„Xiaomi ir vėl pagamino aukščiausios kokybės produktą: „Xiaomi Mi Box“ TV priedėlis su „Red Dot“ ir „Good Design“ apdovanojimais bei „Google“ sertifikatu pagal kainą ir kokybę yra nepralenkiamas ir bet kokį televizorių paverčia išmaniu („Xiaomi Mi Box“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (4)

„Xiaomi Mi Box“ TV priedėlis - tai kompaktiškas, tarptautinės versijos, Wifi ir Bluetooth ryšius palaikantis, dirbantis su Android TV operacine sistema ir atkuriantis iš emsės visus filmų formatus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-08-09 „Xiaomi ir vėl pagamino aukščiausios kokybės produktą: „Xiaomi Mi Box“ TV priedėlis su „Red Dot“ ir „Good Design“ apdovanojimais bei „Google“ sertifikatu pagal kainą ir kokybę yra nepralenkiamas ir bet kokį televizorių paverčia išmaniu („Xiaomi Mi Box“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mi Box“ specifikacijos

  • Garsas ir vaizdas: DTS ir Dolby erdvinis garsas, bet neturi 5.1 garso sistemos; HDR skaitmeninis garsas ir vaizdas; 4K ULTRAHD, H.265, H.264; Youtube, Netflix ir daugybė kitų platformų
  • Procesorius: 4 branduolių Cortex-A53 2.0 GHz procesorius; 
  • Vaizdo plokštė: Mali 450 750 MHz vaizdo plokštė
  • Atmintis: 2 GB DDR3 RAM; 8 GB duomenų atmintis eMMC. Pastorosios padidinti su atminties kortele nėra galimybės
  • Ryšiai: WiFi 802.11a/b/g/n/ac; dviejų dažnių Wi-Fi: 2.4GHz/5GHz; Bluetooth 4.0/3.0
  • OS: Operacinė sistema Android TV 6, todėl tai ką turite savo išmaniajame telefone turėsite ir čia. Tereikia prisijungti prie savo Google paskyros
  • Išskirtinės savybės: Valdymo balsu ir Google Cast bei AirPlay palaikymas - vienu spustelėjimu perkelia vaizdą ir garsą į TV iš telefono arba planšetės be jokių laidų; 
  • Kalba: tarptautinė versija su daugiakalbiu meniu – palaiko lietuvių kalbą
  • Jungtys: jungiamas prie bet kokio TV su HDMI 2.0a (HDCP 2.2) jungtimi, turi USB 2.0 ir SPDIF Out / 3.5 mm garso išvesties jungtis
  • Pakuotėje: HDMI kabelis, valdymo pultelis su balso komandomis, „Xiaomi Mi Box“ TV priedėlis
  • Matmenys ir masė: 15.00 x 15.00 x 6.00 cm, 300 g.

„Xiaomi Mi Box“ kaina

  • Gearbest siūlo už €56.58, siuntimas į Lietuvą nemokamas registruotu paštu. 
  • Šiuo metu šį tarptautinės versijos „Xiaomi Mi Box“ TV priedėlį per ebay platformą iš internetinės parduotuvės TomTop galite įsigyti už 56,09 eurusPristatymas į Lietuvą nieko nekainuos.
  • Lietuvoje tokio TV priedėlio kaina yra apie 84 eurus.
  • Perkant iš Kinijos sutaupote mažiausiai 28 eurus.

Televizoriaus paskirtis namų buityje gerokai pasikeitė, tačiau naujausios kartos išmanieji televizoriai yra įperkami tikrai ne visiems. Tačiau net ir senuką televizorių galima padaryti išmaniu. Tam ir gaminami šiuolaikiniai TV priedėliai. Tokie įrenginiai leidžia ir senesnių televizorių savininkams naudotis pačiomis įvairiausiomis išmaniosiomis funkcijomis. Šįkart detaliai apžvelgsime „Xiaomi Mi Box“ TV priedėlį ir ką apie jį sako apžvalgininkai bei jį įsigiję pirkėjai

„Xiaomi Mi Box“ TV priedėlis yra ne tik inovatyvus įrenginys, bet ir puikaus dizaino. „Xiaomi“ kompanijos sukurtas TV priedėlis yra pelnęs tarptautinį pripažinimą ir gavęs du apdovonajimus: Red Dot ir Good Design. Šis TV priedėlis praktiškai bet kokį televizorių paverčia išmaniu ir kas yra itin svarbu, kad jis savo funkcionalumu visiškai niekuo nenusileidžia net ir patiems brangiausiems išmaniesiems televizoriams.

Pageidaujamą funkcionalumą užtikrina TV priedelyje integruota „Android TV 6.0“ operacinė sistema, kuri yra aprūpina ne tik prieigą prie „Google Play“ programėlių elektroninės parduotuvės, bet ir „Google Cast“ bei HDR vaizdo atkūrimo techninių sprendimų.

Tad galima mėgautis mėgstamomis TV laidomis, žaisti žaidimus, žiūrėti filmus ar klausytis radijo. „Mi Box“ taip pat rekomenduoja vaizdo įrašus remiantis naudotojo asmeninėmis „YouTube“ ir „Google Play“ preferencijomis.

