Geriausi šios savaitės pasiūlymai iš Kinijos turgelio: didžiausias rudeninis išpardavimas ir rekordiškai mažos kainos geriausiems „Xiaomi“ išmaniems laikrodžiams, robotams-siurbliams bei kitai naudingai technikai (Video, 2018 m. 36 savaitė)  ()

Rugsėjo mėnesį daugelyje Kinijos elektroninių parduotuvių prasidėjo didžiausias rudeninis išpardavimas - skelbiamos labai geros kainos geriausiai ir populiariausiai produkcijai, tačiau kaip visada, pasiūlymų kiekis ribotas. Atrinkome šios savaitės įdomiausius pasiūlymus, galbūt kažkas sudomins.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog apie išpardavimus jau skelbė tiek „Gearbest“, tiek „Geekbuying“. Panašias akcijas siūlo ir kitos kiniškos parduotuvės, tik neišplatino pranešimų spaudai. Bet kainos pas visu skirtingos - galite palyginti tolesniuose pasiūlymuose. 

Išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ 

140.64€ | 20% nuolaida | 4.73 balai iš 5 (501 vertinimai)

Kol kas turbūt pati geriausia kaina, kokia tik yra buvusi „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ išmaniajam laikrodžiui. Tai šių metų išmaniųjų laikrodžų karalius vidutinėje klasėje – su Garmin flagmanais jis nekonkuruoja, bet ir jo kaina 2-3 kartus mažesnė. Nors kaip ir kiekvienas brangesnis daiktas turi dviprasmiškų vertinimų, visgi bendrai „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ yra tikrai dėmesio vertas išmanusis laikrodis – ko gero geriausias, ką galima įsigyti iki 150€.

Kaina (tikrinta 2018 09 02 22:30)

  • Šiuo metu Gearbest su 20% nuolaida „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ galima įsigyti už 140.64€. Siunčia registruotu paštu, siuntimas kainuos 0.25€.
  • Tomtop taiko 32% nuolaidą, su ja laikrodžio kaina siekia 167€. Standartinis siuntimas, kuris nieko nekainuos.
  • Geekbuying šį laikrodį siūlo už 145€ (Kinijos sandėlis), 154€ (Vokietijos sandėlis). Siunčiantis iš Kinijos registruotu paštu nieko nekainuos, siunčiantis iš Vokietijos siuntimo išlaidos sieks 14.83€.
  • Lietuvoje šį išmanųjį laikrodį galima įsigyti už 194€.
  • Cafago „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ dabar kainuoja 202€. Standartinis siuntimas, nieko nekainuos.
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote apie 60 eurų.

Išsamiau: Laikrodis su galybe funkcijų, labai geru GPS, neįtikėtina baterija ir puikia kokybe: „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ - biznio klasės išmanusis laikrodis už biudžetinę kaina (Aprašymas, Apžvalgų suvestinės, Pirkėjų atsiliepimai, Video)

Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“

22.51€ | su kuponu HKBAND | 31% nuolaida | 4.77 balai iš 5 (3062 vertinimai)

Antrą mėnesį iš eilės tai yra viena iš perkamiausių prekių. Ir nieko keisto - ši apyrankė muša populiarumo rekordus visame pasaulyje. „Xiaomi Mi Band 3“ gamintojas anonsavo 2018 metų gegužės 31 d., o birželio mėnesio pabaigoje Wang Xiangas, „Xiaomi“ vyresnysis viceprezidentas „Twitter“ tinkle paskelbė žinutę, kad vos per 17 dienų sugebėjo pasiekti 1 milijoną pardavimų. Ir tai turint omenyje, kad apyrankę buvo galima įsigyti tik Kinijoje.

Taip pat jau galima užsisakyti tarptautinę „Xiaomi Mi Band 3“ versiją, kurios kaina šiuo metu - 23.73€. Nuo kiniškos versijos ji skiriasi tuo, kad turi CE sertifikatą, joje yra įdiegta tik anglų kalba (kiniška apyrankės versija turi ir kinų, ir anglų kalbą - nustatoma per programėlę pasirinkimuose). Nors abiejų apyrankių versijų galimybės yra identiškos, tačiau internete komentatoriai teigia, kad tarptautinė versiją yra kažkiek stabilesnė.

