Kuo ypatingas išmanusis dantų šepetėlis „Soocare X3“, ar tikrai „Xiaomi Black Shark“ yra žaidimams skirtas telefonas ir kodėl „Xiaomi Mi Band 3“ vieni labai giria, o kiti nusivilia? Štai ką sako apžvalgos (Apžvalgų reitingas, Video)  (2)

Šiame apžvalgų reitinge surasite tokius daiktus:

- „Xiaomi Black Shark“ išmanusis telefonas

- „Soocare X3“ išmanusis elektrinis dantų šepetėlis

- „Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Primename, kad prieš pateikdami tokių daiktų sąrašą, įdėmiai peržiūrime esamas apžvalgas ir atrenkame tik pačias objektyviausias ir išsamiausias.

Taip pat naudojame daiktų vertinimo sistemą. Pastebėjome, kad kai kuriems skaitytojams kyla klausimų dėl šios vertinimo sistemos. Norime pabrėžti, kad ji neturi jokio ryšio su internetinės parduotuvės Gearbest.com pateikiamais pirkėjų įvertinimais.

Šį reitingą sudarome tik griežtai atsižvelgdami į tai, ką kalba daiktus išbandę apžvalgininkai ir tam jokios įtakos nedaro nei asmeninė šį tekstą rengiančio autoriaus nuomonė, nei internetinių parduotuvių skelbiami reitingai.

Kaip sudarome apžvalgų reitingą ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

1. Išmanusis dantų šepetėlis „Soocare X3“

4,6 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai labai geras elektrinis dantų šepetėlis | 33,93 € 

Dabar taikoma 34 % nuolaida ir šį elektrinį dantų šepetėlį galima įsigyti už 33,93 € . Pagal apžvalgų vertinimus gavo 4,6 balus iš 5 galimų.

5 balai. 3 apžvalgos:

Šiam apžvalgininkui labai patinka, kad šis elektrinis dantų šepetėlis turi itin talpią bateriją. Nors specifikacijose rašoma, kad valant dantis per dieną 4 minutes, tai yra – po 2 minutes ryte ir vakare, baterijos užteks 25 dienoms, tačiau jau dabar matyti, kad šis laikas bus gerokai ilgesnis. Apžvalgininkas kartu su žmona dalinasi šiuo šepetėliu, tad jis gauna dvigubą krūvį ir po 13 dienų matyti, kad baterijos dar yra likę 27 %. Metalinis šepetėlio valdymo mygtukas, belaidis įkrovimas, puikus dizainas, atsparumas vandeniui, skirtingų dydžių šepetėlių galvutės, skirtingi dantų valymo režimai ir išmanioji programėlė, kurioje galima stebėti visą statistiką. Puikus įrenginys.

O šis apžvalgininkas teigia, kad iki „Soocare X3“ dar nei vienas kitas elektrinis dantų šepetėlis taip gerai neišvalė dantų. Ir ne tai yra svarbiausia, kad „Soocare X3“ yra 2-3 kartus pigesnis nei konkurentai, pagamintas iš kokybiškų medžiagų ar turi išmaniąją programėlę, o tai, kad puikiai valo dantis. Juk tai ir yra svarbiausia.

Nors šiam elektriniam dantų šepetėliui yra skirtos net dvi išmaniosios programėlės: „Mi Home“ ir „Soocas“, tačiau šiam apžvalgininkui pastaroji pasirodė esanti patogesnė ir išsamesnė. Pati pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio, jokių priekaištų. Laikyti rankoje yra labai patogu, lengvas ir patogus, o belaidis įkrovimas tiesiog puikus sprendimas. Apie bateriją net nėra ką kalbėti – užtenka pasakyti, kad dantų šepetėlio nereikės įkrauti mėnesį laiko. Fantastiškas rodiklis ir po dviejų savaičių naudojimosi apžvalgininkas teigia, kad tai – puikus įrenginys su vieninteliu subjektyviu minusu. Jo skleidžiamas garsas primena dantų gręžimo garsą, kuri girdime stomotologo kabinete, tačiau iškart pripažįsta, kad tai labai subjektyvu ir visi pliusai nusveria šį menką trūkumą.

4 balai. 2 apžvalgos:

Šis apžvalgininkas antrina kitiems šį „Soocare X3“ elektrinį dantų šepetėlį išbandžiusiems apžvalgininkams ir teigia, kad tai puikaus dizaino, vandeniui atsparus, palaikantis belaidį įkrovimą įrenginys. Tik štai įkrovimas vyksta labai ilgai. Pats apžvalgininkas nesekė laiko, bet mano, kad reikia bent 12 valandų, kol pilnai įkraunamas „Soocare X3“ (gamintojas nurodo kad prireiks 16 valandų aut. past.). Visgi, turint galvoje, kad po to nereikės šio elektrinio šepetėlio įkrauti visą mėnesį, tai menkas nepatogumas. Tad po 4 mėnesių naudojimosi šiuo elektriniu šepetėliu apžvalgininkas yra labai geros nuomonės apie jį. Puikiai veikia, naudinga „Soocas“ išmanioji programėlė ir tik vienas patarimas. Prieš pradedant naudotis „Soocare X3“ elektriniu šepetėliu verta nueiti pas stomotologą – susitvarkę galimas dantų problemas ir nuvalę akmenis gausite dar daugiau naudos iš „Soocare X3“ dantų šepetėlio.

Ne tik dantų šepetėlis, bet ir jo įkroviklis yra atsparus vandeniui (IPX7 reitingas), tad nėra baisu juos laikyti vonioje. Patį „Soocare X3“ dantų šepetėlį laikyti rankoje yra patogu ir jis neslysta. LED indikatorius rodo kiek dar yra energijos baterijos. Valdymas labai paprastas – viskas atliekama vieno mygtuko paspaudimu. Pradedantiesiems geriausia rinktis 3-iąjį režimą, tai – švelniausias dantų valymo režimas. „Soocare X3“ dantų šepetėlį gali naudoti ir vaikai, nes jis palaiko trijų dydžių šepetėlių galvutes. Tik čia yra vienas minusas, visų dydžių šepetėlių galvučių antgaliai yra praktiškai vienodos violetinės spalvos. Kompanija galėjo nudažyti ir kitomis spalvomis, kad būtų paprasčiau atskirti. Bendrai, „Soocare X3“ dantų šepetėlis yra labai geras įrankis, kurio net neverta lyginti su įprastu dantu šepetėliu. „Soocare X3“ puikiai valo dantis.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Soocare X3“ apžvalgų:

Išsamus „Soocare X3“ aprašymas:

Išmanusis dantų šepetėlis „Soocare X3“, „kuris galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje“: „po valymo suteikia neįtikėtinos švaros pojūtį, o kainos ir kokybės santykis yra labai geras“ (Video)

2. Išmanusis telefonas „Xiaomi Black Shark“

4,2 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai geras išmanusis telefonas | 435 € 

Dabar taikoma 15 % nuolaida ir 6 GB RAM + 64 GB ROM išmanųjį telefoną „Xiaomi Black Shark“ galima įsigyti už 435 € , o 8 GB RAM + 128 GB ROM su 14 % nuolaida už 506,78. Pagal apžvalgų vertinimus gavo 4,2 balus iš 5 galimų.

5 balai. 1 apžvalga:

Šis apžvalgininkas teigia, kad iš pradžių galvojo, jog tai bus koks nors įprastas išmanusis telefonas ir tik pavadintas žaidimų telefonu, bet taip tikrai nėra, „Xiaomi Black Shark“ išties yra žaidimų telefonas. Su juo labai malonu žaisti žaidimus ir šis įrenginys susitvarko su bet kokiu žaidimu. Baterija nekaista, telefono dizainas yra neprilygstamas. Ir vienintelis trūkumas būtų telefono kameros, jos galėtų būti kokybiškesnės. Tačiau ir esamų pilnai pakanka, o be to, juk tai žaidimams skirtas telefonas.