O jeigu priedelio savininkas nori papildomo funkcionalumo, bet kada gali persisiųsti reikiamą programą iš „Google Play“ ir ją įdiegti. Programėlių parduotuvėje rasite tik tas aplikacijas, kurios pritaikytos „Android TV“ operacinės sistemos versijai. Tačiau labiau patyrę vartotojai gali nesunkiai parsisiųsti ir įdiegti telefonams skirtus failus.

Norint tai padaryti, reikia priedėlio nustatymuose susirasti skiltį „Sauga ir apribojimai“ ir įjungti galimybę diegti programas iš nežinomų šaltinių. Siunčiant programėles į priedėlį prireiks failų naršyklės (pavyzdžiui, „ES File Explorer“). Ją galite persisiųsti iš „Google Play“. Ten taip pat rasite „HALauncher“. Tai programėlė, kurioje galėsite matyti ir paleisti visas jūsų pačių įdiegtas telefonines aplikacijas.

Mažą ekraną pakeisti dideliu galima vos vienu bakstelėjimu. „Mi Box“ pasižymi integruotu „Google Cast“, kuris leidžia perduoti laidas, filmus, muziką ir dar daugiau iš išmanaus telefono, planšetinio kompiuterio ar nešiojamo kompiuterio tiesiai į televizorių.

Galiausiai šis TV priedėlis išskirtinis yra ir dėl savo nuotolinio valdymo pulto, suprantančio balso komandas. Jį galima valdyti anglų kalba ir pasakius balsu nuotolinio valdymo pultui ką norima surasti, „Mi Box“ tai suras. Galima pateikti užklausą geriausiems filmams, šios dienos orams ar kitoms naujienoms.

HDR standarto dėka vaizdas ekrane yra tikroviškesnis ir pasižymi sodresnėmis spalvomis. Žinoma, reikia, kad televizorius palaikytų HDR technologiją. Galingas vaizdo dekodavimas yra tokios pat svarbos, kaip ir aukšto našumo procesorius. „Mi Box“ palaiko iki 60 kadrų per sekundę ir tai yra dvigubai daugiau nei standartiniai TV priedėliai.

Dar reikėtų pastebėti, kad HDMI 2.0a yra greitesnis būdas perduoti vaizdo įrašus ir garsą į televizorių. Su iki 18 Gbps sparta, jis reikšmingai pagerinta vaizdo ir garso kokybę bei lemia, kad „Mi Box“ yra idealus įrenginys žiūrėti 4K Ultra HD ir HDR vaizdo turinį.

„Mi Box“ palaiko Dolby Digital Plus ir DTS daugiakanalį HD garso kodavimą. Rezultatas – sklandesnis, dinamiškas ir tikroviškesnis erdvinis garsas.

Na, o štai ką sako „Xiomi Mi Box“ TV priedėlį įsigiję pirkėjai ir jį išbandę apžvalgininkai.

„Xiaomi Mi Box“ atsiliepimai

  • Tiago. „Tai puikus Xiaomi produktas. Pagrindiniai privalumai: labai gera pagaminimo kokybė, paprasto, tačiau įdomaus dizaino, o WiFi veikia sklandžiai. Švari ir gera Android TV vartotojo sąsaja. Trūkumai: mažai USB prievadų, siūlyčiau papildomai įsigyti USB atmintinę. Nėra Ethernet kabelio įvesties jungties.“
  • Metehan Toksoy. „Visiškai švari ir puiki Android TV operacinė sistema, greitai dirba net ir žiūrint 4K vaizdo įrašus ar žaidžiant žaidimus. Galima atsisiųsti norimas programėles. Bluetooth nuotolinio valdymo pultas yra tiesiog puikus. Jis vartoja labai mažai energijos, automatiškai išsijungia, o vėl įsijungia paspaudus bet kurį jo mygtuką. Valdymas balsu yra kažkas fantastiško – labai patogu ir paprasta naudotis. Trūkumas būtų tas, kad nėra naršyklės ir elektroninio pašto. Žinau, kad šis įrenginys veikia kaip Entertainment Center, bet naršyklė galėtų būti. Galima įsidiegti Google Chrome, tačiau jos negalėsite valdyti balsu, reikės klaviatūros.“
  • Gamegenie. „Puikiai veikia nuotoliniu būdu, WiFi 5GHz ryšys stiprus ir kokybiškas. Kaip ir daugelis Android įrenginių, palaiko daug kalbų. Tai kompaktiškas, stilingas, diskretiškas TV priedėlis. Paprastas ir efektyvus nuotolinis valdymas. Palaiko tiesiog milžinišką kiekį programų (Netflix, Spotify, MyCanal ir t.t.). Pagrindinis trūkumas, kad nėra Ethernet prievado ir tik viena USB jungtis. Internetas veikia kokybiškai, bet tik WiFi ryšiu. Tad norint viską daryti laidu, reikės įsigyti USB/Ethernet adapterį. Taip pat nėra išjungimo funkcijos, tad TV priedėlis gali veikti tik būdėjimo režimu arba būti paleistas iš naujo.“
  • Christos. „Labai greitas, lengvas naudotis, geros pagaminimo kokybės, paieška balsu iš nuotolinio valdymo pulto veikia puikiai. Kodi (atsisiųsta iš Play Store) veikia labai gerai. Deja, bet nėra Google Chrome, taip pat Ethernet išvesties ir tik vienas USB lizdas. Įsigijau USB į RJ45 adaptarį ir dabar turiu laidinį interneto ryšį, bet neliko laisvo USB lizdo.“



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (4)