Vienas iš tų daiktų, kurių galite ir neturėti, tačiau įsigiję niekada nesigailėsite: kompaktiškas, stilingas ir labai patogus 100W „Xiaomi MiJia Smartmi“ automobilinis inverteris iš 12V į 220V su USB jungtimi  (2)

Kiekvienas daug keliaujantis žmogus žino, kad įtampos keitiklis automobiliui yra labai naudingas. Jis leidžia prie automobilio 12 V elektros sistemos prijungti įprastus 220 V reikalaujančius įrenginius. Tai suteikia galimybę naudotis kai kuriais buitiniais prietaisais, greitai įkrauti baterijas, prijungti galingesnę garso įrangą. Dauguma inverterių yra gana dideli ir atrodo nekaip, tačiau „Xiaomi MiJia Smartmi“ pasižymi paprastu, švariu dizainu ir kompaktišku korpusu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „Xiaomi MiJia Smartmi“ – tai automobilinis 100W galios inverteris, keičiantis 12 V įtampą į 220 V, turintis universialius lizdus elektros kištukams ir vieną USB išėjimą.
  • „Xiaomi MiJia Smartmi“ yra jungiamas tiesiai į įprastą automobilinį elektros lizdą, dažnai vadinamą cigaretės degiklio lizdu.
  • Laido ilgis - 60 cm.
  • Galia – 100 W.
  • Turi universalų elektros kištuko ir USB lizdus.
  • USB lizdas - 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A.
  • Palaiko greito krovimo standartus QC 2.0, QC 3.0.
  • Inverterio našumas – 85 %.
  • Darbinė temperatūra - -10 - +50 laipsnių.
  • Aušinimas – integruotas ventiliatorius, triukšmas – 42 dB.
  • Saugumas – apsauga nuo įtampos šuolių, trumpo jungimo, perkrovos, perkaitimo.
  • Išmatavimai ir svoris - 12 x 7,50 x 4,1 cm, 332 g.

Kaina

„Xiaomi MiJia Smartmi“ yra vienas iš tų daiktų, kurių galite ir neturėti, tačiau įsigiję tikrai nesigailėsite. Nuo kitų inverterių jis skiriasi tuo, kad yra sukurtas keliaujantiems. Jis nėra skirtas nuolatiniam montavimui automobilyje. Jį galima lengvai atjungti ir vėl prijungti.

Kadangi jis nuolat lieka salone, jis turi veikti labai tyliai ir netrukdyti. Todėl integruotas ventiliatorius skleidžia vos 42 dB garsą ir dirba priklausomai nuo įrenginio temperatūros. Pats „Xiaomi MiJia“ inverteris yra gana mažas, jo išmatavimai – 12 x 7,50 x 4,1 cm, laido ilgis – 60 cm.

Kalbant apie laidą, automobilinis kištukas tiks absoliučiai daugumai automobilių su 12 voltų sistemomis. Kištukinis lizdas taip pat yra gana universalus, tinkantis ir europietiškiems, ir australietiškiems, ir kai kuriems amerikietiškiems kištukams. Šalia yra ir USB laidas, kuris labai pravers įkraunant įrenginių baterijas. Svarbu tik tai, kad bendra prijungtų įrenginių galia neviršytų 100 W.

Kita vertus, „Xiaomi MiJia Smartmi“ inverteris turi galybę apsaugų – nuo įtampos šuolių, trumpo jungimo, perkrovos ir perkaitimo jis yra apsaugotas. Šis įrenginys pajunta, kai kas nors prijungiama prie USB lizdo ir pagal tai koreguoja savo veikimą. Tiesa, intensyviai naudojamas jis gali šiek tiek įšilti – tai yra normalu ir nepakenks jo aukštos kokybės polikarbonato-ABS plastiko korpusui.

Kam toks inverteris gali būti naudingas? Juk Xiaomi gamina ir kitokių, kur kas pigesnių įkrovėjų, tokių kaip „Xiaomi ROIDMI 3S“. Jis turi ne tik 2 USB lizdus, bet ir FM moduliatorių. Tačiau yra kur kas mažesnės galio ir neturi 220 V išėjimo. 

Telefonus galite įkrauti USB laidu, bet daugelis nešiojamųjų kompiuterių turi būti įkraunami iš tinklo. Toks inverteris taip pat leidžia prijungti įvairius kitus įrenginius, įrankius, šviestuvus ir kitus daiktus, kuriems reikia 220 V, svarbu neviršyti 100W galios. 

Vertinimai

„Xiaomi MiJia Smartmi“ įtampos keitiklis yra palyginti naujas įrenginys. Kol kas Gearbest.com portale jį įvertino tik vienas žmogus. Jis skyrė maksimalias penkias žvaigždutes ir prie privalumų savo atsiliepime parašė:

  • Igoris – „Kompaktiškas, tylus, atrodo puikiai, neįkaista“. Prie trūkumų pirkėjas paminėjo tik trumpą laidą. Tačiau tai – labai nedidelė problema, kai įrenginys yra toks kompaktiškas ir lengvai nešiojamas iš vieno automobilio į kitą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai (2)