Ištisus metus testuotos belaidės ausinės su specialia derinimo įranga iš Danijos: su nuolaida siūlomos naujos kartos „Bluedio T6“ - „Garso kokybę būtų sunku aplenkti, o ir atrodo kaip kelis kartus brangesnės ausinės“ (Video)  (1)

„Bluedio“ garsėja įspūdingomis ausinėmis, kurios nekainuoja labai daug. Vienas naujausių kompanijos produktų - „Bluedio T6“ belaidės ausinės, pasižyminčios patobulinta triukšmo slopinimo technologija. Šios ausinės yra labai patogios, didelės, o didelė baterija leidžia muzikos klausytis net 25 valandas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-08-23 Ištisus metus testuotos belaidės ausinės su specialia derinimo įranga iš Danijos: su nuolaida siūlomos naujos kartos „Bluedio T6“ - „Garso kokybę būtų sunku aplenkti, o ir atrodo kaip kelis kartus brangesnės ausinės“ (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „Bluedio T6“ yra ausis apgobiančios belaidės ausinės, puikiai atkuriančios visą dažnių spektrą, bet labiausiai akcentuojančios žemus dažnius.
  •  „Bluedio T6“ pasižymi puikiomis triukšmo slopinimo savybėmis – turi gana storus kaušelius bei aktyvią aplinkinio triukšmo slopinimo sistemą.
  • Aliuminio ir titano lydinio korpusas su itin storais „Memory foam“ kaušeliais.
  • Gamintojas didžiuojasi, kad „Bluedio T6“ buvo bandomos net metus laiko, todėl yra tvirtos ir groja puikiai.
  • Tipas - belaidės/apgobiančios ausis.
  • Garsiakalbio skersmuo – 57 mm.
  • Dažnių diapazonas - 15Hz~25KHz.
  • „Bluetooth“ sąsaja, vienu metu gali prisijungti du įrenginiai.
  • Aukštos kokybės mikrofonas pokalbiams telefonu. 
  • Varža - 16 omai.
  • 650 mAh baterijos pakanka 25 muzikos klausymo ar pokalbių valandų.
  • Įkrovimo laikas - 1.5 - 2h. 
  • Atsiunčiama su medžiaginiu maišeliu, instrukcijomis anglų kalba ir „USB“ įkrovimo laidu.
  • Svoris - 400 g.

Kaina

„Bluedio T6“ yra naujos kartos belaidės ausinės tikriems pradedantiems audiofilam. Garsioji „Bluedio“ kompanija jas bandė ištisus metus, joms teko pereiti eilę testų, iš Danijos buvo atsivežta ypatinga derinimo įranga. Tačiau gamintojas mano, kad rezultatas buvo vertas šių pastangų.

Jeigu kada nors anksčiau teko domėtis ausinėmis iš Kinijos, tai greičiausiai jau žinote, kad „Bluedio“ yra gerai vertinamas prekinis ženklas ne tik Azijoje, bet ir Europoje bei Amerikoje, o jų gaminamos ausinės pagal kokybę prilygsta 2-3 kartus brangesniems analogams.

Visų pirma, „Bluedio T6“ yra kokybiškas gaminys. Ko korpusą sudaro aliuminio ir titano lydinys, kuriam suformuoti reikėjo net 57 skirtingų procesų.

Ausis apgobiantys kaušeliai yra labai stori ir minkšti, kad gerai blokuotų aplinkos triukšmą. „Bluedio“ šias ausines visaip lankstė net 1587 kartus, kad įsitikintų, kad jos yra tvirtos.

Kalbant apie kaušelius, jie nėra vienintelė apsauga nuo aplinkos triukšmo. „Bluedio T6“ turi ir aktyvią triukšmo slopinimo sistemą – ausinių išorėje yra nedidelis mikrofonas, kuris klausosi aplinkos garsų. Tuomet jiems priešingos akustinės bangos yra siunčiamos per garsiakalbius į naudotojo ausis.

Taigi, priešingos bangos viena kitą atšaukia ir triukšmas yra pastebimai sumažinamas. Jau pati ausinių forma triukšmą turėtų sumažinti 6 dB. Aktyvi triukšmo slopinimo sistema jį sumažina dar 25 dB – pažalinama apie 90 % žemo dažnio triukšmo, kuris dominuoja miesto aplinkoje. Tačiau įjungę šią sistemą pastebėsite ir vieną neigiamą pasikeitimą – suprastės vidutiniai tonai.