Kaina (tikrinta 2018 09 02 22:30)

  • Paprastai be nuolaidų kainuoja 35-40€
  • Gearbest „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę, kuri neturi NFC modulio, galima įsigyti už 22.51€ su kuponu HKBAND. Pristatymas registruotu paštu, nemokamai, jei būtų mokesčiai, Gearbest juos kompensuoja.
  • Gearbest siūlo ir tarptautinę „Xiaomi Mi Band 3“ versiją už 23.73€. Pristatymas registruotu paštu, nemokamai.
  • Tomtop parduotuvėje „Xiaomi Mi Band 3“ parduodama už 38€. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Lietuvoje ši išmanioji apyrankė kainuoja 47€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 24€.

Štai ką apie ją sako vienas pirkėjas:

Sveiki visi. Esu Peteris iš Graikijos ir labai džiaugiuosi turėdamas naująją „Xiaomi Mi Band 3“. Ji atrodo puikiai. Įsidiegiau programėlę ir ji man labai padeda sporto salėje. Su apyranke galite bėgioti ir plaukioti – jokių problemų. Tai labai graži ir miela apyrankė, o pristatymas iš Gearbest.com kaip visad labai greitas. Esu labai laimingas. Vienintelis trūkumas yra apyrankės kaina – ji ganėtinai didelė. (Greek Unboxing)

Išsamiau: Populiarumo rekordus mušanti išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“: „atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai paprastas - sunku norėti kažko daugiau“ (Video)

Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“

29.88€ | 43% nuolaida | 4.71 balai iš 5 (7 vertinimai)

Dar vienas puikus ir labai populiarus „Xiaomi“ gaminys, kuriam pritaikytos rekordinės nuolaidos – kai kainuoja mažiau nei 30€, geresnio pasiūlo galite nesitikėti. O ir pirkėjų vertinimai labai geri.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybė – nuostabi. Labai gera surinkimo kokybė, įkroviklis ir laidas taip pat labai geri. Prisijungimas per „Wi-Fi“ yra paprastas. Pats įrenginys yra labai mažas ir lengvai įrengiamas automobilyje – pirminis nustatymas užtrunka vos 5 minutes. Visiems rekomenduoju šį gaminį. Tačiau instrukcijos yra tik kinų kalba, tik tokias komandas supranta ir įrenginio balso atpažinimo sistema. (Mohit Batan)

Kaina (tikrinta 2018 09 02 22:30)

  • Gearbest šiam vaizdo registratoriui taiko net 43% nuolaidą ir dabar kainuoja 29.88€. Siunčiama registruotu paštu nemokamai.
  • Tomtop šį vaizdo registratorių siūlo už 42.53€. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Cafago „Xiaomi 70mai“ galima įsigyti už 43.09€. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote 13 eurų.

Išsamiau: Geriausias vaizdo registratorius be ekrano pagal kainos ir kokybės santykį? „Visiems rekomenduoju šį gaminį, tačiau jis turi savų niuansų“ („Xiaomi 70mai“, Video)

Dulkių siurblys „Xiaomi Mi Robot Vacuum“

246.12€ | 35% nuolaida | 4.86 balai iš 5 (3605 vertinimai)

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ tai pirmos kartos kompanijos flagmanas ir vienas populiariausių bei galingiausių siurblių robotų iki 300€, skirtas grindų siurbimui sausuoju būdu mažoms, vidutinėms ir didelėms patalpoms. 

Kaina (tikrinta 2018 09 02 22:30)

  • Gearbest šis dulkių siurblys su 35% nuolaida kainuoja 246.12€. Siunčiama nemokamai Priority Line.
  • Geekbuying „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ kaina siekia 283.95€. Iš ES sandėlio, siunčia nemokamai DPD Express.
  • Tomtop šį dulkių siurblį siūlo už 286.64€. Siunčia Duty Free, nemokamai.
  • Lietuvoje šį dulkių siurblį galite įsigyti už 349€.
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote 103 eurus.

