Už tokią kainą tai geriausias rankinis dulkių siurblys, kuo ypatingas „Bosch GO“ mini suktuvas, ir kodėl „A5X MAX“ TV priedėlis yra šluojamas iš lentynų? Štai ką sako apžvalgos (Apžvalgų reitingas, Video)  (1)

Šiame apžvalgų reitinge surasite tokius daiktus:

- „Bosch GO“ mini suktuvas

- „LEMFO LEM X“ išmanusis laikrodis

- „A5X MAX“ TV priedėlis

- „Xiaomi Mi A2 Lite“ išmanusis telefonas

- „Alfawise SV – 829“ rankinis dulkių siurblys


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš įsigyjant vieną ar kitą prekę, gali kilti pagrįstų abejonių dėl siūlomo daikto kokybės, jo veikimo ypatumų ir taip toliau. Juk sunku nuspręsti ar daiktas tikrai yra kokybiškas, o ir išbandyti jo dažniausiai nėra galimybės. Tad nusprendėme pasižiūrėti ką apie šiuos itin populiarius ir dabar dar su nuolaidomis parduodamus įrenginius sako apžvalgininkai.

Peržiūrėjome gausybę įvairių apžvalgų ir atrinkome pačias išsamiausias, kuriose šiame sąraše esantys daiktai yra apžvelgiame detaliausiai ir svarbiausia - objektyviausiai.

Taip pat naudojame daiktų vertinimo sistemą. Kiekviena prekė gali gauti nuo 1 iki 5 balų. Kokio balo yra verta prekė nusprendžiame peržiūrėję bent 3-5 kokybiškas ir išsamias apžvalgas apie tą prekę ir įvertinę bendrą apžvalgininkų nuomonę. 

Kaip sudaromas apžvalgų reitingas ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

Tad jei prekė yra įvertinama vienetu - ji yra tikrai prasta, apžvalgininkai mato joje gausybę minusų ir mes jos tikrai nerekomenduojame įsigyti. Jei prekė įvertinama 5 balais - ji yra puiki. Apžvalgininkai praktiškai neįžvelgia kažkokių labai rimtų minusų ir mes ją tikrai rekomenduojame.

Na, o dabar pasižiūrėkime į šį TOP 5 prekių sąrašą ir ką apie jas kalba apžvalgininkai.

1. „Bosch GO“ mini suktuvas

4,75 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą labai geras įrankis | 34,48 € 

Dabar taikoma 66 % nuolaida, tad jis kainuoja 34,48 eurus. Šis suktuvas pagal apžvalgų vertinimus gavo 4,75 balus iš 5 galimų. Toks balas yra dėl to, kad nors mini suktuvą apžvalgininkai vertina labai gerai, bet įžvelgia ir porą nedidelių minusų.

5 balai. 3 apžvalgos:

  • Tai labai kompaktiško dydžio mini suktuvas. Jį galima patogiai nešiotis visur su savimi. Gerokai mažesnis ir lengvesnis už konkurentus, tačiau veikia tiesiog puikiai. „Bosch Go“ yra galingas įrankis, kuriuo paprasta naudotis.
  • Kitoje apžvalgoje teigiama, kad komplekte esančių antgalių pilnai užteks įprastiems namų darbams. Tai ne profesionalus įrankis, bet įprastiems namų darbams jo pilnai pakanka. Jis puikiai dirba, jį malonu ir patogu laikyti rankoje, o naudotis juo sugebės bet kas, net ir tie, kuriems tai bus pirmas toks įrankis gyvenime.
  • Šiam apžvalgininkui itin patiko, kad mini suktuvas turi micro USB jungtį, yra įkraunamas per gerą pusvalandį, ir yra itin tvirtas bei galingas. Vienu įkrovimu ir be jokios pertraukos galima įsukti 72 medvarščius ir dar lieka baterijos energijos, tad kaip tokiam įrenginiui, tai yra puiku. Vėliau įsijungia automatinė apsauga nuo perkaitimo ir toliau dirbti kurį laiką negalima. Reikia palaukti kol atvės baterija. Žinoma, realiomis sąlygomis niekas be perstojo 72 medvarsčių neįsukinėja, tad normaliomis sąlygomis jis veikia puikiai ir tai bus puikus pagalbininkas kiekvieno namuose.

