Ką reikia žinoti apie Bluedio ausines: kuriose geriausias ANC, kurios geriausiai skamba, o kurios dirba tik su naujais telefonais ir ką reiškia pavadinime esanti „S“ raidė (Greitų faktų rinkinys)  ()

„Bluedio“ kompanija gamina daugybę įvairių ausinių ir dažnu atveju ne visi pirkėjai pastebi svarbius šių ausinių skirtumus. Yra daugybė svarbių detalių, kurios gali nulemti, kurias ausines pasirinkti. Rengdami apžvalgas peržiūrime labai daug įvairių atsiliepimų, kurių įdomiausius teiginius sudėjome į greitą faktų rinkinį apie „Bluedio“ kompanijos gaminius. Bus aiškesnis vaizdas, kas tai per gaminiai ir kuo jie ypatingi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomūs faktai apie „Bluedio“ kompanijos ausines

  • Dar 2014 metais kompanija „Apple“ įsigijo „Beats“ ausinių kompaniją, kuri gamino itin brangias ir net per brangias ausines. Po šio sandorio „Apple“ kompanija iškart atleido praktiškai visus „Beats“ įmonės darbuotojus ir pastarieji perėjo į kinų kompaniją „Bluedio“.
  • Iš pradžių „Bluedio“ kompanija susidūrė su finansiniais sunkumais, bet vėliau į ją investavo Kinijos interneto gigantas „Baidu“. „Baidu“ lėšų neskaičiavo, tad naujosios ausinės buvo ir yra praktiškai ant savikainos ribos, o kartais net ir žemiau jos. Pagrindinis uždavinys yra sustiprinti rinką, reklamuoti savo produkciją ir prekės ženklą. Tai reiškia, kad pirkdami „Bluedio“ ausines, paprastai gauname tikrai geras, vertas dėmesio ir gerokai pigesnes ausines nei, kad gali pasiūlyti konkurentai. Tiesą pasakius, tokia Kinijos kainų politika taikoma daugelyje sričių ir pirkėjai tuo mielai naudojasi.
  • „T4“ ir „T5“ ausinių baterijos gali dirbti iki 30 valandų, tą patį gali daryti ir gerokai pigesnės „Bluedio TM“.
  • „Bluedio TM“ yra gerokai lengvesnės ir laikosi tvirčiau nei „T4“ ir „T5“.
  • „Bluedio“ ausinėse ANC (aplinkos triukšmo slopinimo technologija) veikia labai neblogai ir triuškmą slopina, tačiau klausantis muzikos jaučiamas dažnių praradimas. Tad ši technologija realiai naudinga žiūrint filmus, žaidžiant žadimus ar kalbant telefonu, bet klausantis muzikos galės naudoti tik mažesnius reikalavimusgarso kokybei keliantys vartotojai. 
  • Jei ieškote ausinių su ANC , tai „Bluedio T5S“ nėra geriausias pasirinkimas. Bendrai ausinės yra geros, muzikos kokybė tikrai gera ir galima sakyti solidi, nors ir nėra kažko įspūdingo.
  • ANC (aplinkos triukšmo slopinimas aut. past.) „Bluedio T6“ ausinėse veikia kokybiškiau nei ankstesnėse „T“ serijos ausinėse – „T4S“ ir „T5S“, tačiau vis tiek jaučiamas žemų ir ypač vidutinių tonų praradimas.
  • Taip pat „T5S“ turi labai patogią muzikos stabdymo-paleidimo funkciją. Vos tik ausinės nuimamos nuo galvos, „T5S“ automatiškai sustabdo muzikos grojimą – vėl uždemame ausines ant galvos ir muzika iš naujo pradeda groti. Viskas vyksta automatiškai ir nereikia spausti jokių mygtukų.
  • Praktiškai visos „Bluedio“ ausinės („T4“, „T5“) turi USB C-tipo jungtį per kurią yra įkraunamos ausinės.
  • „Bluedio TM“ ausinių pakuotėje nebūna USB C-tipo laido su 3.5 audio kištuku. Jį reikia įsigyti atskirai. Tačiau šios apžvalgos komentarų sekcijoje pastebima, kad kitų kompanijų laidai neveikia su šiomis ausinėmis, tačiau jei turite originalų „Bluedio“ ausinių laidą, tarkim „T4S“ ar „T5“ ausinių, tada viskas gerai.
  • T6 ausines įsigiję žmonės skundžiasi, kad kyla problemų norint jas suporuoti su senesniais telefonais (žiūrėti komentarų skiltį aut. past.). Ypač problemų kyla tiems, kurių įrenginiuose yra „Bluetooth 4.0“, „4.1“ ir „4.2“.