Jei ieškote geriausio roboto siurblio už mažiausią kainą, nieko geriau nerasite, o dabar su nuolaidomis kainos tokios, kad neverta ilgai svarstyti. Nebent norite dar geresnio ir tobulesnio įrenginio, tada siūlome antrąją roboto versiją - „Roborock S50“.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ - tai nedidelis robotizuotas dulkių siurblys su net labai stebinančiomis galimybėmis. Tai nėra koks nors pigus namų robotas, kuris nuolat važinėja atsitiktinėmis kryptimis ir trankosi į sienas. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turi 12 skirtingų jutiklių, kurie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus - visuomet paliekamas 10 mm tarpas, kuriuo pasirūpina šluotelės.

Bene labiausiai neįtikėtina šio įrenginio dalis yra gebėjimas susidaryti virtualų vietos žemėlapį ir apskaičiuoti optimaliausią valymo trajektoriją. Tam naudojamas lazerinis atstumo matuoklis, kuris 1800 kartų per sekundę matuoja atstumą aplink robotą 360 laipsnių kampu, ir trys procesoriai, kurie apdoroja šiuos duomenis ir pasirenka efektyviausią valymo maršrutą.

Štai ką apie jį sako vienas apžvalgininkas:

Xiaomi Mi Robot Vacuum“ darbą atliko fantastiškai. Dėl savo išmaniosios lazerinės navigacijos sistemos ir važinėjimo po teritoriją technikos, „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ visą darbą atliko gerokai greičiau nei „Roomba 980“. O kas svarbiausia, darbas atliktas taip efektyviai, kad ant grindų neliko nei vieno dribsnio, robotas susiurbė net mažiausias daleles. („Android Headlines“)

Išsamiau: „Xiaomi Mi Robot Vacuum“: robotas siurblys, kuris nušluosto nosį garsiausiems konkurentams - tylus variklis, efektyvus darbas ir trys procesoriai (Aprašymas, Apžvalgų suvestinė, Video)

Dulkių siurblys „Roborock S50“

348.08€ | 21% nuolaida | 4.92 balai iš 5 (13 vertinimai)

„Roborock S50“ yra naujos kartos robotinis „Xiaomi“ dulkių  siurblys - flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ - išvaizdos prasme iš esmės praktiškai niekas nepakito, taip pat nekrenta į akis, bet gerokai patobulėjo technologiškai. 

Kaina (tikrinta 2018 09 02 22:30)

  • Gearbest „Roborock S50“ kainuoja 348.08€. Iš Kinijos sandėlio, siuntimas Priority Line, kainuos 1.70€.
  • Geekbuying dulkių siurblį siūlo už 387.21€. Siuntimas kainuos 14.83€.
  • Tomtop siūlo už 388.07€. Iš Vokietijos sandėlio, siuntimas Expedited Shipping, nemokamai.
  • GeeKmaxi „Roborock S50“ galima įsigyti už 394.99€. Iš Lenkijos sandėlio.
  • Lietuvoje „Roborock S50“ kainuoja 473€.
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote 125 eurus.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

Štai ką apie jį sako vienas apžvalgininkas:

Jums gali kilti klausimas, ar galima šį dulkių siurblį duoti tiems, kurie neišmano technologijų, pavyzdžiui, vyresnio amžiaus žmonėms. Na, jam reikalingas „Wi-Fi“ ir pirminis nustatymas, kuriam būtinas išmanusis telefonas. Tačiau viską nustačius ir sureguliavus šį dulkų siurblį drąsiai galėsite palikti su kuo tik norite – jis turi mygtukus valymo pradžiai, sugrįžimui į įkrovimo stotelę ir konkrečios zonos valymui. (OzKReviews Colin)

Išsamiau: „Už tokią kainą geresnio dulkių siurblio nerasite“: antros kartos „Roborock S50“ apžvalgininkus sužavėjo savo galingumu ir intelektu (Aprašymas, Apžvalgos, Video)

Veiksmo kamera „Xiaomi Mijia Camera Mini 4K“

79.11€ | 29% nuolaida | 4.84 balai iš 5 (437 vertinimai)

„Xiaomi Mijia“ yra viena geriausiai vertinamų ir perkamiausių kamerų iš Kinijos. „Xiaomi Mijia Camera Mini 4K“ gali filmuoti 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Tai reiškia, kad galite kurti itin aukštos kokybės vaizdo įrašus. 7 sluoksnių itin kokybiškas 145 laipsnių objektyvas yra itin jautrus šviesai, todėl puikiai filmuoja ir tamsoje. „Xiaomi Mijia“ turi pakankamai didelį 2,4 colių ekraną - tokio dydžio ekranai veiksmo kamerų rinkoje yra gana reti. Jis nedideliame prietaise tilpo todėl, kad buvo atsisakyta mygtukų - ekranas yra liečiamas.

Kaina (tikrinta 2018 09 02 22:30)

  • Gearbest ši veiksmo kamera kainuoja 79.11€. Siuntimas Priority Line, kainuos 2.67€.
  • Geekbuying „Xiaomi Mijia Camera Mini 4K“  galite įsigyti už 111.85€. Siunčia registruotu oro paštu, nemokamai.
  • Lietuvoje veiksmo kamera kainuos 142.39€.
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote 63 eurus.

Štai ką apie jį sako vienas apžvalgininkas:

Kamera yra labai kompaktiška ir lengva, o pagaminimo kokybė – aukščiausio lygio. Elektroninis stabilizavimas užtikrina puikią vaizdo įrašų ir nuotraukų kokybę, tačiau vis tiek rekomenduočiau įsigyti Zhiyun kompanijos kameros stabilizatorių (arba originalų ir gerokai pigesnį kameros stabilizatorių aut. past.). Tada kokybė bus dar geresnė. Vienas iš minusų yra tas, kad nakties metu vaizdo kokybė labai stipriai suprastėja, taip pat ir „Slow Motion“ įrašo kokybė yra ganėtinai žema, bet už tokią kaina kitko ir negalime tikėtis. Garsiakalbiai normalūs, programėlė veikia kokybiškai, liečiamas ekranas dirba gerai, o baterija tiesiog puiki – galima 2 valandas įrašinėti 4K vaizdo įrašą, o tai išties įspūdinga. Tik įkrovimo laikas gana vidutiniškas – 1 valanda ir 45 minutės, bet šiuo atveju galima įsigyti papildomą bateriją. Bendrai, Xiaomi Mijia 4K yra viena iš geriausių biudžetinių veiksmo kamerų ir iki 100 dolerių kategorijoje tikrai lenkia daugumą tokių kamerų. (TechLineHD)

Išsamiau: Viena iš geriausiai vertinamų veiksmo kamerų iš Kinijos „Xiaomi Mijia 4K“: praktinis palyginimas su „Gopro Hero5 ir kaip nustatoma anglų kalba (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)

Masažuoklis „Leravan Mi Home“

14.06€ | 39% nuolaida | 4.85 balai iš 5 (738 vertinimai)

Mūsų gyvenimo ritmas yra toks, kad dažnai pamirštame pasirūpinti savimi. O juk kartais skaudančiam kaklui, nugarai ar raumenims taip reikia paprasčiausio masažo. „Xiaomi“ siūlo tokį masažuoklį, kuris jums padės, nors pats net neturi judančių dalių. Transkutaninis elektrostimuliavimas - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. Trumpi, nestiprūs elektros impulsai veikia po oda ir raumenyse esančius nervus. „Leravan Mi Home“ yra kompaktiškas TENS masažuoklis, kurį naudoti labai paprasta. Tereikia jį priklijuoti prie norimos raumenų grupės ir įjungti vieno mygtuko paspaudimu.

Kaina (tikrinta 2018 09 02 22:30)

  • Šis masažuoklis toks populiarus, tad yra išpirktas daugelyje parduotuvių.
  • Gearbest.com šiuo metu šiam masažuokliui taiko 39 % nuolaidą ir jis kainuoja 14.06€. Be nuolaidos šie masažuokliai Gearbest kainuoja apie 21€ - čia galima peržiūrėti visą jų asortimentą. Siuntimas neregistruotu paštu, nemokamai.
  • Jei nuspręsite įsigyti šį įrenginį, reikėtų kartu pasirūpinti ir papildoma elektrodų pora (ji tarnauja maždaug 50 kartų).
  • Lietuvoje neparduodamas.

Trumpai:

  • Transkutaninis elektrostimuliavimas (TENS) – tai medicinoje plačiai taikomas elektrostimuliacijos metodas, kuomet ant odos priklijuoti elektrodai siunčia labai silpnus elektros signalus ir taip stimuliuoja nervus.
  • TENS padeda atpalaiduoti įsitempusius raumenis, malšina skausmą ir netgi skatina endorfino išsiskyrimą.
  • „Leravan Mi Home“ yra itin kompaktiškas TENS masažuoklis, vienu metu veikiantis tik vieną sritį. Todėl jis saugus, lengvas ir paprastas naudoti.
  • „Leravan Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių.
  • Rekomenduojamas masažo laikas – 15 minučių.
  • „Leravan Mi Home“  baterijos pakaks maždaug savaitei, jei kasdien atliksite 15 minučių masažą.
  • Baterija pilnai įkraunama per USB jungtį per 2,5 valandas.
  • Keičiami elektrodai susidėvi per maždaug 50 sesijų.
  • „Leravan Mi Home“ sveria 14 gramų ir gali būti nešiojamas sportuojant.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Šis masažuoklis yra labai mažas ir mobilus, tačiau koks galingas! Galima pasirinkti pulsavimo režimą tiesiog spaudžiant mygtuką ant įrenginio korpuso. Galima padidinti ar sumažinti intensyvumą vos keliais paspaudimais. Gražus dizainas, o medžiagos atrodo labai kokybiškai. Net pakuotė atrodė gražiai. (Marco)

Išsamiau: Pabandė iš smalsumo, o dabar naudojasi visa šeima: skelbiama 33% nuolaida itin gerai vertinamam „Leravan Mi Home“ TENS masažuokliui (Video)

Išmanusis telefonas „Cubot Power“

175.80€ | 43% nuolaida | 4.82 balai iš 5 (45 vertinimai)

Kai kurie apžvalgininkai išbandę šį išmanųjį telefoną jau dabar sako, kad pagaliau kinai sugebėjo padaryti telefoną su itin kokybiškomis kameromis ir šis švaria „Android Oreo 8.1“ operacine sistema ir itin galingais techniniais parametrais pasižymintis „Cubot Power“ lenks net „Xiaomi“ telefonus. Gamintojas šį savo naują modelį - „Cubot Power“ - pristato kaip orientuotą į tuos pirkėjus, kuriems yra svarbus sklandus darbas fotografuojant, peržiūrint video medžiagą, ir kuo mažesnė priklausomybė nuo išorinio energijos šaltinio. Kartu tai yra modelis, skirtas vidutinį biudžetą turintiems pirkėjams, bet kuriems svarbios geresnės nei vidutinės įrenginio galimybės.

Kaina (tikrinta 2018 09 02 22:30)

  • Gearbest skelbia, kad šiuo metu taiko 43% nuolaidą ir „Cubot Power“ galima įsigyti už 175 eurus. Į Lietuvą siunčiama nemokamai registruotu paštu.
  • TomTop toks pats telefono modelis ir su tokiais pačiais parametrais kainuoja 242 eurus. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Lietuvoje parduodamas už 300€.
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote 125 eurus.

Trumpai:

  • „Cubot Power“ telefonas (2018 metų) turi visiškai švarią „Android Oreo 8.1“ operacinę sistemą, 5,99 colių FHD+ įstrižainės ekraną, itin didelės talpos 6000 mAh bateriją, galingą „Helio P23“ procesorių, 20 MP galinę kamerą ir net 6 GB RAM bei 128 GB ROM
  • Visiškai švari Android Oreo 8.1 operacinė sistema
  • 6000 mAh talpos Li-Po tipo baterija. Palaiko greitojo įkrovimo technologiją 5V/2A
  • 5,99 colių įstrižainės FHD+ ekranas, 2160 x 1080 px raiška, 403 PPI, 90 % NTSC, IPS technologija
  • 6 GB RAM
  • 128 GB Duomenų atmintis. Vidinę atmintį dar galima praplėsti su papildoma 128 GB talpos atminties kortele
  • „Helio P23“ 8-nių branduolių, 64 bitų, 2,5 GHz procesorius (MT6763T)
  • „ARM Mali-G71 MP2“ vaizdo plokštė
  • Vienguba 16 MP galinė kamera (interpoliuota iki 20 MP) su f/2.0 diafragma ir „Sumsung“ jutikliu. Kamerą sudaro net 6 skirtingos paskirties lęšiai, kurie užtikrina geresnę raišką ir kontrastą
  • 8 MP priekinė kamera (interpoliuota iki 13 MP) su 4 lęšiais
  • Pirštų atspaudų nuskaitymo technologija.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Puikus telefonas, gal net geresnis už mano „iPhone 7“. Telefonas yra plonas, puikus ekranas ir raiška, o pirštų atspaudų skaitytuvas veikia gerai. Iš pradžių kiek abejojau pereinant prie „Android“, bet „iPhone“ turi tiek daug apribojimų, kad ir ta pati atmintis. O šis telefonas ne tik turi nepriekaištingą ekrano dydį, bet ir nuostabią jo kokybę. Jei ketinate atsisakyti savo „iPhone“, tikrai rekomenduoju „Cubot Power“. (Nancy)

