Anksčiau turėjau „DJI Phantom 3 Standard“, bet jį iškeičiau į „Xiaomi Mi Drone“. Šis gaminys yra puikus, jo kokybė yra labai aukšta, jį malonu naudoti. Labai gera nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybė“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (1)