4 balai. 1 apžvalga: 

  • Suradome vos vieną apžvalgą, kurioje apžvalgininkas teigia, jog šis įrenginys veikia puikiai, bet jame galėtų būti ir papildomas apšvietimas. Taip pat ir papildomas antgalių fiksavimo mechanizmas nepakenktų, nes kartais atsukinėjant varžtus visas antgalis išsitraukia iš pačio „Bosch GO“ suktuvo.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Vieną išsamiausių „Bosch GO“ apžvalgų:

Išsamus „Bosch GO“ aprašymas:

Skelbiama solidi nuolaida naujos kartos „Bosch GO“ mini suktuvui: 8 valandas laikanti baterija, reguliuojamas greitis, rankinis ir automatinis režimas, o darbo patogumas toks, kad juo naudojasi net ir moterys (Video)

2. „LEMFO LEM X“ išmanusis laikrodis su 4G ryšiu, GPS navigacija ir milžinišku ekranu

4 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai geras išmanusis laikrodis | 163,78 €

Dabar taikoma 9 % nuolaida, tad jis kainuoja 163,78 eurus. Pagal apžvalgų vertinimus gavo 4 balus iš 5 galimų. Tokį balą gauna dėl to, kad jis turi tam tikrų nedidelių trūkumų ir nėra visiškai tobulas.

5 balai. 0 apžvalgų.

4 balai. 4 apžvalgos: 

  • Vienoje jų teigiama, kad šis laikrodis veikia tiesiog fantastiškai, puikus ir stiprus 4G ryšys, visos funkcijos ir išvaizda puiki. Deja, bet jis yra toks didelis, kad merginoms, moterims, vaikams, tiesiog netiks. Bet jei esate vyras ir dar stambių rankų, tada jis yra puikus pasirinkimas.
  • Kitas apžvalgininkas teigia, kad baterijos užteks visai dienai, bet įjungus GPS ji gana greitai senka. Gerai yra tai, kad ją pilnai įkrauti užtrunka tik porą valandų. Tai labai gražus laikrodis, su dideliu ekranu ir puikia kamera. Šis laikrodis lenkia daugelį kitų Android išmaniųjų laikrodžių, bet vargiai pakeis išmanųjį telefoną.
  • Šioje apžvalgoje pabrėžiama, kad laikrodis turi fantastišką ekraną – galima puikiausiai žiūrėti Youtube filmukus ir garsiakalbis yra tikrai kokybiškas. Viskas veikia gerai, bet jis man atrodo kiek per didelis. Bent jau moterims jis atrodo, kad bus didokas. Tai – vyriškas išmanusis laikrodis.
  • Vienoje išsamiausių apžvalgų pripažįstama, kad tai aukščiausios kokybės gaminys, didelis ir ryškus ekranas, patogus dirželis, galingas procesorius. Puikiai veikia žaidimai ir vaizdo įrašai, o širdies ritmo matuoklis yra tikslus. Tik porą minusiukų – norėtųsi, kad ekranas galėtų būti kiek jautresnis prisilietimams ir baterijos tarnavimo trukmė galėtų būti geresnė. Tačiau bendrai – tai aukščiausios kokybės išmanusis laikrodis.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena išsamiausių ir objektyviausių „LEMFO LEM X“ apžvalgų:

Išsamus „LEMFO LEM X“ aprašymas:

Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos visiškai naują erą pradedančiam laikrodžiui „LEMFO LEM X“- 4G ryšys, visus rekordus mušantis 2“ įstrižainės ekranas, 8 Mpx kamera ir net 900 mAh talpos baterija (Video)

3. „A5X MAX“ TV priedėlis

4,67 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai labai geras TV priedėlis | 38,79 €

Dabar taikoma 29 % nuolaida, tad jis kainuoja 38,79 eurus. Pagal apžvalgų vertinimus gavo 4,67 balus iš 5 galimų.

5 balai. 2 apžvalgos:

  • Vienoje iš jų teigiama, kad jei ieškote „Android“ TV priedėlio, bet jūsų asmeninis biudžetas yra ribotas, tada „A5X MAX“ yra tikrai geras pasirinkimas. Labai greitas „WiFi“ ryšys, nors ir palaiko tik 2.4G. Žinoma, galima įprastu interneto laidu prijungti šį priedėlį prie interneto ir jo greitis gerokai išaugs. Taip pat labai greitai įkelia vaizdo įrašus iš Youtube. Bendrai, tai kokybiškas TV priedėlis.
  • Šis apžvalgininkas pastebi, kad „A5X MAX“ yra gražaus ir kompaktiško dizaino, yra „Android“ operacinė sistema, o viskas veikia kokybiškai ir be sutrikimų. Tiek žaidimai, tiek vaizdo įrašai leidžiami sklandžiai. Geras „WiFi“ greitis, „Bluetooth“, daugybė jungčių. Bendrai, tai tikrai geras TV priedėlis ir kainuoja visai nedaug.

4 balai. 1 apžvalga.

  • Teigiama, kad iš principo „A5X MAX“ TV priedėlis veikia kokybiškai ir su juo kažkokių rimtesnių nesklandumų nėra. Galima puikiai žiūrėti 4K ir 1080P kokybės vaizdo įrašus. Deja, bet jis teturi vieną 2.4G „WiFi“ dažnį ir nepalaiko 5G, o norint pažaisti žaidimus, teks sumažinti grafinius nustatymus.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Vieną išsamiausių „A5X MAX“ TV priedėlio apžvalgų:

Išsamus „A5X MAX“ TV priedėlio aprašymas:

Skelbiamos nuolaidos „A5X MAX“ - išmanusis TV priedėlis su 4GB RAM, atminties kortelių skaitytuvu, „Android 8.1“ operacine sistema, DLNA bei „Airplay“, net 4 USB jungtimis, 4K raiška ir tokia pat vaizdo kokybe kaip „Xiaomi Mi Box“ (Video)

4. „Xiaomi Mi A2 Lite“ 3 GB RAM + 32 GB ROM išmanusis telefonas – globali versija

4,25 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai geras išmanusis telefonas | 146,54 € 

Dabar taikoma 21 % nuolaida, tad jis kainuoja 146,54 eurus. Pagal apžvalgų vertinimus gavo 4,25 balus iš 5 galimų.

5 balai. 1 apžvalga:

  • Radome vieną visiškai teigiamą apžvalgą, kurioje teigiama, kad telefone yra gausybė jungčių, kompaktiškai įrengtos kameros, o laikyti jį rankoje labai malonu. Viskas veikia gerai, tiek žaidimai, tiek ir visos programėlės. Baterijos užtenka dviems dienoms, o kameros yra ganėtinai geros, kaip biudžetiniam telefonui. Tad telefonas yra aprūpintas viskuo, kas yra svarbiausia eiliniam vartotojui.

4 balai. 3 apžvalgos:

  • Vienoje iš jų teigiama, kad tai yra patogus ir kompaktiškas išmanusis telefonas. „Mi A2 Lite“ itin patiks tiems, kurie mėgsta minimalizmą, kad telefonas turėtų naujausią „Android“ operacinę sistemą, o ne darbuotųsi su „MIUI“. Puikus ekranas, kokybiška ir talpi baterija, greitai darbuojasi. Deja, bet kameros yra vidutiniškos. Bendrai, telefonas yra labai paprastas ir be kažkokių sudėtingų nustatymų, tad jis patiks daugeliui vartotojų.
  • Šioje apžvalgoje pabrėžiama, kas tai labai gražus išmanusis telefonas su itin talpia baterija. Deja, bet kameros prie prastesnio apšvietimo nėra itin kokybiškos, tuo pačiu pripažįstama, kad labai retas biudžetinis telefonas gali pasigirti turintis kameras, kurios prilygtų flagmanams.
  • Šis apžvalgininkas įžvelgia vienintelį minusą – esant prastam apšvietimui, nuotraukų kokybė gerokai suprastėja. Tačiau visais kitais aspektais tai puikus telefonas. Aukščiausia pagaminimo kokybė, lengvas ir plonas, puikus ekranas, gera baterija, garsūs garsiakalbiai, „Android 8.1“, 3.5 mm audio jungtis, geras „WiFi“ greitis, žaidimai ir pati sistema veikia greitai, ekranas atsparus subraižymams, gera nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybė, nes yra EIS (elektroninis vaizdo stabilizavimas), greitas pirštų atspaudų ir veido atpažinimas. Puiki kaina už itin kokybišką telefoną.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių ir objektyviausių „Xiaomi Mi A2 Lite“ apžvalgų:

Išsamus „Xiaomi Mi A2 Lite“ aprašymas:

Anonsuotas „Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ telefonas su visiškai švariu „Android 8.1“, trimis kameromis, dirbtiniu intelektu ir 4000 mAh baterija - „baterija veikia ilgiau nei bet kokio telefono, kokį esu turėjęs iki šiol“ (Video)

5. „Alfawise SV – 829“ rankinis dulkių siurblys

5 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai puikus dulkių siurblys | 43,08 € 

Dabar taikoma 11 % nuolaida, tad jis kainuoja 43,08 eurus. Pagal apžvalgų vertinimus gavo 5 balus iš 5 galimų. Tiesa, reikia pastebėti, kad apie šį ganėtinai naują įrengį nėra daug išsamių, kokybiškų ir objektyvių apžvalgų, bet tie, kurie išbandė šį dulkių siurblį, atsiliepia vien teigiamai, tad nusprendėme įtraukti į reitingą. 

5 balai. 2 apžvalgos:

  • Vienoje iš jų teigiama, kad už tokius pinigus gauname labai kokybišką įrenginį – šis siurblys susitvarko su bet kokiu paviršiumi ir susiurbia bet kokias atliekas. Galima net išsiurbti purviną kompiuterio klaviatūrą. Itin kompaktiškas dulkių siurblys ir lengvas, sveria vos 1300 gramų. Jį yra patogu naudoti ir išvalyti. Tai puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia išvalyti sunkiai prieinamas vietas.
  • Šis apžvalgininkas pirmiausiai akcentuoja, jog „Alfawise SV – 829“ rankinis dulkių siurblys yra labai kompaktiškas. Jį yra patogu laikyti namuose ir neužima daug vietos. Taip pat pakuotėje yra daug įvairių antgalių, kurie itin praverčia, kai reikia išsiurbti ir išvalyti automobilio saloną. Dirbti su juo labai patogu, juda lengvai, siurbia tiesiog fantastiškai. Lengvai išvalo tiek kiliminę dangą, tiek ir susiurbia šiukšles, esančias ant grindų. Puikus įrenginys.

4 balai. 0 apžvalgų

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena išsamiausių „Alfawise SV – 829“ apžvalgų, kurioje detaliai apžvelgiamas dulkių siurblys ir atliekamas testavimas:

Išsamus „Alfawise SV – 829“ aprašymas:

Skelbiamos nuolaidos „Alfawise SV - 829“ - itin lengvas, galingas ir pigus rankinis dulkių siurblys, kurio nereikia įkrauti, o dabar kainuoja dvigubai pigiau nei pas konkurentus (Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (1)