4 balai. 4 apžvalgos:

Šis apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Black Shark“ išmanųjį telefoną jau išbando keletą mėnesių ir nors jo techninės specifikacijos yra tikrai puikios, tačiau vadinti ji žaidimų telefonu nederėtų. Jis žaidė žaidimus ir su kitais, panašių specifikacijų išmaniaisiais telefonais: „Samsung S9+“, „Note 9“, „OnePlus 6“ ir nepastebėjo kažkokių kardinalių pokyčių nuo „Xiaomi Black Shark“. Žinoma, geras dalykas yra tas, kad „Xiaomi“ telefonas palaiko žaidimų įrašymą, tad vėliau tokiais vaizdo įrašais galima pasidalinti socialiniuose tinkluose. Tačiau bendrai, veikimas nėra kažkuo labai išskirtinis iš kitų aukščiausios klasės telefonų. Taip pat „Xiaomi Black Shark“ neturi 3.5 mm audio jungties, o tai yra minusas. Tačiau jei atmestume, jog tai yra žaidimams skirtas telefonas ir vertintume, kaip įprastą išmanųjį telefoną, tada „Xiaomi Black Shark“ yra nuostabus įrenginys. Puikus ekranas, greitas pirštų atspaudų skaitytuvo veikimas, geros kameros (žinoma, esant prastesniam apšvietimui nuotraukos tampa prastesnės kokybės). Veikimas yra tiesiog puikus, o baterijos užteks visai dienai, net ir intensyviai žaidžiant žaidimus. Tad tai puikus telefonas, bet ne žaidimų telefonas. Čia galite pasižiūrėti, kaip šis apžvalgininkas testuoja „Xiaomi Black Shark“ ir žaidžia įvairius žaidimus.

Iš pradžių šis apžvalgininkas galvojo, kad „Xiaomi Black Shark“ bus labai didelis ir nepatogus, tačiau taip tikrai nėra. Šį telefoną yra patogu laikyti rankose, metalinis korpusas yra labai gražaus dizaino. Veikia labai gerai ir ties šiais aspektais jokių problemų. Deja, bet kameros yra vidutiniškos ir iki flagmanų kamerų kokybės dar reikėtų padirbėti.

Nors šis telefonas turi daug privalumų, bet pradėkime nuo minusų, kuriuos pastebi šis apžvalgininkas. „Xiaomi Black Shark“ neturi 120 Hz ekrano, 3.5 mm audio jungties, nepalaiko papildomos atminties kortelės, kameros yra vidutiniškos ir 4K vaizdo įrašuose nepalaikomas elektroninio vaizdo stabilizavimas. Na, bet juk čia žaidimų telefonas ir jis turi akivaizdžių pliusų: puiki pagaminimo kokybė ir išbaigtumas, puikus veikimas, geri garsiakalbiai ir ekranas, talpi baterija. Bendrai, tai tikrai geras išmanusis telefonas ir čia galite pasižiūrėti, kaip jis susitvarko su naujausiais žaidimais.

Šioje apžvalgoje taip pat pastebima, kad kameros „Xiaomi Black Shark“ yra vidutiniškos, nėra NFC ir papildomos atminties kortelės lizdo. Bet nesupraskite klaidingai, tai vieninteliai trūkumai, kuriuos pastebi šis apžvalgininkas. Visais kitais atžvilgiais tai puikus išmanusis telefonas su kuriuo tikras malonus žaisti įvairius žaidimus. Puiki ir stilinga išvaizda, ryškus ir geras ekranas, kokybiškas garsas ir fantastiškas veikimas – 2 valandos žaidimų ir jokių sistemos stabdymų, o baterija maksimaliai įšyla iki 40 laipsnių. Jei dar būtų 120 Hz ekranas, tada būtų galima sakyti, kad tai fantastiškas žaidimų telefonas.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Xiaomi Black Shark“ apžvalgų:

Išsamus „Xiaomi Black Shark“ aprašymas:

Kinijos turgelio stebuklai - tai, ko pasaulis dar nematė: anonso nuolaidos pirmajam pasaulyje „Xiaomi“ žaidimų telefonui „Black Shark SKR-H0“ su unikalia aušinimo sistema skysčiu, žvėriška galia ir puikiomis kameromis (Video)

3. Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“

4.4 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai gera išmanioji apyrankė| 22,62€ 

Dabar taikoma 39 % nuolaida ir tarptautinę išmaniosios apyrankės versiją galima įsigyti už 22,62. Pagal apžvalgų vertinimus gavo 4.4 balus iš 5 galimų.

5 balai. 2 apžvalgos:

Už tokią kainą gauname tiesiog puikią išmaniąją apyrankę ir kaip teigia šios apžvalgos autorius, tiesiog tikėtis dar kažko daugiau negalima. Juk ir taip apyrankė seka fizinės veiklos rodiklius, praneša apie gautus pranešimus, yra atspari vandeniui, baterija laiko iki 20 dienų. Tai puikus pasirinkimas.

Šis apžvalgininkas įsitikinęs, kad neabejotinai, „Mi Band 3“ yra puiki išmanioji apyrankė ir geresnė nei „Mi Band 2“. Naujoji „Xiaomi“ apyrankė turi daugiau naujų funkcijų, yra atspari vandeniui, o baterijos užtenka bent 2 savaitėms. Vienintelis minusas, kad nors „Mi Band 3“ apyrankės ekranas yra didesnis nei „Mi Band 2“, bet skaityti pranešimus vistiek nepavyks - tam „Mi Band 3“ ekranas vis dar yra per mažas.

4 balai. 3 apžvalgos:

Šis apžvalgininkas nusipirko tiek sau, tiek ir žmonai „Mi Band 3“ ir po mėnesio naudojimosi jau gali pasakyti bendrą nuomonę. Kompanija tikrai neapgavo ir pagamino labai tvirtą išmaniąją apyrankę. Ja patogu naudotis įvairiomis sąlygomis, tačiau yra vienas minusas, tai – ekranas. Esant labai saulėtai dienai, ekrane yra sunkiau matomas vaizdas. Taip pat ir skaityti pranešimų ekrane nepavyks, nes tiesiog jis yra per mažas, kad pateiktų visą informaciją. Tačiau veikia tikrai greitai ir kokybiškai, iškart perduoda informaciją apie praleistą skambutį ir gautą žinutę. Teigiama, kad „Mi Band 3“ darbuojasi iki 20 dienų, tačiau jei įjungtos visos funkcijos, jos užteks vienai savaitei. Bendrai, tai labai gera išmanioji apyrankė, kuri tiks ir patiks daugeliui.

Na, o šis apžvalgininkas teigia, kad šios apyrankės jau nuo rankos nenusiima 3 savaites ir pateikia savo nuomonę. Ši išmanioji apyrankė yra tikrai puiki, ji seka visus būtinus fizinės veiklos rodiklius: nueitus žingsnius, miego kokybę, širdies ritmą, palaiko sporto režimus ir turi kitų naudingų funkcijų. Pavyzdžiui, su „Mi Band 3“ galima užrakinti išmanųjį telefoną ir nebereikės naudoti pirštų atspaudų skaitytuvo. Vienintelis ryškesnis minusas, kad esant labai saulėtai dienai, ekrane vaizdas nėra toks ryškus, kaip kad norėtųsi. Visais kitais aspektais, tai puiki išmanioji apyrankė.

Šis apžvalgininkas nemano, kad „Mi Band 3“ būtų galima vadinti „Mi Band 2“ atnaujinimu. Ir nors padaryta keletą atnaujinimų, bet iš esmės ši apyrankė daro tą patį, ką ir „Mi Band 2“. Žinoma, gerai, kad „Mi Band 3“ yra atspari vandeniui ir ekranas atrodo gana atsparus subraižymams, bet nieko įspūdingo daugiau kaip ir nėra. Tad jei „Mi Band 2“ kainuoja pigiau nei „Mi Band 3“, pagal kainos ir naudos santykį antroji apyrankės versija yra tiesiog geresnis pasirinkimas. 

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Xiaomi Mi Band 3“ apžvalgų:

Išsamus „Xiaomi Mi Band 3“ aprašymas:

Populiarumo rekordus mušanti išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“: „atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai paprastas - sunku norėti kažko daugiau“ (Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (2)