Taip jau veikia ta aktyvi triukšmo slopinimo sistema – atšaukinėdama išorinius garsus ji nusineša ir dalį muzikos. Tačiau T6 yra pakankamai pažangios, kad skirtumas nebūtų dramatiškas ir muzika išliktų graži.

„Bluedio T6“ turi didelius 57 mm garsiakalbius, kurie labiausiai pabrėžia žemus tonus, kurie yra vienas iš pagrindinių šiuolaikinės muzikos akcentų. Garsas yra aiškus ir detalus, net menkiausi akcentai skamba puikiai. Kadangi ausinių kaušeliai apgobia ausis, sudaromas uždaras akustinis laukas, kuris leidžia sukurti gyvos muzikos įspūdį.

Galiausiai, „Bluedio T6“ nėra labai lengvos ausinės – jos sveria 400 gramų. Tačiau jas vis tiek galima nešioti kasdien, nes jos yra stebėtinai patogios ir labai tvirtos.

650 mAh baterijos pakanka 25 muzikos klausymo ar pokalbių valandų. Jei naudosite šias ausines pokalbiams telefonu, jūsų pašnekovai džiaugsis garso kokybe, nes T6 turi aukštos klasės mikrofoną.

„Bluedio T6“ yra dar pakankamai šviežios ausinės, tačiau panašu, kad jos belaidžių ausinių rinkoje bus sutiktos labai palankiai.

Vertinimai

„Bluedio T6“ Gearbest.com portale yra vertinamos 4,63 žvaigždutėmis iš 5. Tiesa, savo vertinimus kol kas pateikė tik 8 pirkėjai, todėl didelių išvadų iš šio skaičiaus daryti negalima. Kol kas matyti, kad 5 vertinimai yra maksimalūs 5 balai iš 5, o 3 pirkėjai duoda 4 balus iš 5.

Pastarieji rašo kai kuriuos iš anksto nuspėjamus trūkumus - pastebi, kad įjungus aktyvų triukšmo slopinimą suprastėja garso kokybė, bet taip vyksta iš esmės su visomis šią technologiją turinčiomis ausinėmis. Kitas minimas trūkumas - kai kam pasirodė didokas jų svoris, bet vėl, tai ausį apgaubiančios ausinės su itin tvirtu korpusu. Tikėtis kažko kito būtų sudėtinga. Ir galiausiai, kai kurie pirkėjai ant ausinių korpuso pasigenda valdymo mygtukų - garsą ir grojamas dainas šiose ausinėse galima valdyti tik iš to įrenginio, kuris transliuoja muziką. 

O štai ką sako keli pirkėjai, kurie skyrė maksimalų balų kiekį:

Tommy – „Puikus garsas, subalansuoti žemi tonai. Gražios ir stilingos ausinės, labai patogios. Jos pagamintos iš metalo, bet nėra labai sunkios. Aktyvi triukšmo slopinimo sistema labai praverčia triukšmingoje aplinkoje, bet ji trumpina baterijos darbo laiką. Aplink esantys žmonės gali girdėti, ko jūs klausotės – jos truputį praleidžia garsą“.

Kily – „Garso kokybę būtų sunku aplenkti. Jos ir atrodo kaip brangios ausinės. Pirkau jas vien dėl triukšmo slopinimo sistemos, tačiau ji atima žemus ir vidutinius tonus, nemanau, kad naudosiu šią funkciją. Kita vertus, be jos garsas yra kur kas geresnis, o minkšti kaušeliai veikia pakankamai gerai blokuodami didžiąją dalį pašalinio triukšmo“.

Mickle – „Esu labai patenkintas šiomis ausinėmis. Jos yra lengvos, lengvai prijungiamos ir naudojamos. Garso kokybė yra žavinga, o ausis apgaubiantys kaušeliai yra labai patogūs. Neturiu dėl ko skųstis šiomis ausinėmis – geras pirkinys už tokią kainą“.

Kim – „Myliu jas! Baterijos pakanka 3-4 dienom, jei kasdien ausinės naudojamos po 8 valandas. Jas lengva prijungti prie kitų įrenginių „Bluetooth“ ryšiu. Pokalbių telefonu kokybė ir garsas yra puikūs“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: