Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos išmaniajam laikrodžiui „KingWear KW88 Pro“ su „Super AMOLED“ ekranu, „Android 7.0“, GPS, 3G galimybe ir daugybe kitokių funkcijų pigiau nei 80€  (1)

Vietiniai Kinijos gamintojai ir toliau aktyviai darbuojasi išmaniųjų laikrodžių rinkoje. Atrodytų, dar visai neseniai kinai buvo tik rinkos naujokai. Vis dėlto technologijų rinkoje viskas keičiasi itin gretai, todėl šiuo metu vietinius Kinijos gamintojus jau tenka vadinti išmaniųjų laikrodžių rinkos lyderiais. Šiuo atveju nuolatinį ir labai spartų progresą puikiai patvirtina naujos kartos išmanusis laikrodis „KingWear KW88 Pro“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „KingWear KW88 Pro“ yra biudžetinės klasės išmanusis laikrodys su itin aukštos kokybės OLED ekranu ir įspūdingu funkcionalumu – palaiko GPS, 3G ryšį, turi interneto naršyklę, transliuoja muziką, atlieka visas standartines išmaniosios apyrankės funkcijas, o nuo brangesnių išmaniųjų laikrodžių atsilieka sporto režimų įvairove, bet daugelį jų lenkia 3G galimybėmis.
  • Turi visas fizinio aktyvumo asistentui būdingas funkcijas - žingsniamatis, pulsometras, priminimai apie per mažą aktyvumą.
  • Turi interneto naršyklę, skaičiuotuvą, kalendorių, elektroninių knygų skaityklę, praneša apie žinutes iš socialinių tinklų ir telefono, palaiko vaizdo skambutį
  • WiFi, Bluetooth 4.0, GPS ryšio moduliai.
  • 3G ryšio modulis leidžia šį išmanųjį laikrodį naudoti pokalbiams, Nano SIM standarto kortelė.
  • Per belaides ausines groja MP3 ir MP4 formatus.
  • „Android 7.0“ operacinė sistema - daugelis kiniškų išmaniųjų laikrodžių naudoja „Android 5.0“ OS, tad „KingWear KW88 Pro“ iš karto išsiskiria iš jų daug naujesne OS.
  • Itin kokybiškas 1,39 colių įstrižainės „Super AMOLED“ technologijos ekranas (400 x 400, 286 PPI).
  • Korpusas iš patvaraus aliuminio, o ekraną nuo susibraižymų apsaugo safyro stiklas.
  • 4 branduolių 1,3 GHz taktinio dažnio „MediaTek MTK6580“ centrinis procesorius.
  • 1 GB RAM.
  • 16 GB duomenų atmintis.
  • 350 mAh baterija
  • 2 megapikselių korpuso šone integruota kamera, turi nuotlonį telefono kameros valdymą.

Kaina

Išmanusis laikrodis „KingWear KW88 Pro“ Kinijoje pasirodė rugpjūtį. Būtent tai yra viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl šį išmanųjį laikrodį kol kas platina labai nedaug Kinijos elektroninių parduotuvių. „KingWear KW88 Pro“ kol kas galima įsigyti tik Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“.

Jeigu domitės išmaniųjų laikrodžių rinka, tuomet greičiausiai žinote, kad „KingWear KW88 Pro“ tikrai nėra pirmasis bendrovės išmanusis laikrodis. Pavyzdžiui, gerokai anksčiau pristatytas „KingWear KW88“ išmanusis laikrodis jau spėjo susilaukti itin didelio populiarumo. Vis dėlto labai panašu, kad „KingWear KW88“ vietą jau labai greitai turės pilnai užleisti „KingWear KW88 Pro“.

Tokios prognozės atrodo itin realios dėl tos priežasties, nes „KingWear KW88 Pro“ išmanusis laikrodis techniškai yra daug pranašesnis už „KingWear KW88“. Pavyzdžiui, senesnės kartos išmanusis laikrodis turi dvigubai mažiau RAM, net keturis kartus mažesnę ROM atmintį ir taip pat naudoja jau morališkai senstelėjusią „Android 5.1“ operacinę sistemą.

Tuo tarpu naujos kartos išmanusis laikrodis „KingWear KW88 Pro“ pranašumą įgyja ne tik dėl geresnės aparatinės dalies, bet ir dėl platesnio taikomųjų programų pasirinkimo bei dar solidesnio kruopščiai, nors ir nelabai ženkliai, atnaujinto dizaino.

Galiausiai senesnės kartos išmaniojo laikrodžio „KingWear KW88“ šiuo metu įsigyti neapsimoka ir dėl kainos. Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ tiek „KingWear KW88 Pro“, tiek „KingWear KW88“ siūlo įsigyti už tą pačią kainą.

Greičiausiai sutiksite, kad nėra jokios pagrindo už techniškai mažiau pažangų išmanųjį laikrodį mokėti tiek pat, kiek ir už tą, kuris jau siūlo reikšmingus aparatinės dalies atnaujinimus. Būtent tai puikiai paaiškina, kodėl „KingWear KW88 Pro“ šiuo metu yra kur kas geresnis pasirinkimas tiems pirkėjams, kurie ieško ekonominės klasės išmaniojo laikrodžio.

Tai visiškai naujas išmanusis laikrodis, tad deja, bet kol kas nėra nei atsiliepimų, nei apžvalgų.  

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai (1)