  • „Bluedio T6“ ausinėms reikia pačių naujausių išmaniųjų telefonų, tokių kaip: „Samsung Galaxy S8“, „S9“, „Note 8“, „OnePlus 6“, „iPhone 8“ ar „iPhone X“. Tada su jomis viskas gerai ir jų suteikiama muzikos kokybe būsite patenkinti. Tačiau net jei turite naujausią „Xiaomi“ ar „Huawei“ išmanųjį telefoną, patirsite tam tikrų nesklandumų su šių ausinių garso kokybe – garso stiprumas bus labai žemas. Tad tai yra gana rimtas apribojimas ir jos tinkamos tik daliai vartotojų.
  • Jeigu turite tinkamą telefoną, „Bluedio T6“ ausinių garso kokybė yra labai gera. „Turiu pasakyti, kad tai geriausios T serijos ausinės kokias iki šiol esu išbandęs. O aš praktiškai visas esu išbandęs. Garso kokybė yra fantastiška. Jos geresnės nei T4S, T5 ar T5S ausinės. Toks vaizdas, kad jie paėmė geriausią T5 ausinių dalį, kurioje yra puikūs žemi tonai ir T4S ausinių privalumus – puikius vidutinius ir krištolinio tyrumo aukštus tonus ir viską sudėjo į T6 ausines“
  • „T6“ ausinėse nėra garso ir dainų perjungimo mygtukų. Viską teks daryti telefonu.
  • „T6“ neturi laido su C-tipo USB jungtimi ir 3.5 mm audio jungtimi. Tokį laidą turėdavo ankstesnės ausinės, tad tai gana rimtas apribojimas. Tiesiog besibaigiant baterijai negalėsime įjungti ausinių į įrenginį, turintį 3.5 mm audio jungtį, ir toliau klausytis muzikos.
  • Daugeliui gali kilti klausimas kuo skiriasi „T“ serijos ausinės, kurios savo pavadinime turi „S“ raidę nuo tų, kurios jos neturi. Apžvalgininkai ir komentatoriai sutinka, kad daugeliu atveju „Bluedio“ kompanija pirmiausiai išleidžia naujas „T“ serijos ausines, tada pastebima, kad yra tam tikrų trukūmėlių, kai kada jie būna visai menki (dizaino sprendimai ar pan.), o kai kada rimti (T6 atveju prarandamas garsas su senesniais telefonais) ir tokiu atveju išsprendžiamos šios problemos ir išleidžiama naują „T“ serijos ausinių versija su papildoma raidele „S“. Taip ir atsiranda „T4“ ir „T4S“, „T5“ ir „T5S“ – beje, visos šios keturios ausinės vertinamos labai teigiamai. O dabar prie naujųjų „T6“ ausinių „Bluedio“ teks rimtai padirbėti, jei nori, kad jas pirktų ir tie žmonės, kurie turi senesnius telefonus.
  • „Bluedio UFO“ ausinės buvo ir vis dar yra geros pagaminimo kokybės, nors jau jos ir yra senokas produktas. Taip pat tvirtai ir kokybiškai yra pagamintos ir antrosios kartos „Bluedio UFO 2“ ausinės.
  • Dar vienas geras dalykas, kad „Bluedio UFO 2“ ausinės turi 3.5 mm audio jungtį ir tai jau tampa tikra retenybė, nes kitos ausinės turi tik C-tipo USB jungtį, tad tenka papildomai įsigyti adapterį.
  • Tačiau „Bluedio UFO 2“ neturi sugraduoto slankiklio ir nėra griovelių, kaip kad yra „T4S“ ar „T5“ ausinėse.
  • „Bluedio UFO 2“ yra labai patogios dėvėti, minkšti kaušeliai ir lankelis. Jos yra lengvesnės nei „T5“ ir „T6“.
  • Labai gerai, kad „Bluedio UFO 2“ ausinėse liko valdymo mygtukai, kurie prapuolė iš „T6“ ausinių.
  • „Bluedio UFO 2“ turi puikų ir tvirtą dėkliuką ausinėms, kurio neturi „T“ serijos ausinės. Tad tai nemenkas privalumas, nes nereikia papildomai jo ieškoti.
  • Nors „Bluedio UFO 2“ turi 8 draiverius, bet garso kokybė yra gerokai geresnė nei „UFO Plus“ ausinių, kurios turi 12 draiverių. Taip pat „UFO 2“ ausinių garso ir pagaminimo kokybė yra geresnė nei kitų „T“ serijos ausinių, kaip „T4“, „T5“ ar net „T6“.

Kaina

  • „Bluedio TM“ (geriausią kainos/kokybės santykį turinčios ausinės, be ANC) - 23 eurai.
  • „Bluedio T6“ (naujausios kompanijos ausinės, su geriausiai veikiančiu ANC) - 40 eurų su 12% nuolaida.
  • „Bluedio T5“ ausinės kainuoja apie 38 eurus.
  • „Bluedio T4“ ausinės kainuoja apie 42 eurus.
  • „Bluedio T4S“ ausinės kainuoja apie 43 eurus.
  • „Bluedio UFO 2“ (vienos naujausių ir apskritai bene geriausios Bluedio kompanijos ausinės, tačiau išpirktos daugelyje parduotuvių) -78.50 eurai.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(7)
(15)

Komentarai ()