Išsamiau: „Cubot Power“ unikalus išmanusis telefonas su švariu „Android 8.1“, 6000 mAh talpos baterija, 6GB RAM ir daug pagyrimų - „pagal tai, kokias daro nuotraukas, tai vienas iš geriausių telefonų iki 200€“ (Aprašymas, Apžvalgų suvestinės, Pirkėjų komentarai, Video)

Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A2“

207.44€ | 20% nuolaida | 4.81 balai iš 5 (27 vertinimai)

„Xiaomi Mi A2“ – tai antrasis „Xiaomi“ išmanusis telefonas, kuris priklauso „Android One“ programai ir pas pirkėją iš karto atkeliauja su įdiegta ir „Google“ nuolatos palaikoma bei atnaujinama „Android 8.1“ operacine sistema. Reikšmingu „Xiaomi Mi A2“ išmaniojo telefono privalumu dar tampa ir dirbtiniu intelektu aprūpintos kameros.

Kaina (tikrinta 2018 09 02 22:30)

  • Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A2“ kol kas išlieka gana didele naujiena net ir Kinijoje - jį platina tik kelios Kinijos elektroninės parduotuvės.
  • Geriausia kainą siūlo „Gearbest“ - 4 GB/32 GB už 207€
  • „AliExpress“ 4GB/32GB siūlo už 283€. Standartinis siuntimas, kainuos 4.58€.
  • „Gearbest“ 4 GB/64 GB versiją su nuolaida atiduoda už 202€
  • „Gearbest“ 6 GB/128 GB versiją su nuolaida atiduoda už 298€
  • „Gearbest“ taip pat siūlo „Xiaomi Mi A2 Lite“ su 3GB/32GB už 149€ - pats pigiausias ir mažiausio našumo A2 variantas
  • Visais atvejais Gearbest į Lietuvą siunčia nemokamai registruotu paštu, jei būtų mokesčiai, Gearbest kompensuoja.
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote 76 eurus.

Trumpai:

  • „Xiaomi Mi A2“ – tai antrasis „Xiaomi“ išmanusis telefonas, kuris priklauso „Android One“ programai ir pas pirkėją iš karto atkeliauja su įdiegta ir „Google“ nuolatos palaikoma bei atnaujinama „Android 8.1“ operacine sistema.
  • Itin spartus 8 branduolių „Snapdragon 660“ centrinis procesorius bei „Adreno 512“ vaizdo plokštė.
  • 5,99 colių įstrižainės LTPS IPS LCD tipo ekranas (1080 x 2160px, 403 PPI).
  • Corning Gorilla Glass 3 stiklas,
  • 4 GB ar 6 GB RAM
  • 32 GB, 64 GB arba 128 GB duomenų atminties.
  • Sony IMX 376 vaizdo jutiklis
  • Dviguba galinė kamera (20 MP + 12 MP) su dirbtiniu intelektu nuotraukų apdorojimui
  • Vienguba priekinė kamera (20 MP) su dirbtiniu intelektu nuotraukų apdorojimui
  • 3000 mAh baterija.
  • USB C tipo jungtis,
  • Bluetooth 5.0 ir WiFi 802.11ac ryšio moduliai.

