Kinijos turgelio stebuklai: skelbiamos nuolaidos unikaliam, kylančios Saulės efektą sukeliančiam žadintuvui bei itin universaliam ir kelionėse idealiam baterijų aksesuarui  ()

Kinijos elektroninės parduotuvės kiekvieną savaitę rengia daug išpardavimų. Kai kurie jų būna gana išskirtiniai, nes pristato ne tik pirkėjų jau pamėgtus pirkinius, bet ir įvairius naujus pasiūlymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent tokių pasiūlymų šią savaitę galite atrasti „Home Light Best Deals“ išpardavime.

„Brelong Smart“ – į žmogų reaguojantis žadintuvas

Jeigu ieškote šiuolaikiško laikrodžio su žadintuvu savo miegamajam, tuomet šią savaitę būtinai turėtumėte atkreipti dėmesį į su nuolaida už 16 eurų parduodamą laikrodį „Brelong Smart“.

Šis laikrodis ypatingas dėl tos priežasties, nes jaučia kada patalpoje yra žmogus. Kitaip sakant, „Brelong Smart“ laiką rodo tik tada, kai to tikrai reikia. Toks sprendimas padeda taupyti integruotos 2000 mAh talpos baterijos energiją ir leidžia „Brelong Smart“ be papildomos įkrovos naudoti 168 valandas.

Įdomu ir tai, kad „Brelong Smart“ kartu su žadintuvu galima naudoti ir LED pašvietimą, kuris patalpoje padeda sukurti jaukią atmosferą bei padeda lengviau atsikelti. Be to, taip pat galima naudoti ir atvirkštinę funkciją, kuri automatiškai išjungia LED pašvietimą tada, kai jūs užmiegate.

„Folomov A1“ – universalus baterijų adapteris

Jeigu daug keliaujate, tuomet jus šią savaitę tikrai gali sudominti unikalius 5 eurus kainuojantis aksesuaras „Folomov A1“.

Svarbu pabrėžti, kad „Folomov A1“ yra suderinamas su visomis populiariausiomis ličio jonų tipo baterijoms. Šis aksesuaras gali būti naudojamas ne tik šioms baterijoms įkrauti, bet ir tada, kai norite įkrautos baterijos energiją panaudoti kitiems įrenginiams maitinti.

Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį tik į tai, kad „Folomov A1“ maksimaliai sukuria 1 A išėjimo srovę, todėl tikrai netiks šiuolaikinių išmaniųjų telefonų baterijoms įkrauti. Vis dėlto, tai gali būti puikus aksesuaras, kuris, pavyzdžiui padės įkrauti išorinės baterijos akumuliatorių ar leis užmaitinti LED lempą laiką leidžiant gamtoje.

„Utorch Wake Up Light“- unikalus, kylančios Saulės efektą sukeliantis žadintuvas 

Skaitytojams, kuriems jau įgriso standartiniai žadintuvai vėl norime priminti apie dabar tik 14 eurų kainuojantį žadintuvą „Utorch Wake Up Light“.

Priminsime, kad metų pradžioje už šį nestandartinį žadintuvą tekdavo mokėti 20 ir daugiau eurų, o išskirtinėmis progomis kaina būdavo sumažinama iki 16 €.

„Utorch Wake Up Light“ ypatingas tuo, nes žadinimui iš miego naudoja natūralius gamtos garsus bei palaipsniui stiprėjantį apšvietimą, kuris šiuo atveju leidžia imituoti kiekvieną rytą kylant saulei natūraliai kambaryje kintančio apšvietimo efektą.

Be to, šios nestandartinio aksesuaro maitinimui užtikrinti pakanka įprasto telefoninio USB adapterio. „Utorch Wake Up Light“ taip pat turi integruotą 3600 mAh talpos bateriją, todėl be papildomos įkrovos esant reikalui be jokių laidų gali veikti net iki 120 valandų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()