Išsamiau: Anonsuotas „Xiaomi Mi A2“ su „Snapdragon 660“, 20Mpx kamera, dirbtiniu intelektu ir visiškai švariu „Android 8.1“ (Aprašymas, Video)

Lazerinis matuoklis „KXL - E40“

15.82€ | Neregistruotu paštu, 0.07€ | 28% nuolaida | 4.9 balai iš 5 (793 vertinimai)

„KXL - E40“ – tai biudžetinis lazerinis atstumo matuoklis, itin gerai vertinamas pirkėjų. Tiesiog jo kainos ir kokybės santykis yra labai geras. Nedidelė jo kaina neturėtų atbaidyti, nes tai yra tvirtas ir geras įrenginys. Jis sveria vos 70 gramų – ar įsivaizduojate, kiek sveria 40 metrų ilgio matavimo juosta?

„KXL - E40“ turi paprastą nespalvotą ekraną, kuriame pamatysite, išsaugotų matavimų istoriją ir, aišku, matuojamą reikšmę. 

„KXL - E40“ naudoja dvi įprastas AAA standarto baterijas. Jų turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui, nes lazerio impulsas įprastai būna labai trumpas, o ir didžioji ekrano dalis yra juoda. Beje, „KXL - E40“ leidžia išsaugoti net 99 matavimus - to daugiau nei pakanka vienam jūsų projektui.

Tikriausiai jau manote, kad lazeriniai matuokliai tiesiog nepateikia tokių patikimų duomenų. Iš tikrųjų, jie veikia net labai gerai, tik visada reikia atminti, kad kaip ir visi matavimai, turi savo paklaidas. 

Tiesa, reikia žinoti, kad paviršius, į kurį nutaikote lazerio spindulį, turėtų būti matinis, plokščias. Visiškai netinka stikliniai ir atspindintys paviršiai (poliruotas metalas ar veidrodžiai).

Be to, lazeriniai atstumo matuokliai geriau veikia prieblandoje ar debesuotą dieną - ryškios saulės šviesos jie nemėgsta, nors ir dirbti vien tik naktį nereikalaujama.

Belaidė kolonėlė ir namų kino sistema „Xiaomi TV Soundbar“

67.68€ | 14% nuolaida | 4.72 balai iš 5 (136 vertinimai)

„Xiaomi TV Soundbar“ ypatinga tampa ne tik dėl savo montavimo galimybių, kompaktiško dizaino (83 x 7,2 x 8,7 cm, 1,925 kg), bet ir dėl to, nes gali pasigirti integruotais net aštuoniais skirtingos paskirties garsiakalbiais. Patikėkite, tokį garsiakalbių kiekį turinčią kolonėlę už visiems prieinamą sunku rasti ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.

Kaina (tikrinta 2018 09 02 22:30)

Nors „Xiaomi TV Soundbar“ universali garso sistema jau spėjo susilaukti populiarumo visame pasaulyje, ją kol kas galima įsigyti tik Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Pabrėžiame, kad šios „Soundbar“ tipo universalios garso sistemos kaina gali ženkliai skirtis priklausomai nuo to, kurioje Kinijos elektroninėje parduotuvėje ją nuspręsite įsigyti.

  • Šiuo metu geriausią kainą siūlo „Gearbest“ – parduoda už 67€, pristatymas Priority Line kainuos 10.83€.
  • Elektroninėje parduotuvėje „AliExpress“ už šią kolonėlę teks mokėti 60€ ir 27.46€ už DHL pristatymą.
  • Tuo tarpu „TomTop“ net ir su nuolaida už „Xiaomi TV Soundbar“ dabar prašo 110€. Siunčia Duty Free, nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote daugiau kaip 30 eurų.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Naudotis „Xiaomi TV Soundbar“ yra labai paprasta, nes integruotų mygtukų pagalba galima lengvai pasirinkti kuris garso įėjimas bus naudojamas. Be to, kartais labai praverčia integruoti garso reguliavimo mygtukai. Garso kokybei neturi priekaištų net ir tada, kai garso lygis pasiekia maksimumą. (Matteo)

Išsamiau: Kinijos turgelio stebuklai. Taip pigiai dar nebuvo - skelbia didžiausią nuolaidą belaidei kolonėlei ir namų kino sistemai „Xiaomi TV Soundbar“: net 8 skirtingos paskirties garsiakalbiai, daugybė jungčių ir Bluetooth ryšio modulis (Video)

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()